Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

CONCEPT NO8020 PERFECT STEAMER, pozicionáló táblával

Termékkatalógus
CONCEPT NO8020 PERFECT STEAMER, pozicionáló táblával
2,0 3 értékelés
Ruhagőzölő - 2280 W teljesítmény, 50 g/perc gőzteljesítmény, függőleges gőzölés, 2000 ml-es tartály, kábel hossza 1,8 m, fekete kivitel
Kód:  CONNO079 Termékszám:  NO8020
CONCEPT NO8020 PERFECT STEAMER, pozicionáló táblával Megszűnt

CONCEPT NO8020 PERFECT STEAMER, pozicionáló táblával

Professzionális teljesítménnyel rendelkező függőleges gőzölő, amely gondoskodik textíliáidról

A ruhák és egyéb textíliák ápolásának nem feltétlenül kell hosszadalmas és fárasztó tevékenységnek lennie, amely nehéz vasalóval és terjedelmes vasalódeszkával jár. A CONCEPT NO8020 PERFECT STEAMER függőleges ruhagőzölővel könnyen, gyorsan és hatékonyan ápolhatod az összes textíliát. A forró gőz megbízhatóan eltávolítja a baktériumokat és a szagokat a ruhákból. Ha valamit a szokásos módon szeretnél vasalni, a CONCEPT gőzölővel ezt is megteheted, hiszen állítható vasalódeszkával is rendelkezik a szokásos vasaláshoz. 3 szintű gőzkibocsátás áll rendelkezésedre, a legmagasabbszint50g/perc. A CONCEPT NO8020 PERFECT STEAMER akár 60 percig is képes működni egyetlen töltéssel. A tartozékok között egy praktikus kefét is találsz, amely nagyszerű lesz az erősebb szövetek kezeléséhez. Ezzel a tartozékkal megszabadulhatsz a szöszöktől és a háziállatok szőrétől is. Javasoljuk, hogy a ruhagőzölő tartályát desztillált vagy demineralizált vízzel töltsd fel a vízkő képződésének megelőzése érdekében.

Gőzölés és vasalás üzemmód

Minden típusú szövethez alkalmas

A CONCEPT NO8020 felfrissíti és fertőtleníti a ruhákat

A CONCEPT NO8020 PERFECT STEAMER függőleges ruhagőzőlő legfőbb jellemzői

  • Függőleges ruha- és szövetgőzölő
  • A termék egyszerű, gyors és kíméletes megoldást kínál a legtöbb szövet ápolására
  • Két használati mód - gőzölés és vasalás
  • A CONCEPT NO8020 PERFECT STEAMER vasalódeszkával rendelkezik
  • A hatékony gőz megbízhatóan távolítja el a baktériumokat és a kellemetlen szagokat
  • A CONCEPT NO8020 PERFECT STEAMER felfrissíti és kisimítja a ruhák gyűrődéseit
  • A gőzkibocsátás 3 fokozatban történik
  • A maximális gőzkibocsátási érték 50 g/perc
  • A CONCEPT NO8020 készüléket demineralizált vagy desztillált vízzel szükséges feltölteni a vízkőlerakódás megelőzése érdekében.
  • Görgők a gőzölő könnyű mozgatásának érdekében
  • A víztartály kapacitása 2 liter

A CONCEPT NO8020 készülékkel búcsút inthetsz a vasalásnak

A praktikus CONCEPT NO8020 PERFECT STEAMER segítségével nagyon egyszerű, kíméletes és biztonságos módon vasalhatod a különböző szöveteket. A gőzölővel még a legfinomabb anyagokat is kezelheted anélkül, hogy nem kívánt fényességet hagyna maga után. A CONCEPT NO8020 megbízhatóan felfrissíti és kisimítja a ruhák gyűrődéseit. 3 teljesítményfokozat áll rendelkezésedre, valamint a CONCEPT gőzölő akár 60 perc üzemidővel is rendelkezik. A könnyű áthelyezés érdekében a gőzölőt kerekekkel látták el.

A CONCEPT NO8020 professzionális teljesítményt nyújt

A CONCEPT NO8020 PERFECT STEAMER gőzölővel bármely szövetet, még a legfinomabbakat is kezelheted. A folyamatos 50 g/perc gőzkibocsátást  a készülék 2280 W-os teljesítménye teszi lehetővé. Ennek a teljesítménynek köszönhetően a CONCEPT NO8020 ruhagőzölő megbízhatóan kisimítja a ruhák gyűrődéseit és ráncait. A készülék mindössze 45 másodperc alatt használatra kész. 

A CONCEPT NO8020 megszabadítja ruháid a baktériumoktól és a kellemetlen szagoktól

A CONCEPT NO8020 PERFECT STEAMER által termelt forró gőz hatékonyan távolítja el a szagokat és a baktériumok akár 99%-át a ruhákból. A gőzölővel könnyedén kisimíthatod függönyeid és drapériáid anélkül, hogy le kellene venned őket. A CONCEPT NO8020 PERFECT STEAMER természetesen más textíliák, például takarók, párnák, plüssjátékok vagy kanapéhuzatok felfrissítésére is használható.

Egyszerű kezelés a forgó fejnek köszönhetően

A CONCEPT NO8020 PERFECT STEAMER vasalófelülettel is rendelkezik, így ugyanúgy használhatod, mint egy klasszikus vasalót. A forgófej könnyen alkalmazkodik a mozgásához, így nagyszerű vasalási eredményeket érhetsz el. A CONCEPT NO8020 PERFECT STEAMER készülékkel vízszintes és függőleges helyzetben is dolgozhatsz.

A CONCEPT NO8020 gallértartóval is rendelkezik

Az ingek vasalása sok ember számára szó szerint küzdelmet jelent. Ezért a CONCEPT NO8020 ruhagőzölő gallértartóval rendelkezik, amely az ingeket a megfelelő pozícióban és formában tartja. A CONCEPT gőztisztító nagy gőzteljesítményével gyorsan és egyszerűen kivasalhatod ingeid. A gallértartó a CONCEPT NO8020 PERFECT STEAMER kényelmes tárolására is szolgál a gőzölés befejezése után.

Huzat finom szövetekhez

A CONCEPT NO8020 PERFECT STEAMER tartozékai között egy védőhuzatot is találsz, amelyet a legfinomabb szövetek kisimítására használhatsz anélkül, hogy félned kéne attól, hogy megsérülnek. 


Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Gőzölés típusa
Függőleges Kész!
Funkcionális elemek vasaláshoz
Gyorsmelegítés Kész!
Teljesítmény
2 280 W Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Vasaló típusa

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!

Funkciók és felszereltség

Funkcionális elemek vasaláshoz
Gyorsmelegítés Kész!

Tech. specifikációk

Teljesítmény
2 280 W Kész!
Gőzkibocsátás
50 g/perc Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CONCEPT NO8020 PERFECT STEAMER, pozicionáló táblával
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT NO8020 PERFECT STEAMER, ů s polohovacím prknem . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CONCEPT NO8020 PERFECT STEAMER, s polohovacou doskou.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ