0% splátky mobily, notebooky Alza Dny květen

Brother PDS-5000F

Termékkatalógus
Brother PDS-5000F
Szkenner - nagy sebességű, akár 60 oldal percenként, 600 x 600 dpi, LCD, ADF, duplex, USB 3.0
Kód:  PB455i5 Termékszám:  PDS5000FZ1 Gyártó honlapja:

Brother PDS-5000F

A lenyűgöző Brother PDS 5000F nagysebességű síkágyas lapolvasó számos fejlett képfeldolgozási funkciót kínál, melynek keretein belül a normál A4-es dokumentumok mellett többek között különféle anyagok is beolvashatóak. Biztosíts vállalkozásodnak egy minőségi eszközt, amely növeli az általános hatékonyságot és modernizálja a beolvasást. A lapolvasó automatikus dokumentumadagolóval rendelkezik, 100 db A4-es lap kapacitással, és akár 60 oldal vagy 120 kép / perc beolvasási sebességre is képes. Ez méltán felgyorsítja a munkafolyamatot, lehetővé teszi a felhasználók számára a beolvasott adatok szkennelését, átalakítását és terjesztését szinte minden tároló vagy dokumentumkezelő rendszerhez.

Főbb jellemzők

  • Modern nagy sebességű USB 3.0 felület
  • Kompatibilis a legtöbb képalkotó alkalmazással
  • A modern OCR (képfelismerő) technológia képes átalakítani a "képet" szöveggé
  • Gyors duplaoldalas szkennelés (60 oldal percenként vagy 120 kép / perc)
  • Külön alkalmazásokba, FTP-be, megosztott mappákba vagy online felhőbe is menthető az anyag egyből
  • ADF - akár 100 lapos automatikus beolvasás
  • Átfogó szkennelési média támogatás

Progresszív és hatékony technológiák

Az USB 3.0 technológiára alapított modell a legújabb és leggyorsabb kapcsolatteremtő felület a piacon. Az USB 3.0 kapcsolat lehetővé teszi, hogy azonnal és problémák nélkül szkennelj. A fejlett kép- és szövegfeldolgozási funkciók többféleképpen járulnak hozzá a költségek megtakarításához: javítják a beolvasott kép minőségét, eltávolítják a hátteret, a szövegfelismerés kevesebb tintaveszteséget eredményez a nyomtatás során. A funkciók csökkentik a megosztási fájlméretet és jól olvasható cikkeket generálnak. Egy másik nagyszerű lehetőség a dokumentumok "kereshető" PDF-be történő beolvasása, ami sokkal egyszerűbbé teszi a szavak vagy kifejezések fellelését.

Hálózati interfész és magas biztonság

Ez a modell hálózati interfész panellel is rendelkezik, ami lehetővé teszi a lapolvasó funkcióinak megosztását több felhasználó között. A lenyűgöző szoftvereszköznek köszönhetően a PDS 5000F segítségével közvetlenül átmásolhatsz Google Drive, Evernote, Dropbox vagy Microsoft OneDrive, esetleg email felületedre bármilyen dokumentumot. A szkenner a beolvasás során számos biztonsági funkciót alkalmaz, így a biztonsági előírásoknak is tökéletesen megfelel.

Műszaki adatok:

Kapcsolódás:

USB 3.0

ADF szkennelés:

Szélesség: 51-218 mm

Hosszúság: 54 - 5994 mm

Méretek:

323 × 613 × 263 mm

Súly:

9,2 kg

Fogyasztás / Készenléti üzemmód / Alvó állapot / Ki:

53 W / 17,6 W / 2,7 W / 0,3 W

A csomagolás tartalma:

Szkenner

Adapter

USB 3.0 kábel

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Brother PDS-5000F
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Brother PDS-5000F. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Brother PDS-5000F. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Brother PDS-5000F.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ