Slevy s AP+ Slevy s AP+

Caterpillar T20

Termékkatalógus
Caterpillar T20
Tablet - Intel Atom Z8350 1.44GHz Quad Core, 8" képátlójú érintőképernyő, IPS 1280x800, 2GB RAM, 64 GB belső memória, SD kártya foglalat, WiFi, Bluetooth 4.1, GPS, GLONASS, 2x 5MP kamera + 2 MP, MicroUSB, 3G/4G/LTE, Mini HDMI, 7500mAh akkumulátor, MS Windows 10 Home
Kód:  CAT1003 Termékszám:  CT20-SEB-EUR-ENH Gyártó honlapja:

Caterpillar T20

A Caterpillar T20, egy modern és nagyszerű tablet

Az egyik legfrissebb újítása a Caterpillar márkának ez a T20 tablet. Nagy előnye a teljes körű Microsoft Windows 10 Home operációs rendszer. Ez tartalmazza az összes szükséges alkalmazást, beleértve a fontos adatokat is.

Tablet minden környezetbe

A Caterpillar T20 tablet megfelel az IP67 tanúsítványnak annak biztosítása érdekében, hogy a tabletek 30 percig is bírják a víz alatt akár 1 méteres mélységben. Nem tesz kárt benne a por sem. Összességében ez megfelel a MIL SPEC 810G szigorú katonai szabványnak. Akár az 1,8 méteres esést is kibírja, és nem károsítja sem rezgés, sóköd, sem szélsőséges légköri nyomás. A Cat egyértelműen az üzleti, az építőipar, a gyártási, a logisztikai és a közlekedési területeken, elsősorban üzleti célokra készítette ezt a tabletet.


Tablet Caterpillar T20, W10

Tablet Windows 10 rendszerrel

A nyolc hüvelykes képernyő elég nagy ahhoz, hogy könnyen használhassa a Windows 10 operációs rendszert rajta. Az internetet egyszerűen is elérheti, mert a tablet SIM kártyahelyet tartalmaz.


Ideális mindennapi használatra

A robusztus kialakítás ellenére a Caterpillar T20 számos modern technológiával rendelkezik. Nagy előnye az akkumulátor nagy élettartama, valamint a Mini HDMI bemenet, például nagyméretű képernyő csatlakoztatására.

Tablet Caterpillar T20, CAT

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Caterpillar T20
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Caterpillar T20. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Caterpillar T20. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Caterpillar T20. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Caterpillar T20.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ