Shop roku Akvizice ApF HU

Canon imagePROGRAF iPF680 állvánnyal

Termékkatalógus
Canon imagePROGRAF iPF680 állvánnyal
Tintasugaras nyomtató - A1, 24", 5 szín, 2400x 1200dpi, USB, LAN, ST-27 állvány
Kód:  PC028e3 Termékszám:  8964B003 Gyártó honlapja:
Canon imagePROGRAF iPF680 állvánnyal Megszűnt

Canon imagePROGRAF iPF680 állvánnyal

A kompakt öt színes tintasugaras nyomtató elvarázsolja majd a jó minőségű nyomatok felbontású akár 2400 x 1200, amely előírja, hogy költséghatékonyan, ugyanakkor szokatlanul gyorsan. Kapsz éles, helyesen színes rajzok CAD és GIS. Hála az újonnan kifejlesztett magenta tinta jobban piros árnyalatok, hogy szélesebb spektrumát ölelik fel. Összehasonlítva a korábbi verzió büszkélkedhet egy nagyobb, 300 ml-es tintapatront nyomtatáshoz megállás nélkül.

legfontosabb jellemzői

  • Gyors megszerzése kiváló minőségű nyomatokat szélességig 24 "
  • Pontos és vékony vonalak (± 0,1% és a minimális vonalvastagság 0,02 mm)
  • A rendszer 5-színű festék alapú tinták és pigment
  • Több tinta kevesebb állásidő (támogatja 300 ml patron)
  • Eszközök a hatékony és eredményes munkát a nyomtatóval
  • Képessége, hogy a mobil eszközök
  • Tömörség és a mobilitás, köszönhetően a gazdasági dimenziók
  • Kényelmes állvány ST-27

Jobb képminőséget és még rövidebb

Az eszköz Direct Print & Share, akkor létre parancsikonokat a leggyakoribb nyomtatási beállításokat, így könnyen visszatérhet bármikor egyszerűen áthúzza az ikon a parancsikont. Bizonyíték a sebesség a nyomtató az a tény, hogy a termelés A1 veszi a csodálatos idő 25 másodperc. Élesség vékony vonalak és nagy figyelmet a részletekre, miközben biztosítja 5-színű festék rendszer, amely a kapott kép minősége, és még nagyobb világosság.

Kövesse nyomon a nyomtatási költségek

Könnyebb követni nyomtatási költségek felhasználásával kapott integrált számviteli Status Monitor. Ő gyűjti munkanaplók és képes automatikusan költségek kiszámítására egy adott munkát, vagy egy hosszabb ideig. Azt is lehetővé teszi a választást egy olyan gazdasági rendszer, ami különösen hasznos, ha a nyomtatás tervezetét az egyes dokumentumokat. Meg lehet nyomtatni közvetlenül a Word, Excel vagy PowerPoint köszönhetően optimalizált illesztőprogramok AutoCAD rendszer és a plug-inek, amelyek a Microsoft Office teljes mértékben kompatibilis.

További információk:

Média szélessége (p Apiro részben):
254-609,6 mm

Média szélessége (r szakmunkástanulók szolgált vágott lap)
203,2-609,6 mm

Minimális nyomtatható hossza (szerep):
203,2 mm, vágott lap: 279,4 mm

Maximális nyomtatható hosszúság:
18 m (attól függően, hogy az operációs rendszer és alkalmazás)

A legnagyobb átmérője hordozótekercset:
150 mm-es

A csomag tartalma:
Imbuszkulcs és csavarhúzó, 1 nyomtatófej, 1 sor alapvető tintatartály (C, M, Y, Bk - 90 ml / MBK - 130 ml), adapterek három-os mag, üzembe helyezési útmutató, CD-ROM-on a felhasználói szoftvert (Macintosh és Windows), a betegtájékoztató figyelmeztetések hordozhatóság brosúra biztonsági információkat és adatokat a standard beállítás, tájékoztatót a PosterArtist Lite szoftver, CD-ROM szoftverrel PosterArtist Lite, EAC szórólap, egy rövid útmutató

 

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Canon imagePROGRAF iPF680 állvánnyal
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon ImagePROGRAF iPF680 s podstavcem. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon ImagePROGRAF iPF680 s podstavcom. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon imagePROGRAF iPF680 mit Ständer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon imagePROGRAF iPF680 mit Ständer.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ