AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Catalyst Waterproof case Blueridge iPhone 7

Termékkatalógus
Catalyst Waterproof case Blueridge iPhone 7
Mobiltelefon tok - vízálló 10 m-ig - IP68, megfelel a MIL STD 810G szabványnak, ellenáll a pornak és az ütéseknek, teljes hozzáférést biztosít minden nyomógombhoz, érzékelőhöz, fényképezőhöz és Touch ID-hez,
Kód:  SP010c126n Termékszám:  CATIPHO7TBFC

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Catalyst Waterproof case Blueridge iPhone 7 Megszűnt

Catalyst Waterproof case Blueridge iPhone 7

Extrém túrának készül nekivágni, de félti az iPhone 7 mobiltelefonját? A Catalyst Waterproof toknak köszönhetően többé nem kell aggódnia a mobiltelefonja biztonságáért még a legvadabb körülmények között sem. A tok a precízen megtervezett vízálló konstrukciójával megfelelő védelmet biztosít a mobiltelefonja számára akár tíz méteres mélységig. Emellett a tok teste ütésálló, amely akár nagy magasságból történő leejtést is gond nélkül átvészel. További bónusz a kijelző karcolásokkal szembeni védelmét biztosító védőfólia. A tok semmilyen téren sem korlátozza a mobiltelefon funkcióit, a közvetlen hozzáférés minden nyomógombhoz változatlanul megmarad, és így maximális biztonsággal élvezheti a kijelző és a hangszórók által nyújtott minőséget. Ne kockáztasson és védje meg a luxus készülékét stílusosan.

A Catalyst Waterproof tok legfontosabb jellemzői

  • Elsőosztályú védelem az iPhone 7 készülékhez
  • Mindennapos használatra akár szélsőséges körülmények között is
  • Vízálló 10 m-ig
  • Ellenálló a leejtésekkel és az ütésekkel szemben 
  • Megfelel az IP68 védelmi osztálynak
  • A Catalyst Waterproof tok nem ereszti át a port vagy az egyéb szennyeződéseket
  • Korlátlan hozzáférés a mobiltelefon összes funkciójához és csatlakozójához
  • Szilikon tömítés
  • Légmentesen zárt, vízálló membránok a tökéletes hangátvitel érdekében
  • Nyakba vagy csuklóra rögzíthető zsinór

Első osztályú anyagok

Annak érdekében, hogy a tok megfeleljen bizonyos speciális biztonsági feltételeknek, elsőosztályú anyagokból készült. Legyen szó akár az ütésálló polikarbonátról, a puha gumírozott ütéscsillapító elemről, a szilikon tömítésről vagy a szorosan illeszkedő membránokról.

A Catalyst Waterproof tok stílusos megjelenése

A tok nem ismer kompromisszumokat a design terén sem. Valójában ez egy nagyon vékony tok, amely tökéletesen lemásolja az iPhone kecses vonalait, amelyek az átlátszó toknak köszönhetően remekül látszanak még akkor is, amikor a mobiltelefonját védeni szeretné. A tok külső része elsőosztályú csúszásmentes gumiból készült.

Felbecsülhetetlen apróságok

A tok szó szerint tele van nyilvánvaló apróságokkal, de éppen ezek teszik a legjobb termékké a saját kategóriájában. Ön is biztosan hasznát veszi a nyakba akasztható, illetve a csuklóra rögzíthető zsinórnak a nehéz körülmények közötti még nagyobb biztonság érdekében. Továbbá ugyanúgy nagyszerű funkció a szabadalmaztatott forgatható kis kerék a hangerő szabályozására, mint az integrált, extra érzékeny kijelző védő, amely tökéletes hozzáférést biztosít a mobiltelefon összes funkciójához. A légmentesen zárt, vízálló membránjai a True Sound Acoustic technológiát használják, amelynek köszönhetően a készülék minden hangot érthetően és tisztán ad vissza. Az optikai lencse fedele semmiben sem korlátozza a fényképező funkcióját, épp ellenkezőleg, védelmet biztosít a szennyeződésekkel szemben, így ha fényképezni szeretne, akkor az eredmény minden esetben a kristálytiszta kép lesz.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Catalyst Waterproof case Blueridge iPhone 7 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Catalyst Waterproof case Blueridge iPhone 7. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Catalyst Waterproof case Blueridge iPhone 7. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Catalyst Waterproof case Blueridge iPhone 7. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Catalyst Waterproof case Blueridge iPhone 7.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ