Akvizice ApF HU Guzzanti

BWT csere szűrők 12 db

Termékkatalógus
BWT csere szűrők 12 db + sport water bottle for free
5 9 értékelés
Vízszűrő betét - 12db,magnéziummal dúsítja a szűrt vizet, az alábbi BWT vízszűrő kancsőkkal kompatibilis: Brita Maxtra, Laica Biflux, Ausztiában gyártott, ólom, kadmium, cink és réz eltávolítása + BWT ivókulacs, Tritan BPA-mentes kulacs, térfogata 600 ml, tömege 142 g
Kód:  BWT007 Termékszám:  815000 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BWT csere szűrők 12 db

A BWT szűrő egyedülálló szabadalmaztatott magnézium mineralizáló technológiája  kiváló módja annak, hogy finom és kiváló minőségű vizet nyerj. A csapvíz szűrésekor a szűrőkanna eltávolítja a vízkövet, a klórt, a nehézfémeket - mint például a kadmium, az ólom és a réz - és az egyéb káros anyagokat, amik a víz ízét rontják. A speciális, magnéziumot tartalmazó szűrő visszaadja a víz természetes ízét, miközben a szervezet egészséges működéséhez nélkülözhetetlen magnézium ionokkal dúsítja azt. A csapvíz szűrésével tiszta és egészséges vizet nyerhetsz, amely jótékony hatással van a szervezetedre, valamint kiváló ivóvizet, amelyből készítve a tea és a kávé erőteljesebb ízű lesz.

A BWT mineralizáló szűrő főbb jellemzői 

  • Kiszűri a vízből a káros anyagokat és a nehézfémeket 
  • Egyedülálló szűrő Mg2+ technológiával
  • Értékes ásványi magnéziummal dúsítja a vizet
  • Egészséges, tiszta, finom víz
  • Kényelmes, egy évre elegendő csomag 12 db BWT filterrel
  • Ajándék Tritan sport palack
  • Ovális szűrőrendszerekhez (Brita MAXTRA LAICA Biflux, DAFI UNIMAX)

Egyedi eszköz az egészséges és tiszta vízért

A kényelmes, egy évre elegendő csomagban 12 db BWT szűrőt találsz, melyeket minden ovális szűrőrendszerhez használhatsz. Kompatibilisek a Brita Maxtra vagy Laica Biflux BWT vízszűrő kancsókkal. Egy szűrő 28 nap alatt 120 liter vizet képes megszűrni. Most ajándék 600 ml-es sport kulaccsal: a palack Tritanból készül, amely nem tartalmaz BPA-t. A szűrő segítségével nem csak egészségedet védheted, hanem például kávéfőződet vagy vízforralódat is a vízkővel szemben. Tökéletes társ a mindennapokban, hideg és meleg italok elkészítésében egyaránt.

Műszaki adatok:

A kulacs anyaga:
Tritan

A kulacs térfogata:
600 ml

Tömege:
142 g

A szűrő kapacitása:
120 liter víz 28 nap alatt

 
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BWT náhradní filtry BWT 12ks. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BWT náhradné filtre BWT 12ks. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BWT Ersatzfilter BWT 12 St. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BWT Ersatzfilter BWT 12 St.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ