BRITA Marella Cool Memo - fuchsia red, 2.4 l

Termékkatalógus
BRITA Marella Cool Memo - fuchsia red, 2.4 l
5 2 értékelés
Vízszűrő kancsó - 2,4 literes űrtartalom, MAXTRA szűrőpatron, patroncsere jelzés, világospiros
Kód:  BRITM040 Termékszám:  1014371 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BRITA Marella Cool Memo - fuchsia red, 2.4 l

Az egyedülálló FlowControl technológiát, és Brita Maxtra szűrőt alkalmazó BRITA Marella Cool Memo fuchsia red négy-lépcsős szűrési rendszerének köszönhetően mindig kristálytiszta víz kerülhet az asztalra. A szűrés által a víz minősége és íze rendkívüli mértékben feljavul, ugyanakkor a vízlőlerakódás megakadályozásával a háztartási készülékek élettartama is meghosszabbodik. A vízszűrő kancsót azzal a céllal hozták létre, hogy eltávolítsa a vízből a nem kívánt elemeket, a ezáltal jobb ízt garantáljon.

A BRITA Marella Cool Memo fuchsia red szűrő kancsó legfőbb jellemzői

  • 2,4 literes világospiros szűrő kancsó
  • Néhány percen belül kellemes ízűvé varázsolja a vizet
  • Modern design, felhajtható fedél, praktikus, egykezes töltés
  • Praktikus méretének köszönhetően hűtőszekrényben is tárolható
  • A víztisztító kancsó fedél nélkül mosogatógépben is tisztítható
  • A BRITA vízszűrő kancsó elektronikus Brita Maxtra patroncsere jelzővel rendelkezik

Modern és praktikus

Praktikus kialakításának köszönhetően a BRITA Marella Cool Memo vízszűrő kancsó a hűtőszekrény ajtajában is tárolható, fedél nélkül pedig mosogatógépben is tisztítható. A felhajtható fedél segítségével egyszerűen tölthetsz vizet akár egy kézzel is. A termék 5 percen belül 2 liter víz megszűrését teszi lehetővé. A kancsó a 4 hetente esedékes patroncserére is emlékeztet. Ha eddig PET palackos vizet vásároltál, akkor a BRITA vízszűrő kancsója rendkívül gazdaságos megoldást jelent a számodra.

Kiszűri a klórt, kalciumot, a növényvédő szereket és a nehéz fémeket

Az egyedülálló Brita Maxtra szűrőpatron technológia hatékonyan távolítja el a vízből az ásványokat, valamint csökkenti a víz keménységét. Így jelentősen csökken a vízkőlerakódás, amely meghosszabbítja a konyhai készülékek élettartamát. Ha a szűrt vizet tea vagy kávé készítéséhez is használod, a klór és kalcium kiszűrésének köszönhetően a víz sokkal finomabbá válik. A szűrő továbbá a csövekben lerakódott nehéz fémeket, valamint a mezőgazdaságból származó növényvédő szerek maradványait is eltávolítja.

Paraméterek:
A kancsó teljes űrtartalma: 2,4 liter
Szűrt víz tárolókapacitás: 1,4 l
Összes szűrési idő: 3-5 perc

 
Részletek itt

Paraméterek

Szűrőcsere jelző
Mechanikus Kész!

Szűrőkanna

Szűrőcsere jelző
Mechanikus Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BRITA Marella Cool Memo - fuchsia red, 2.4 l Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRITA Filtrační konvice Marella Cool Memo fuchsia red 2.4l. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BRITA Filtračná kanvica Marella Cool Memo fuchsia red 2,4 l. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BRITA Filterkanne Marella Cool Memo fuchsia red 2.4l. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BRITA Filterkanne Marella Cool Memo fuchsia red 2.4l.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ