Shop roku Akvizice ApF HU

Bike 12 "oldalsó kerekekkel

Termékkatalógus
Bike 12 "oldalsó kerekekkel
Gyerek kerékpár acél váz, első és hátsó fék bilincs, ajánlott korosztály 3-5 év
Kód:  HRAa4533 Termékszám:  3496278992180

Bike 12 "oldalsó kerekekkel

Minnie Mickey egér barátja, alig várom a kis hercegnő próbára az új motor. A kerékpár készül egy nyughatatlan gyerek 3 éves imádjuk mozgás a friss levegőn, és mi is figyelte a népszerű animációs postavičce kisasszony egér.

legfontosabb jellemzői

  • Szembetűnő színkombinációk
  • Megbízható első és hátsó fék
  • Hátsó kerekek stabil lovagolni

A pályán minden bizonnyal elpusztul

Szín variáció a kerékpár szó szerint fúj a szemébe körül, amikor a lánya vidáman lecsap. Kombinációi élénk színek egy acélváz, ülés, műanyag felni jár együtt tökéletesen elképzeléseit minden kislány, így könnyen előfordulhat, hogy a gyerekek és a barátja Minnie lesz a többi között a gyermekek előtérbe.

első a biztonság

A gyártók ügyesen gondolt maximális biztonság kezdő lovasok és a kerékpáros a hátán nagyobb stabilitást, csatolja a két kerék és a fékek járom hozzáadott stabilizáló. Ahhoz, hogy a lánya, de lehet élvezni egy igazán kecses kört anélkül, hogy a sérülés veszélye, biztosan nem érdemes alábecsülni a kötelező felszerelés a sisak és párna, ami kárt okozhat sok biztonságosan megakadályozható.

méretek:
12"

súly:
11 kg

Ajánlott kor:
3-5 év

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bike 12 "oldalsó kerekekkel
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Jízdní kolo 12" s postranními kolečky. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bicykel 12 "s postrannými kolieskami. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fahrrad 12 "mit Seitenrädern. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fahrrad 12 "mit Seitenrädern.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ