AlzaBoxy Q1 Guzzanti

BEURER LR 500

Termékkatalógus
BEURER LR 500
4,4 3 értékelés
Légtisztító - 380 m³/h légtisztító teljesítmény, 75 W teljesítményfelvétel, 106 m² max. ajánlott szobaméret, 30 - 68 dB(A) zajszint, HEPA, karbon szűrő, funkciók: időzítő, éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, levegőminőség jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, felszereltség: kijelző és UV lámpa
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  BEUCV130 Termékszám:  BEU-LR500

BEURER LR 500

Úgy érzed, hogy nem megfelelően kapsz otthon levegőt? Akkor biztos nagyon tetszeni fog egy ilyen modern BEURER levegőtisztító. Könnyedén semlegesítheted vele a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészt és baktériumokat. Az innovatív technológia és a hatékony HEPA, szén szűrő biztosítja, hogy minden lélegzetvételeddel tiszta és friss levegőt élvezhess. Teljesítményének köszönhetően 106 alapterületű helyiségekbe megfelelő. Szokatlan és vonzó megjelenésén kívül olyan modern funkciókat nyújt, mint automatikus üzemmód, időzítő és éjszakai mód.

Légtisztító BEURER LR 500 Lifestyle
Légtisztító BEURER LR 500 Jellemzők/technológia

BEURER LR 500 légtisztító leglényegesebb tulajdonságai

  • Egy ilyen praktikus BEURER levegő tisztító segítségével könnyedén megszabadulhatsz a levegőben lévő portól, pollenektől, atkáktól, penésztől és baktériumoktól, amelyek szennyezik a levegőt
  • Szűrő típusa: HEPA és szén
  • 106 m² alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására ajánlott
  • 380 m³/h teljesítménnyel rendelkezik
  • Beépített időzítő a tisztítási idő beállításához
  • UV sterilizáló lámpával is felszerelték
  • Nem jelent problémát a légtisztító mobilalkalmazáson keresztül történő vezérlése
  • Az információkat a könnyen leolvasható kijelzőn találjuk
  • Levegőminőség-szenzor
  • Egy ilyen hasznos BEURER légtisztító készülék teljesítménye 75 W
  • A minimális zajszint értéke 30 dB(A), illetve a maximális érték 68 dB(A)

Adj egy esélyt ennek a nagy teljesítményű levegő tisztítónak a méltán népszerű BEURER gyártótól

Egy ilyen hasznos BEURER levegőtisztító olyan praktikus funkciókkal rendelkezik, amelyek kényelmesebbé teszik a mindennapi használatát. A levegő tisztító automatikus üzemmódban a levegőminőség alapján állítja be a teljesítményt az optimális eredmény érdekében. Minden automatikusan történik, így nem kell aggódnunk semmilyen manuális beállítás miatt. A légtisztító praktikus időzítővel van felszerelve, amely lehetővé teszi az aktivitási intervallumok egyéni preferenciáinknak megfelelő beállítását. Képes pontosan meghatározni az aktuális levegőminőséget, és jelzi, hogy mikor van itt az ideje a tisztítási üzemmód aktiválásának.

Légtisztító BEURER LR 500 Tartozékok
Légtisztító BEURER LR 500 Tartozékok

Egyszerű kezelés és modern felszereltség

Egy ilyen hasznos BEURER légtisztító készülék nem csak könnyű kezelhetőségével vesz le majd a lábadról, hanem azért is, mert nagy mértékben csökkenti a por mennyiségét a helyiségben, így ritkábban kell port törölni. A levegő tisztító kényelmesen vezérelhető egy mobil alkalmazás segítségével, amivel bekapcsoljuk és kiválasztjuk a szükséges programot. Az aktuálisan szükséges információkat a jól olvasható kijelzőn olvashatjuk. Az UV-sterilizáló lámpának köszönhetően a légtisztító képes hatékonyan eltávolítani az összes gyakori vírust, baktériumot és szerves szennyeződést.

Egy ilyen praktikus BEURER légtisztító elkápráztat innovatív funkcióival

Egy ilyen praktikus BEURER légtisztító nagyszerű eszköz, amely hozzájárul a friss és tiszta környezetet megteremtéséhez otthonunkban. Éjszakai üzemmóddal is rendelkezik, amely lehetővé teszi a működését akár alvás közben is, zavaró hatás nélkül.

Egy kivételes szűrőrendszer gondoskodik az összes szennyeződés kiszűréséről

Eme BEURER levegőtisztító levegőt szív be, és erőteljes szűrőrendszerén keresztül hatékonyan képes kiszűrni és eltávolítani a szennyeződések és gázok akár 99,9%-át. A nagy hatékonyságú HEPA-szűrő gondoskodik az összes szilárd részecske, baktérium, vírus, penész, atka és egyéb allergén kiszűréséről. A szénszűrő gondoskodik a szagok, de a mérgező füst, például a kén-dioxid és mások kiszűréséről is. Kulcsfontosságú adat a teljesítmény. Egy ilyen praktikus BEURER légtisztító 380 m³/h kapacitással büszkélkedhet. A minimális zajszint értéke 30 dB(A), és ez az érték legfeljebb 68 dB(A).

Paraméterek

Összehasonlít
Teljesítményfelvétel
75 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
380 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
106 m2 Kész!
Maximális zajszint
68 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
30 dB(A) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BEURER LR 500 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beurer LR 500. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BEURER LR 500. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BEURER LR 500. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BEURER LR 500.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ