30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

BRAUN ThermoScan 6 IRT6515

Termékkatalógus
BRAUN ThermoScan 6 IRT6515
4,7 3 értékelés
Gyerek lázmérő -
32 290 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  BABY14567 Termékszám:  4022167652300 Gyártó honlapja:

BRAUN ThermoScan 6 IRT6515



Braun IRT6520 ThermoScan 6 Age Precision infravörös lázmérő

A klinikai vizsgálatok azt mutatják, hogy a láz és a testhőmérséklet meghatározása a gyermek életkorával változik. Ami egy 4 éves gyermeknél normális hőnek számít, egy újszülöttnél lázat is jelezhet. Sok szülő azonban nem ismeri ezt a tényt. A Braun IRT6515 infravörös lázmérő rendelkezik Age Precision funkcióval, amely lehetővé teszi, hogy a hőmérséklet-beállítást az életkornak megfelelően add meg. 

A legjobban és leggyakrabban ajánlott márka az orvosok között. 




Színes kijelző

Age Precision Technology

Az Age Precision lehetővé teszi, hogy figyelembe vedd a mért gyermek életkorát, hogy jobban értelmezhesd a kapott hőmérsékletet. Három korcsoport-beállításra van lehetőséged: 0-3 hónapos, 3-36 hónapos és 36 hónapos vagy annál idősebb. Ezenkívül a kijelző színes háttérvilágítással rendelkezik a hőmérséklet azonnali és gyors értelmezése érdekében.


Előmelegített mérőszonda

Előmelegített mérőszonda

Míg más infravörös hőmérők mérés közben lehűthetik a környezetüket, és így pontatlan eredményeket adhatnak, a Braun ThermosScan 6 hegye előmelegített, így professzionális pontosságot biztosít. Az előmelegített szonda kényelmesebb a kisgyermekek számára, és alkalmas újszülötteknél történő használatra. 


Kijelző háttérvilágítással

Kijelző háttérvilágítással

A Braun ThermoScan 6 nagyméretű, háttérvilágítással ellátott LCD kijelzővel rendelkezik, így a hőmérsékletet még éjszaka is könnyedén leolvashatod. A háttérvilágítással ellátott kijelző csökkenti a baba felébredésének kockázatát is.


Higiénikus hőmérősapka

Eldobható, higiénikus szondasapkák

Maximális kényelem és pontosság a mérés során. Ne vesztegesd az időt a mérőszonda megtisztítására. A szondasapkák biztosítják a maximálisan higiénikus tisztaságot és a keresztszennyeződés elleni védelmet.


További információk: 
 

Termékleírás

Braun ThermoScan 6 infravörös lázmérő Age Precision technológiával - elsőszámú ajánlás a gyermekorvosok között. A lázmérő szabadalmaztatott Age Precision technológiája lehetővé teszi az életkori kategória beállítását a mért hőmérséklet jobb értelmezése érdekében. A szabadalmaztatott ExacTemp előmelegített mérőszonda professzionális mérési pontosságot biztosít. A lázmérő gyors, kíméletes és könnyen használható. Alkalmas az egész család testhőjének a mérésére - az újszülöttektől a felnőttekig. 

Legfontosabb jellemzők

  • Age Precision technológia, kijelző színes háttérvilágítással
  • Szabadalmaztatott előmelegített mérőszonda ExacTemp pozicionáló rendszerrel
  • Gyors mérés 3 másodperc alatt
  • BPA és latexmentes
  • Az ExacTemp szonda professzionális mérési pontosságot biztosít
  • Tok
  • Összesen 21× eldobható szondasapka
  • 2× AA elem

Utasítások

Az Age Precision technológiával három egyszerű lépésben, könnyedén megmérheted gyermeked vagy családtagod hőmérsékletét:
1. lépés: Állítsd be az életkori kategóriát az Age Precision gombbal.
2. lépés: Mérd meg a hőmérsékletet.
3. lépés: A színes háttérvilágítású kijelzőn leolvashatod a mért hőmérsékletet. Zöld (normál testhőmérséklet), sárga (emelkedett testhőmérséklet/hőemelkedés), piros (magas testhőmérséklet/láz).


Paraméterek

Használat módja
Fülben Kész!

Típus

Használat módja
Fülben Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BRAUN ThermoScan 6 IRT6515 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRAUN ThermoScan 6 IRT6515. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BRAUN ThermoScan 6 IRT6515.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ