Akvizice ApF HU Effaclar

CellularLine CONTOUR az Apple iPhone X-hez, fekete

Termékkatalógus
CellularLine CONTOUR az Apple iPhone X-hez, fekete
Védőtok - Edzett, átlátszó hátlappal, védelmet nyújt az esések és a karcolások ellen, teljes hozzáférést biztosít a vezérlőgombokhoz és a csatlakozókhoz
Kód:  CELap0501 Termékszám:  CONTOURCIPH8K Gyártó honlapja:
CellularLine CONTOUR az Apple iPhone X-hez, fekete Megszűnt

CellularLine CONTOUR az Apple iPhone X-hez, fekete

A CellularLine CONTOUR egy kiváló minőségű, erősített hátsó borító az Apple iPhone X készülékhez, amely tökéletesen megvédi, miközben lehetővé teszi az okostelefon számára, hogy kiemelkedjen egyediségével. A tok szélei és oldalai rendkívül kemény és tartós, ugyanakkor finom TPU-ból készültek, amely megbízhatóan megvédi okostelefonodat a lehetséges esésekkor. A hátlap hátulsó része 100%-ban átlátszó, így nem takarja el az Apple iPhone X megjelenését. Ezzel egy időben az összes vezérlő és a telefoncsatlakozó szabad hozzáférése megmaradt, ezért szükség esetén nem kell kivenned a telefont a tokból. A védőtok így tökéletes választás mindazoknak, akik kiváló minőségű védelmet szeretnének biztosítani az okostelefonjuk számára. 

A CellularLine CONTOUR fekete színű tokjának legfontosabb jellemzői

  • A kemény toknak köszönhetően a telefon teljesen biztonságban lesz, védve az ütésektől
  • A tok hátoldala 100%-ban átlátszó
  • A védőtok egy nagyon kemény és tartós TPU-ból készült
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CellularLine CONTOUR pro Apple iPhone X černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CellularLine CONTOUR pre Apple iPhone X čierny. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Schutzhülle CellularLine CONTOUR für Apple iPhone X Schwarz.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ