30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Bissell 2765N CrossWave Cordless Max

Termékkatalógus
Bissell 2765N CrossWave Cordless Max
4,8 4 értékelés
Álló porszívó - akkus, alkalmas minden padlótípushoz, nedves tisztítás, száraz tisztítás, Li-ion akkumulátor, működési idő 30 perc, töltési idő 4 óra, HEPA szűrő és mosható szűrő, gyűjtőtartály űrtartalma 1 l, LED világítás, mérete 115 × 36 × 24 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 5,22 kg, fekete kivitel
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  BISTV419 Termékszám:  1100022656 Gyártó honlapja:
Bissell 2765N CrossWave Cordless Max 236 390 Ft Szállításra kész 2 db
Vásárlás

Bissell 2765N CrossWave Cordless Max


Bemutatjuk a BISSELL® CrossWave® Cordless Max  vezeték nélküli porszívót: felmosás és padlószárítás egyetlen lépésben

A BISSELL® CrossWave® Cordless Max egy vezeték nélküli, multifunkcionális 3 az 1-ben nedves takarítógép, amely egy lépésben porszívózza, feltörli, és segíti a padlók szárítását. A nagy teljesítményű 36 V-os Li-Ion akkumulátor akár 30 perc üzemidőt biztosít a kemény padlók (például: csempe, fapadló, szőnyeg, laminált padló, linóleum és még sok más) takarításához. A CrossWave multifunkcionális takarítókészülék különálló tartályok rendszerével van ellátva - a tiszta és piszkos víz tárolására. A padlót mindig csak tiszta vízzel törli. A takarítógép gyors és egyszerű öntakarító üzemmóddal is rendelkezik,  amelyet egyetlen gombnyomással hívhatsz elő. Tölti, tisztítja és eltárolja a készüléket a dokkolóban. A vezetéknélküli takarítás még soha nem volt ilyen egyszerű, mint aBissell CrossWave Cordless Max 2765N készülékkel

Rúdporszívó Bissell CrossWave Cordless Max 2765N

A történet az amerikai Michigan államban, Grand Rapids-ban kezdődött 1876-ban. Azóta egyetlen dologra összpontosítunk - a padlógondozásra. Elsődleges célunk, hogy olyan innovatív berendezéseket tervezzünk, amelyek megkönnyítik a takarítást és alkalmasak bármilyen fajtájú és méretű foltok és szennyeződések eltávolítására. Hogy életedet minél könnyebbé tegyük!


Egyszerre porszívóz és felmos

A Bissell CrossWave Cordless Max 2765N egyszerre képes porszívózni és felmosni. A porszívó a száraz és a nedves szennyeződéseket is képes kezelni.

Porszívó A Bissell CrossWave Cordless  Max 2765N minden típusú padlóhoz ideális

A Bissell CrossWave Cordless Max 2765N minden típusú padlón használható, beleértve a fát, laminált padlót, linóleumot, gumit és csempét. A szőnyegek tisztításakor is tökéletes munkát végez.

Különleges rendszer két Bissell porszívó tartályból

A Bissell CrossWave Cordless Max 2765N rúdporszívó gyönyörűen tiszta és friss padlót biztosít. Csak tiszta víz érheti a padlót, amely egy takarítóoldattal együtt egy tartályban van. A másik tartályba kerül a piszkos víz.

Öntisztítás a könnyű karbantartás érdekében

A Bissell CrossWave Cordless Max 2765N rúdporszívó praktikus öntisztító funkcióval is rendelkezik, amely eltávolítja a felesleges szennyeződéseket a keféről és a fúvókákról. Még a hajat és a háziállatok leszednie.


A Bissell CrossWave Cordless Max 2765N rúdporszívó továbbfejlesztett hatótávolsággal rendelkezik

A Bissell CrossWave Cordless Max 2765N botporszívó 60%-kal* nagyobb hatótávolsággal büszkélkedhet. Tökéletes a szegélylécek, bútorszélek és sarkok tisztításához. 


*A CrossWave Cordless & CrossWave Pet Pro-val összehasonlítva

A Bissell porszívó vezeték nélkül működik

Vezeték nélküli működés esetén nem kell aggódnod a zavaró kábel miatt. A Bissell CrossWave Cordless Max 2765N porszívó akár 30 perc takarítást is elvégez egyetlen töltéssel. 

3az1-ben porszívó 

A Bissell CrossWave Cordless Max 2765N porszívó takarítás után   kényelmesen tárolható a töltőállomáson, amely öntisztító állomásként és tároló állványként is szolgál. 

Takarítószert is találsz a csomagban

A Bissell CrossWave Cordless Max 2765N rúdporszívó csomagja  tartalmaz egy többfelületes takarítószert is,  amely biztosítja a tiszta és jó illatú otthont. 


Szívóerő (W)770 W
A tartály higiénikus ürítéseIGEN
Szennyeződéstartálylegfeljebb 3 liter
Szívóerő szabályozásaIGEN
Működési sugár12 méter
Tápkábel hossza9 méter
típusZsák nélküli
Zaj80dB
Szívóerő (aW)181aW

Paraméterek

Összehasonlít
Felület típusa
Minden padlótípus Kész!
Tápellátás típusa
Akkus Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő, Mosható szűrő Kész!

Tartály

Űrtartalom
1 l Kész!

Méret & súly

Szélesség
36 cm Kész!
Magasság
115 cm Kész!
Mélység
24 cm Kész!
Tömeg
5,22 kg Kész!

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga
Műanyag Kész!
Tulajdonságok
LED világítás Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Száraz-nedves takarításhoz, Padló Kész!
Töltési módok
Töltő adapter, Töltőállomás Kész!
Kefék
Forgó Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak
» A modern álló porszívók használatával gyerekjáték a porszívózás

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bissell 2765N CrossWave Cordless Max Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bissell CrossWave Cordless Max 2765N. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bissell CrossWave Cordless Max 2765N. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bissell CrossWave Cordless Max 2765N. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bissell CrossWave Cordless Max 2765N.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ