Shop roku Akvizice ApF HU

CellularLine TETRA FORCE iPhone X fekete

Termékkatalógus
CellularLine TETRA FORCE iPhone X fekete
Védőtok - extra ellenálló, puha és rugalmas anyagból, speciális ütésálló IDS technológiával készült, dupla védőanyag - TPU és Versaflex, katonai teszt
Kód:  CELap048 Termékszám:  TETRACPROIPH8K Gyártó honlapja:
CellularLine TETRA FORCE iPhone X fekete Megszűnt

CellularLine TETRA FORCE iPhone X fekete

A CellularLine TETRA FORCE tok tökéletes védelem legjobb példáját kínálja az iPhone X számára. A védőtok hátlapja merev, miközben a széleket puha anyag borítja a lehető legmegfelelőbb védelem érdekében. A CellularLine saját találmányának az IDS technológiának köszönhetően a készülék esetleges leejtésekor a becsapódás során a tok elnyeli az ütés okozta vibrációkat, így hosszú távon megőrizheti a telefon hibátlan állapotát. Nem csupán védelemmel szolgál, hanem mindemellett a kinézete sem elhanyagolható, továbbá a hátlap karcálló, így a CellularLine TETRA FORCE tok épsége miatt sem szükséges aggódnia, garantáltan sérülésmentes marad, hogy a lehető legtovább szolgálja a készülék védelmét. 

A CellularLine TETRA FORCE tok főbb jellemzői

  • IDS technológia a CellularLine jóvoltából
  • A tok akár 3 méterről való zuhanásnak is ellenáll
  • Ergonomikus kialakítás
  • Katonai teszten is bizonyított megbízhatóság
  • Megerősített sarok az iPhone X maximális védelme érdekében
  • Könnyű hozzáférés az összes csatlakozóhoz és nyomógombhoz

A védelem az első helyen

Kulcsfontosságú szerepet tölt be a katonai teszt, amely egy nemzetközileg elismert tanúsítvány képében bizonyítja a védőtok ütésállóságát. A CellularLine TETRA FORCE tokot alkotó rétegek között légbuborékok találhatóak a még nagyobb megbízhatóság érdekében. A CellularLine tokjával egészen biztosan nem fog szégyenkezni, és többé aggódnia sem szükséges a készüléke épségét illetően. A védőburkolat továbbá a por és az egyéb szennyeződések ellen is megbízható védelmet kínál.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cellularline TETRA FORCE CASE PRO pro iPhone X černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Cellularline TETRA FORCE CASE PRO pre iPhone X čierny. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Schutzhülle Cellularline TETRA FORCE CASE PRO für iPhone X schwarz.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ