Akvizice ApF HU Guzzanti

BEURER LR 310

Termékkatalógus
BEURER LR 310
4,6 5 értékelés
Légtisztító - 55 W teljesítményfelvétel, 56 m² max. ajánlott szobaméret, HEPA, karbon szűrő, funkciók: időzítő, levegőminőség jelzése, felszereltség: kijelző, méret: 40,6 × 16,2 × 32,4 cm (Ma×Sz×Mé)
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  BEUCV192 Termékszám:  BEU-LR310

BEURER LR 310

Gyakori allergiás vagy felső légúti panaszaid vannak? Akkor tökéletes lesz számodra egy ilyen BEURER levegőtisztító. Hatékonyan megszabadulhatsz vele a mindig jelenlévő portól, pollenektől, poratkáktól, penésztől és baktériumoktól. Az innovatív technológia és a hatékony HEPA, szén szűrő biztosítja, hogy minden lélegzetvétellel friss és tisztított levegőt szívhass be. Elegendő teljesítményének köszönhetően 56 alapterületű helyiségekbe megfelelő. Stílusos megjelenésén kívül olyan modern funkciókat nyújt, mint időzítő.

Légtisztító BEURER LR 310 Lifestyle
Légtisztító BEURER LR 310 Jellemzők/technológia

BEURER LR 310 légtisztító alapvető tulajdonságai

  • Ezen BEURER légtisztító készülék könnyedén semlegesíti a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészt és baktériumokat
  • Filter típusa: HEPA és szén
  • 56 m² alapterületű helyiségekbe ajánlott
  • A beépített időzítő kikapcsolja a légtisztítót a beállított idő után
  • A kijelző tájékoztat a legfrissebb információkról
  • Levegőminőség-érzékelővel ellátva
  • Egy ilyen praktikus BEURER levegőtisztító gép teljesítménye 55 W

Bátran megbízhatsz ebben a nagy teljesítményű levegő tisztítóban a méltán népszerű BEURER gyártótól

Egy ilyen praktikus BEURER légtisztító készülék olyan gyakorlati funkciókat biztosít, amelyek megkönnyítik a mindennapi használatát. A beépített időzítőnek köszönhetően a levegő tisztító az általunk megadott idő elteltével kikapcsolja magát. Pontosan érzékeli az aktuális levegőminőséget, majd jelzi, hogy mikor van itt az ideje a tisztítási üzemmód elindításának.

Légtisztító BEURER LR 310 Jellemzők/technológia

A modern felszereltség megkönnyíti az irányítást

Egy ilyen praktikus BEURER légtisztító nem csak könnyű kezelhetőségével vesz le majd a lábadról, hanem azért is, mert jóval kevesebb por lesz a szobában, így nem kell olyan gyakran port törölni a bútorokról. A szükséges információk jól láthatóan jelennek meg egy kiváló minőségű kijelzőn.

A tökéletes szűrőrendszer hatékonyan felfogja az összes káros részecskét

Eme BEURER levegő tisztító beszívja a levegőt, és áthalad egy szűrőrendszeren, amely felfogja a szennyeződések és gázok 99,9%-át. A HEPA-szűrő nagy hatékonysággal felfogja az összes szilárd részecskét, baktériumot, vírust, penészt, poratkát és egyéb allergént. A szénszűrő eltávolítja a szagokat és a mérgező füstöt, nevezetesen az ecetet, a kén-dioxidot.

Méretei:

40,6 × 16,2 × 32,4 cm (Ma×Sz×Mé)

Paraméterek

Összehasonlít

Funkciók

Funkciók
Időzítő Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA, Szén Kész!

Méret & súly

Szélesség
16,2 cm Kész!
Mélység
32,4 cm Kész!
Magasság
40,6 cm Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

BEUER LR 310 légszűrőben tartós használat esetén kell-e, illetve milyen gyakran kell a légszűrőt cserélni?

Üdvözlöm! A készülék tartalmazza a szűrőket vagy külön kell megvásárolni?

Kérdések és válaszok: BEURER LR 310
Kiegészítők: BEURER LR 310 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beurer LR 310. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BEURER LR 310. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BEURER LR 310. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BEURER LR 310.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ