Shop roku Akvizice ApF HU

Cattara ROYAL

Termékkatalógus
Cattara ROYAL
4,5 4 értékelés
Grill - faszenes grill, háromrészes öntöttvas, méret 58×42cm, magasság 82cm, tároló polc, 45×30 cm-es oldalsó polc tartozékok számára kampókkal, állítható magasságú rács és ajtó a faszén pótlásához, fedél beépített hőmérővel, kihúzható hamutartó
Kód:  xxCattara006

Cattara ROYAL

Grillezz úgy, mint egy igazi profi! A klasszikus és ugyanakkor nagyon elegáns Cattara ROYAL faszenes grill kialakításának és kiváló használhatóságának köszönhetően kerted vagy a teraszod díszítévé válik. Segítségével könnyedén készíthetsz ízletes steakeket, hamburgereket és grillezett zöldségeket. A grillt különösen robusztus és tartós acélszerkezet, fekete bevonat és tágas öntöttvas rács jellemzi, amely sokoldalú grillezést tesz lehetővé. A tökéletes hús elkészítéshez az egész grill dönthető, a fedélnek köszönhetően pedig a hő nem szökik ki, így az ételek egyenletesen sülnek meg. A grillezés során az optimális légáramlást kifinomult szellőzőnyílások biztosítják, így a levegő folyamatosan kering, és a tűz nem alszik ki. A grillen belüli tényleges hőmérsékletet kényelmesen ellenőrizheted a beépített hőmérőn. A Cattara ROYAL grill vitathatatlan előnye a rostély állítható magassága, amelyet egyszerűen pozícionálhatsz a grill elején található fogantyú segítségével. A fogantyúk stabilak és erősek, így a grillt könnyedén kezelheted. A grill egyik oldalán található nagy kerekek segítségével bármikor könnyen áthelyezheted a készüléket a kert egy másik pontjára.

A Cattara ROYAL grill legfőbb jellemzői

  • Elegáns Cattara ROYAL grill kültéri grillezéshez
  • Klasszikus faszenes grill az igényesebb felhasználók számára
  • Stabil és tartós acélszerkezet
  • Háromrészes öntöttvas grill, levehető központi résszel
  • Faszenes rostély, állítható magasság 9 - 21 cm
  • Masszív csuklós fedél beépített hőmérővel
  • Erős fogantyúk és forgó görgők a könnyű kezelés érdekében
  • Cattara grill tároló polccal a kényelmes grillezéshez
  • Praktikus palacknyitó a grill oldalán

Grillezés kényelmesen

A Cattara ROYAL grill tökéletesen kifinomult kivitelezésének köszönhetően grillezés közben semmiről sem maradsz le. A grill kellemes meglepetést okoz részletgazdag kialakításával és rengeteg tárolóhelyével. Különleges tulajdonsága, hogy a rostély központi része levehető, ennek köszönhetően grill serpenyőt vagy más edényt helyezhetsz a nyílásra. A speciális tároló polcon az elkészült ételeket tárolhatod, amelyek így nem hűlnek ki várakozás közben. A kampókkal rendelkező oldalsó polc is rendkívül praktikus amelyen a szükséges edényeket, eszközöket és konyhruhát gyönyörűen el tudod helyezni. A grill alján található erősítő keret polcként szolgál. A faszén újratöltését megkönnyíti a grill elején található egyszerűen hozzáférhető ajtó, továbbá kihúzható hamutartó is rendelkezésedre áll.

A Cattara ROYAL műszaki paraméterei 

  • A grill méretei: 102 × 60 × 106 cm
  • Grillezési terület: 58 × 42 cm
  • Grillezési magasság: 82 cm
  • Tároló polc méretei: 54 × 20 cm
  • A grill levehető részének átmérője: 32 cm
  • A kampókkal ellátott oldalsó polc mérete: 45 × 30 cm
  • Tömeg: 29 kg
     

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Cattara ROYAL
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cattara ROYAL. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Cattara ROYAL.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ