0% splátky Siguro Alza Dny květen

CALVIN KLEIN Ladies Gift EdP Szett 29 ml

Termékkatalógus
CALVIN KLEIN Ladies Gift EdP Szett 29 ml
5 2 értékelés
Parfüm szett - tartalma: Eternity 5 ml, Euphoria 4 ml, CK Women 5 ml, Eternity Air 5 ml, CK One 10 ml - 50 310,34 Ft/100 ml
Kód:  KPFC3417 Termékszám:  3614229407099 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

CALVIN KLEIN Ladies Gift EdP Szett 29 ml

Ha szereted a különböző CALVIN KLEIN illatokat, próbáld ki a CALVIN KLEIN Ladies Gift EdP Set ajándékcsomagot. A készletben a márka ötféle illatát találod. Ezentúl minden alkalomra lesz parfümöd. A CALVIN KLEIN az egyik vezető márka világszerte. Tiszta vonalak, kifinomultság, csábító és letisztult dizájn jellemzi. 

A CALVIN KLEIN Ladies Gift EdP Set ajándékcsomag legfontosabb jellemzői

  • A CALVIN KLEIN Ladies Gift EdP Set nők számára készült
  • Eredeti illat Amerikából
  • A kifinomultság és a csábítás jellemzi
  • A készletben a CALVIN KLEIN márka öt parfümjét találod

CALVIN KLEIN Eternity EdP

A CALVIN KLEIN Eternity EdP egy időtlen luxuskeverék virágokkal, citrusokkal és lágy fákkal. Ezzel az illattal a végtelen szerelem ígéretét birtokolhatod. Mutasd meg személyiségedet a világnak a CALVIN KLEIN eau de parfümmel, és légy önmagad. A CALVIN KLEIN Eternity EdP egy romantikus virágillat, amely kifejezetten elegáns nők számára készült, és mindennapi viseletre alkalmas. A CALVIN KLEIN Eternity EdP-t a citrom frissessége teszi különösen népszerűvé a nyári hónapokban. Az év további szakában pedig a nyári napsütést és a párás estéket idézi. Dobd fel a napodat, és változtasd a hétköznapi pillanatokat felejthetetlen élménnyé.

CALVIN KLEIN Euphoria EdP

A CALVIN KLEIN Euphoria EdP a zabolátlan természet és az egzotikus virágok titokzatos világát rejti. Mutasd meg személyiségedet a világnak a CALVIN KLEIN eau de parfümmel, és légy önmagad. A CALVIN KLEIN Euphoria EdP forradalmasítja az illatok világát. A gránátalma jellegzetes aromája összefonódik az illat virágos szívével. A CALVIN KLEIN Euphoria EdP illat tisztasága alkalmassá teszi a parfümöt az energikus és magabiztos nők számára mindennapi használatra, de ünnepi alkalmakra is. Dobd fel a napodat, és változtasd a hétköznapi pillanatokat felejthetetlen élménnyé.

CALVIN KLEIN Women EdP

A CALVIN KLEIN Women EdP a virágos és fás illatok különleges kombinációjával büszkélkedhet, amelyet soha nem fogsz megunni sem te, sem a környezeted. Mutasd meg személyiségedet a világnak a CALVIN KLEIN eau de parfum segítségével, és légy önmagad. A CALVIN KLEIN Women EdP egy teljesen szabad és modern nőt képvisel, aki saját identitással rendelkezik. A női összetartozás érzése erőt ad neki. A CALVIN KLEIN Women EdP mottója az "I AM WOMEN", amely kifejezi az összes nő egy testben való egyesülését. A CALVIN KLEIN Women EdP-t a pezsgő, virágos és fás illat az erős, modern nők kedvencévé teszi mindennapi viseletre. 

CALVIN KLEIN Eternity Air EdP

A CALVIN KLEIN Eternity Air for Women EdP egy ideális női illat. Az eau de parfum fő összetevője egy virágos esszencia, amelyben a jázmin akkordjai, a rózsa és az ibolya dominálnak. A parfümöt a gyümölcsillat teszi tökéletessé, amelyet különböző gyümölcsök, például sárgabarack, alma és fekete ribizli édes aromája jellemez. A hozzáadott illatösszetevők között szerepel még a borostyán, a cédrus, a feketeribizli, a grapefruit, a körte, a gyöngyvirág, pézsma és a bazsarózsa. Ez az eau de parfum különösen nyáron tündököl.

CALVIN KLEIN CK One EdT 

A CALVIN KLEIN CK One EdT a fiatalságot, a szabad gondolkodást, a fantáziát és az egyediséget képviseli. Tárd fel személyiségedet a világ előtt a CALVIN KLEIN eau de toilette segítségével, és légy önmagad. A CALVIN KLEIN CK One EdT lédús mandarin, papaya, friss bergamott és citrom markáns illatával nyit. Az illat szívét az ibolya, a jázmin, a gyöngyvirág és a rózsa aromás harmóniája hatja át. Mindezt a szerecsendió finom, fűszeres érintése egészíti ki. A szokatlan illatkompozíció alapját vonzó állati pézsma, cédrus és ámbra alkotja. Az illat az ikonikus flakonnal a bőrre fújható. A flakon nélkül a tartalom after shave-ként használható. 

A csomag tartalma: 
CALVIN KLEIN Eternity EdP, 5 ml
CALVIN KLEIN Euphoria EdP, 4 ml
CALVIN KLEIN Women EdP, 5ml
CALVIN KLEIN Eternity Air EdP, 5 ml
CALVIN KLEIN CK One EdT, 10 ml


Paraméterek

Alkalmas
Felnőtt Kész!
Típus
Női Kész!
Illatintenzitás
Eau de Parfum (EdP) Kész!
Származási hely
Amerika Kész!
Űrtartalom
29 ml Kész!

Rendeltetés

Alkalmas
Felnőtt Kész!

Rendeltetés

Típus
Női Kész!

Illat típus

Illatintenzitás
Eau de Parfum (EdP) Kész!
Származási hely
Amerika Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
29 ml Kész!
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes parfüm kínálatunkban.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CALVIN KLEIN Ladies Gift EdP Szett 29 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CALVIN KLEIN Ladies Gift EdP Set 29 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CALVIN KLEIN Ladies Gift EdP Set 29 ml.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ