Shop roku Akvizice ApF HU

BOSE FreeSpace 51 zöld

Termékkatalógus
BOSE FreeSpace 51 zöld
Hangfal -nagyon tartós, kültéri használatra alkalmas
Kód:  BOS904r Termékszám:  B 031763

BOSE FreeSpace 51 zöld

A BOSE FreeSpace 51 tartós kerti hangszóró felszerelhető olyan helyekre, ahol klasszikus hangszórókat nem lehet a falra telepíteni. A kedvenc zenéidet kültéri környezetben biztosítja, a minőséget teljes mértékben megőrizve - a különleges kialakítás garantálja a hangtovábbítást a tér egész területén, míg a központi elhelyezkedésű port drasztikusan javítja az alacsony frekvenciák teljesítményét, így megőrizve a zene mélységét és gazdagságát a szabadban. A nagyfrekvenciájú hangzásról pedig a port fölött nyugvó, domború hűtőrács gondoskodik.

A hangszórók közvetlenül a talajra helyezhetők vagy akár a gyepre is kitehetők. A zöld kialakítás biztosítja, hogy tökéletesen illeszkedjenek a kertbe. A készülék rendkívül jól ellenáll minden időjárási viszonynak, így hatalmas állóképességet kölcsönöz a 11,4 cm széles sávú meghajtó kiváló zenei reprodukciós minőségének.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BOSE FreeSpace 51 zöld
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSE FreeSpace 51 zelené. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BOSE FreeSpace 51 zelené.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ