Slevy s AP+ Slevy s AP+

Coleman Salida rectangular

Termékkatalógus
Coleman Salida rectangular
Gyerek hálózsák - + 80 ° C hőmérsékletig, Komfort, lány
Kód:  SPTkn0522 Termékszám:  3138522071516

Coleman Salida rectangular

A stílusos gyermek hálózsák főleg a fiatal lányokat fogja megörvendeztetni. A bájos design és lila szín elragadtat minden lányt. A belsejében egy zseb található, amely tökéletes az értéktárgyak vagy kis játékok tárolására.  140 cm magasságig ajánlott. A  kerületi cipzár széthúzásakor a hálózsákot takaróvá lehet széthajtani. Ez jó szolgálatot tehet otthon és kirándulások esetén is. Hőmérséklet meghatározás: Komfort + 8 ° C,  Limit + 3 ° C, Extrém -10 ° C-ig.  A termék egy kompressziós csomagolásban van.

Legfontosabb jellemzők

  • Bélés: poliészter 185T
  • Bélés: sima poliészter 185T
  • Szerkezet: egyrétegű 1 × 400 g / m2
  • Méret 167 × 66 cm × 45 cm

Egyedi jellemzők

A paplan hálózsák néhány kivételes tulajdonságával lenyűgöző. Ezek közül az egyik a kényelem biztosítása és a tökéletes hőmérsékleti  tulajdonságok megtartása. A  Coletherm 700 g szigetelés megfelelően  kényelmes. Lefekvéskor, valamint a hőmérséklet megtartását biztosítja a gallér mandzsettája. A hő elillanását szintén megakadályozza a  thermolock takaró, amely az egész cipzár mentén megtalálható. 

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Coleman Salida rectangular
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Coleman Salida rectangular. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Coleman Salida rectangular. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Coleman rechteckigen Salida. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Coleman rechteckigen Salida.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ