Shop roku Slevy s AP+

Catalyst Waterproof White iPhone 7

Termékkatalógus
Catalyst Waterproof White iPhone 7
4,5 4 értékelés
Tok - vízálló tíz méter mélységig - IP68, megfelel a MIL STD 810G szabványnak, por- és ütésálló, minden gombhoz, érzékelőhöz, fényképezőgéphez és Touch ID-hez teljes hozzáférést biztosít
Kód:  SP010c157 Termékszám:  CATIPHO7WHT
Catalyst Waterproof White iPhone 7 Megszűnt

Catalyst Waterproof White iPhone 7

Szélsőséges körülmények közé készülsz és félted az iPhone 7-esedet a sérülésektől?

A Catalyst Waterproof White-tal még a legextrémebb körülmények között sem kell aggódnod a telefonodért.Kifinomult vízálló kivitelezésű burkolata megvédi a telefont akár tíz méter mély vízben is. Ezen kívül a tokban levő telefon sértetlen marad akár két méteres magasságból való leejtésnél is. A bónusz a védőfólia, amely megakadályozza a képernyő karcolódását. A tok semmilyen módon nem korlátozza a telefon funkcióit, azonnali hozzáférést biztosít az összes gombhoz. Így a telefon nem veszít semmit a funkcióiból, mégis a lehető legnagyobb biztonságban élvezheted a kiváló minőségű kijelzőt és a hangszórókat. Ne kockáztass, védd stílusosan a luxus készülékedet.


 Catalyst Waterproof White iPhone 7
 

Első osztályú anyagok és stílus

Az egyedülálló védő tulajdonságok elérése érdekében a tok kiváló minőségű anyagokból készült, legyen szó akár az ütésálló polikarbonátról, akár a lágy, ütést elnyelő gumiról vagy a szilikon tömítésről és a tökéletesen illeszkedő lapokról. A Catalyst Waterproof tok nem befolyásolja a telefon design-ját.Ez annak köszönhető, hogy a maga nemében a lehető legvékonyabb vízálló tok, amely tökéletesen tükrözi az iPhone kecses íveit.


A Catalyst Waterproof iPhone 7 főbb tulajdonságai

  • Kiváló minőségű anyagokból készült
  • Megfelel a MIL STD 810G szabványnak
  • Vízálló 10 m-ig - IP 68
  • Porvédő és ütésálló kialakítás
  • True Sound Acoustic - garantáltan torzításmentes hang
  • Teljes hozzáférést biztosít az összes gombhoz
 Catalyst Waterproof White iPhone 7
 

 Catalyst Waterproof White iPhone 7
 

A Catalyst Waterproof White iPhone 7 tok felbecsülhetetlen részletei

A tok tele van olyan apróságokkal, amelyek igazán a kategória legjobb termékévé emelik. Természetesen rögzítheted csuklópanton a teljes biztonságért szélsőséges körülmények között. A szabadalmaztatott forgatógomb a hangerő beállításához nagyszerű ötlet, míg az integrált, ultra-érzékeny képernyő-védő fólia teljes hozzáférést biztosít minden funkcióhoz. A légmentes, vízálló membrán True Sound Acoustic technológiát használ, így a lejátszott hang mindig kristálytiszta lesz. Az optikai lencse védő nem korlátozza a lencse funkcióját, hanem megvédi az összes szennyeződéstől, így fényképezésnél mindig tűéles lesz a végeredmény.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Catalyst Waterproof White iPhone 7. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Catalyst Waterproof White iPhone 7. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Catalyst Waterproof White iPhone 7. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Catalyst Waterproof White iPhone 7.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ