Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Bosch BBH21622

Termékkatalógus
Bosch BBH21622
5 1 értékelés
Álló porszívó - 2az1-ben, 0,3 literes porzsák, mosható szűrő, két teljesítményfokozat, 32 perces üzemidő, töltési idő: 12-16 óra
Kód:  EAD1433n2 Termékszám:  BBH21622 Gyártó honlapja:

Bosch BBH21622

Parketta vagy szőnyeg? Linóleum vagy laminált padló? Már nem kell gondolkoznia, milyen burkolat legyen otthonában! A Bosch modern, vezeték nélküli akkumulátoros rúdporszívója mindent megold. A 2az1-ben innovatív funkció azt jelenti, hogy Ön kézi porszívóként és rúdporszívóként egyaránt használhatja a készüléket. Kézi porszívóként remekül használható pl. autó takarításakor.

Felszív mindent - a konyhakőre kiszóródott kávét, a morzsákat az ebédlőasztal alól, a cica szőrét a heverőről. Mindezt halk működés mellett, a porszívózás így nem zavarja Önt az egyéb tevékenységek közben - legyen szó munkáról, szórakozásról vagy pihenésről. Remek eredményt érhet el minden felület takarításakor a nagyon hatékony, porzsák nélküli technológiának és a hatékony mechanikus kefének köszönhetően. Ráadásul erős teljesítményt biztosít, minimális karbantartási elvárások mellett.

Legfontosabb jellemzők

  • Praktikus 2in1 porszívó
  • Modern design
  • Könnyű (3 kg)
  • EasyClean rendszer a könnyű tisztítás érdekében: a kefe egyszerűen kivehető és tisztítható
  • Maximális rugalmasság: rendkívül flexibilis szívófej-kialakítás
  • Önállóan megáll, hogy egyszerűen tárolható legyen, és bármelyik konnektorból feltölthető
  • Cserélhető Ni-MH akkumulátor
  • Extrahosszú működési idő: 32 perc
  • Akkumulátor töltöttségi állapotát mutatja
  • Töltési idő: 12-16 óra

Modern és hatékony segítő

A porszívó két teljesítményszintet kínál, 12-16 órán keresztül töltődik, és működési ideje teljes 32 perc. A Bosch minőségi, cserélhető és tölthető Ni-MH akkumulátorának köszönhetően környezetkímélő. Az alacsony, 3 kilós súly, kombinálva az ergonomikus kialakítással mindig garantálja a kényelmes porszívózást.

A nehezen hozzáférhető helyeken is korlátok nélkül porszívózhat a rendkívül flexibilis szívófej-kialakításnak köszönhetően. A porszívó önállóan is megáll tároláskor, nem kell nekitámasztani a falnak vagy beállítani a dokkolóba, és bármelyik konnektorról tölthető. Mosható szűrővel rendelkezik. A felhasználók minden bizonnyal örülnek majd annak is, hogy a portartályt könnyen ki lehet venni és üríteni.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bosch BBH21622
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH BBH21622. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bosch BBH21622. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bosch BBH21622. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bosch BBH21622.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ