AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Brabantia 118340 Morning Breeze

Termékkatalógus
Brabantia 118340 Morning Breeze
Vasalódeszka - hossza: 124cm, 38 cm széles, minimális magasság 69 cm, maximális magasság 96 cm, állítható magasság és vasalótartó
32 990 Ft
-
+
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 120 hónap Kód:  BRAZP340 Termékszám:  118340
Brabantia 118340 Morning Breeze 32 990 Ft Szállításra kész 2 db
Vásárlás

Brabantia 118340 Morning Breeze

Brabantia118340 Morning Breeze vasalódeszka

A Brabantia 118340 Morning Breeze egyesíti a funkcionalitást és a stílust. A váz stabilitása és tartóssága kényelmes vasalást biztosít, míg a nagy méretek lehetővé teszik a ruhák hatékony kezelését. A színes motívumokkal díszített modern formatervezés egy kis pezsgést visz az otthonodba. A Brabantia Morning Breeze vasalódeszkára 10 év garancia vonatkozik.

Brabantia 118340 Morning Breeze

A Brabantia vasalódeszka előnyei

A 22 mm-es stabil vázzal ellátott Brabantia vasalódeszka ideális a hatékony és kényelmes vasaláshoz. Szállítózárának köszönhetően könnyen szállítható és biztonságosan tárolható, míg a mindig feszes Stretch bevonat tökéletes siklást és gyors munkát biztosít. Ez a deszka a praktikumot és az esztétikát ötvözi, hogy megkönnyítse a mindennapi teendőket.

Brabantia 118340 Morning Breeze

Lenyűgöző funkciók

A vasalódeszka sokoldalú megoldást kínál a kényelmes vasaláshoz. A tárolófelületet úgy tervezték, hogy a bal- és jobbkezes felhasználók számára egyaránt alkalmas legyen. A deszka akár 13,5 cm széles vasalókhoz is használható. A négylábú, 22 mm-es acélváz garantálja a stabilitást és a szilárdságot. Az olyan biztonsági funkciók, mint a gyermekzár, megakadályozzák a deszka véletlen összecsukását, míg a stabil, csúszásmentes lábsapkák biztosítják a deszka stabilitását. A kiváló minőségű, 100% pamutból készült huzat tartós habréteggel egészíti ki a Brabantia vasalódeszka praktikus kialakítását.

Brabantia 118340 Morning Breeze

A méret és a súly fontos a Brabantia deszka kiválasztásakor

A vasalódeszka mérete 124 × 38 cm, így ideális a ruhák széles körének kényelmes és hatékony vasalásához. Súlyát a könnyű kezelhetőség érdekében optimalizáltuk, mégis elég stabil marad a biztonságos vasaláshoz.

Brabantia 118340 Morning Breeze

A Brabantia vasalódeszka állítható magassága

A Brabantia Morning Breeze vasalódeszka állítható magasságú. Az alacsony és magas (69-96 cm) pozíciók között változtatható, így minden felhasználó számára maximális vasalási kényelmet biztosít. Ez a funkció különösen hasznos olyan háztartásokban, ahol több, különböző magasságú felhasználó van, és vasalás közben kényelmet és ergonómiát biztosít.

Brabantia 118340 Morning Breeze

Légy környezetbarát a Brabantia vasalódeszkával

A Cradle to Cradle tanúsítvánnyal rendelkező termékek biztonságosabb anyagokból és környezetbarát gyártási eljárásokkal készülnek, hogy pozitív hatást gyakoroljanak az emberekre és bolygónkra.

Brabantia 118340 Morning Breeze

A megfelelő vasalótípus és garancia biztosítja a hosszú élettartamot

A Brabantia 118340 Morning Breeze vasalódeszka masszív konstrukcióval rendelkezik, és 10 év garancia vonatkozik rá, amely bizonyítja kiváló minőségét és tartósságát. A megfelelő használathoz fontos, hogy a deszka méreteinek és specifikációinak megfelelő vasalót válassz. A Brabantia vasalódeszkához klasszikus gőzölős vasaló alkalmas.

Paraméterek

Hossz
124 cm Kész!
Szélesség
38 cm Kész!
Tulajdonságok
Állítható magasság, Vasalótartó Kész!
Maximális magasság
96 cm Kész!
Minimális magasság
69 cm Kész!

Vasalótalp méret

Hossz
124 cm Kész!
Szélesség
38 cm Kész!

Jellemzők

Tulajdonságok
Állítható magasság, Vasalótartó Kész!
Maximális magasság
96 cm Kész!
Minimális magasság
69 cm Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Brabantia 118340 Morning Breeze Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Brabantia Morning Breeze 118340. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Brabantia Morning Breeze. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Brabantia Morning Breeze. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Brabantia Morning Breeze.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ