0% splátky mobily, notebooky 0% splátky mobily, notebooky

Bosal

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés
Bosal vonóhorogra szerelhető kerékpártartók

Bosal: csúcskategóriás vonóhorgok és kerékpártartók az autódhoz

Az 1923-ban alapított holland Bosal cég hosszú múltjának és innovatív szemléletének köszönhetően ma a személygépkocsik és ipari üzemek kipufogórendszereinek, energiaátalakító moduljainak, katalizátorainak és károsanyag kibocsátás csökkentő rendszereinek egyik vezető gyártója a világon. A sokéves tapasztalat a hegesztés és a fémanyagok préselése terén végzett fejlesztésekkel ma már lehetővé teszik a vállalat számára, hogy nem csak a személygépkocsik alvázaihoz gyártson magas minőségű tartozékokat. Az ügyfelek választhatnak Bosal vonóhorgokat, vonóhorgra szerelhető kerékpártartókat vagy tetőcsomagtartókat, amelyeket úgy terveztek, hogy maximális tartóssággal, kivételesen könnyű szerkezettel, nagy teherbírássál rendelkezzenek, emellett könnyen felszerelhetőek legyenek. A Bosal széles termékválasztéka lehetővé teszi, hogy a járművedhez a megfelelő tulajdonságú alkatrészt választhasd.

1 termék
4,6
BOSAL COMFORT PRO III Vonóhorogra szerelhető kerékpártartó, 3 kerékpárhoz, TUV
Kerékpártartó vonóhorogra - 3 kerékpárhoz, teherbírása 60 kg, max. abroncs szélesség 2,36", max. tengelytávolság 150 cm, 120 mm kerékpár váz átmérőhöz, max. sebesség 130 km/h, a tartó zárral rögzíthető az autóhoz, összecsukható, lehajtható, zárható rögzítő fej, 13 tűs csatlakozó, kerékpártartó tömege 21 kg, TUV tanúsítvány
228 490 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: AUPR306535

Bosal

P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ