Shop roku Effaclar

BLAUPUNKT PS05DB

Termékkatalógus
BLAUPUNKT PS05DB
5 1 értékelés
Bluetooth hangszóró - hordozható, RMS 42W, LED effektek, FM tuner, MP3, WMA, USB, SD (max 32GB), Mikrofonbemenet, Integrált hangszínszabályzó, Karaoke,
Kód:  PZ9670e Termékszám:  PS05DB

BLAUPUNKT PS05DB

A nagyszerű Blaupunkt PS05DB vezeték nélküli hangszóró számos lehetőséget és funkciót kínál, így szinte minden alkalommal könnyű használni. A bluetooth segítségével könnyedén lejátszhatod az okostelefonon vagy tableten tárolt zenéket. Az USB flash meghajtókat vagy bármely más eszközt USB-n keresztül is csatlakoztathatod, de akár az AUX portot is használhatod. A beépített hangszínszabályzó biztosítja a hang testreszabását, akár rock, klasszikus, jazz vagy tánc módban. A basszus és a hangmagasság vezérlők könnyen elérhetők a felső panelben. A LED-fényhatásoknak köszönhetően könnyedén létrehozhatsz diszkó hangulatot otthonodban is.

Blaupunkt PS05DB hangszóró legfontosabb jellemzői

  • A beépített hangszínszabályozó lehetővé teszi, hogy négy audio lejátszási mód közül választhass
  • A maximális teljesítmény akár 800 wattos, kiváló minőséget és tiszta hangzást biztosít
  • A Blaupunkt PS05DB hangszóró támogatja az MP3 lejátszást
  • A hatékony LED-effektusokkal diszkó hangulatot hozhatsz létre otthon
  • A bluetooth segítségével könnyedén lejátszhatod kedvenc zenéidet okostelefonról vagy táblagéprő
  • A karaoke funkciók vezetékes mikrofonnal biztosan jó szórakozást tesznek lehetővé

Beépített equalizer és számos funkció

A Blaupunkt PS05DB hangszóró segítségével zenét játszhatsz le bluetooth használatával mobiltelefonodról vagy táblagépedről. Az USB flash meghajtót is csatlakoztathatod, az AUX port pedig további hangforrások csatlakoztatását is biztosítja. A Blaupunkt PS05DB hangszóró beépített FM tunert is tartalmaz, amely képes akár 40 állomás tárolására is. A beépített hangszínszabályzó segít a hangzás tetszés szerinti beállításához, a rock, a klasszikus, a dzsessz és a tánc üzemmódok közül.

 

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BLAUPUNKT PS05DB
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BLAUPUNKT PS05DB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BLAUPUNKT PS05DB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BLAUPUNKT PS05DB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BLAUPUNKT PS05DB.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ