Shop roku Siguro kuchyňský robot

Concept VP6110 ICONIC Animal Smart 25,2V, 40 perc

Termékkatalógus
Concept VP6110 ICONIC Animal Smart 25,2V, 40 perc
3,6 34 értékelés
Álló porszívó - akkus, alkalmas minden padlótípushoz, allergiásoknak és állatszőrhöz, száraz tisztítás, felszívás, Li-ion akkumulátor, működési idő 40 perc, töltési idő 4 óra, HEPA szűrő, mosható szűrő és HEPA H13 szűrő, 380 W teljesítmény, műanyag gyűjtőtartály 0,5 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, mérete 110,3 × 26,3 × 25,8 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,15 kg, fali tartó a csomag része, kék kivitel
75 490 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  CONTV246 Termékszám:  VP6110
Concept VP6110 ICONIC Animal Smart 25,2V, 40 perc 75 490 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Concept VP6110 ICONIC Animal Smart 25,2V, 40 perc

A Concept VP6110 ICONIC Animal Smart egy praktikus és könnyű segédeszköz az egész lakás vagy ház kitakarításához. A 2 az 1-ben funkcióval rúdporszívóval vagy kézi porszívóval is dolgozhatsz, amely megkönnyíti az autó belsejében lévő szennyeződések elérését. A kiváló minőségű Li-Ion akkumulátornak köszönhetően a Concept VP6110 ICONIC Animal Smart porszívó akár 40 percig is képes takarítani egyetlen feltöltéssel. A ciklonos porszívózást nagy teljesítmény és higiénikus tisztítás jellemzi. A Concept porszívó padló szívófejet is tartalmaz, amely minden típusú szőnyeg tisztítására használható. A rúdporszívó intelligens fényérzékelőket is tartalmaz, amelyek a szennyeződések érzékelésekor bekapcsolják a lámpákat.

2 az 1-ben

Smart padló szívófej

PET kefe



A Concept VP6110 ICONIC Animal Smart 2 az 1-ben rúdporszívó fő jellemzői

  • Egyetlen töltéssel akár 40 percig is takaríthatsz
  • A porszívó előnye a nagy teljesítmény
  • Elegáns megjelenés fekete-kék kialakításban
  • A porszívó nagy teljesítményű és kiváló minőségű BLDC motorral van felszerelve
  • Concept VP6110 ICONIC Animal Smart porszívó PET kefével
  • Speciális turbókefe az állati szőrre
  • 3 speciális üzemmód - Low, AutoBoost és High
  • Levehető kézi porszívóval is rendelkezik
  • Ciklonos porszívózás nagy szívóteljesítménnyel
  • A szennyeződések közvetlenül a gyűjtőtartályba kerülnek
  • Intelligens fényérzékelők
  • A Concept VP6110 ICONIC Animal Smart porszívó 3-4 óra alatt töltődik fel

Concept VP6110 ICONIC Animal Smart rúdporszívó

A Concept VP6110 ICONIC Animal Smart vezeték nélküli rúdporszívó nagyszerű segédeszköz minden otthonba. Elegáns fekete-kék megjelenésével biztosan elnyeri a tetszésedet. A porszívó nagy teljesítményű és kiváló minőségű motorral van felszerelve, amely nagy szívóerőt biztosít. Ennek köszönhetően nagyon egyszerűen kitakaríthatod az egész háztartást.A Concept VP6110 ICONIC Animal Smart porszívó egy levehető kézi porszívóval is rendelkezik, amelyet a kisebb szennyeződések feltakarítására használhatsz.

Concept VP6110 ICONIC Animal Smart kiváló minőségű és kefe nélküli BLDC motorral

A Concept VP6110 ICONIC Smart rúdporszívó részét képezi egy kiváló minőségű BLDC motor, amely nagy teljesítményt és gazdaságosabb működést biztosít. A motor megbízhatóbb és sokkal hosszabb élettartamú, mint a hagyományos motorok.

Concept VP6110 ICONIC Animal Smart porszívó SMART Floor Headdel

A Concept VP6110 ICONIC Animal Smart porszívó felszereltségében egy speciális SMART padló szívófej is található, amely saját meghajtással és rugalmas emelő ütközővel van ellátva. Ennek köszönhetően sokkal rövidebb idő alatt képes kitakarítani a háztartást. Ha kemény padlót fogsz porszívózni, javasoljuk, hogy emeld meg az ütközőt. Így a Concept VP6110 ICONIC Animal Smart porszívó könnyebben megbirkózik a nagyobb szennyeződésekkel. Szőnyegen hagyd lent az ütközőt.

Padló szívófej kefével bármilyen típusú szőnyeg tisztításához

A Concept VP6110 ICONIC Animal Smart rúdporszívót szőnyegek porszívózására is kényelmesen használhatod. Ugyanis a porszívó speciális kefés szívófejjel van felszerelve, amely bármilyen típusú szőnyeggel játszva megbirkózik. Így pillanatok alatt kitakaríthatod az egész háztartást. Emellett a porszívó nem igényel bonyolult karbantartást. Egyszerűen szereld szét, tisztítsd meg és szereld össze, hogy teljesen készen álljon a következő takarításra.

Concept VP6110 ICONIC Animal Smart intelligens fényérzékelőkkel

A Concept VP6110 ICONIC Animal Smart porszívó speciális intelligens fényérzékelőkkel rendelkezik, amelyeknek köszönhetően a legkisebb porszemet is észreveszed. Ha a szívófej szennyeződést érzékel, automatikusan világítani kezd. Ennek köszönhetően megtudhatod, hol vannak a szennyeződések.

A Concept VP6110 ICONIC Animal Smart 3 speciális üzemmóddal rendelkezik

A Concept VP6110 ICONIC Smart vezeték nélküli rúdporszívó 3 speciális üzemmóddal rendelkezik, amelyek segítségével az egész háztartást megtisztíthatod. Low, AutoBoost és High üzemmódot használhatsz. Az AutoBoost egy teljesen automatikus üzemmód, amely érzékeli a szennyeződés mértékét, és ennek megfelelően állítja be a szívóteljesítményt.

Speciális turbókefe az állati szőrre

A Concept VP6110 ICONIC Animal Smart porszívó tartozékai közé tartozik egy speciális kis turbókefe, amely ideális az állati szőr és a hajszálak eltávolítására. Remekül megbirkózik a kanapén, a szőnyegeken és az autó belsejében lévő szőrrel. A kefét azonban rendszeresen tisztítani kell, hogy megőrizd a maximális hatékonyságot.

Concept VP6110 ICONIC Animal Smart porszívó PET kefével

A Concept VP6110 ICONIC Animal Smart porszívó PET kefével rendelkezik az állatszőrökre. A kefe hosszabbító tömlővel rendelkezik, hogy kíméletesen ápolja négylábú kedvenced bőrét és szőrzetét. Egyetlen mozdulattal, megfésülheted és kiporszívózhatod az összes szőrszálat. Kedvencedet a szennyeződésektől, káros anyagoktól és allergénektől is megszabadítod. A kefe karbantartása nem igényel túl sok időt, a szőreltávolításához csak nyomd meg a gombot, és porszívó felszívja a kiszabadult szőrzetet.

Praktikus kézi porszívó

A Concept VP6110 ICONIC Animal Smart vezeték nélküli rúdporszívó nagy előnye a kézi porszívózás lehetősége, amely a levehető egységnek köszönhető. Így könnyedén eltakaríthatod az apró szennyeződéseket az asztalról, a kanapé alól, vagy akár az autódat is megtisztíthatod vele. A sokoldalú segédeszköz egy réstisztító szívófejjel is fel van szerelve, amely kiválóan alkalmas a nehezen hozzáférhető helyek kitakarítására.

Concept akár 40 perces üzemidővel egy töltéssel

A kiváló minőségű, 2500 mAh kapacitású Li-Ion akkumulátor egyetlen feltöltéssel akár 40 perc porszívózást biztosít. A Concept VP6110 ICONIC Animal Smart rúdporszívó nagy előnye a vezeték nélküli működés, így nem kell a kábelekkel bajlódnod, amelyek útban lennének a takarítás során. A Li-ion akkumulátort nagy teljesítmény és nagyon hosszú élettartam jellemzi. A töltés 3-4 órát vesz igénybe. A Concept VP6110 ICONIC Animal Smart porszívó kétféleképpen tölthető fel: külön, a hálózati adaptert közvetlenül a porszívó házához csatlakoztatva vagy a fali tartón keresztül.

A Concept VP6110 ICONIC Animal Smart porszívó egyszerű és gyors karbantartása

Hogy ne csak a takarítás, hanem a karbantartás is kényelmes legyen, a Concept VP6110 ICONIC Animal Smart porszívó nagyon egyszerű és gyors tisztítással van ellátva. Ha már tele van a 0,5 literes tartály a szennyeződésekre, egyszerűen nyomd meg a porszívó tetején lévő gombot, ezzel kinyitod a tartályt és kiürítheted a szennyeződéseket.A HEPA 13 szűrő könnyen kimosható folyó víz alatt, megszárítható és újra összeszerelhető a tartállyal. A porszívó része egy szűrőszennyeződés-érzékelő, amely jelzi, ha cserére van szükség.

Tartozékok:

  • Kis turbókefe
  • PET kefe + tömlő
  • Rövid résszívófej kefével
  • Hosszú résszívófej
  • Tápegység
  • Fali konzol

Paraméterek

Összehasonlít
Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Puha felületek, Kárpit, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló, Sima padlók Kész!
Tápellátás típusa
Akkus Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Puha felületek, Kárpit, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló, Sima padlók Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő, Mosható szűrő, HEPA H13 szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
380 W Kész!

Tartály

Űrtartalom
0,5 l Kész!
Anyag
Műanyag Kész!

Méret & súly

Szélesség
26,3 cm Kész!
Magasság
110,3 cm Kész!
Mélység
25,8 cm Kész!
Tömeg
3,15 kg Kész!

Tulajdonságok

Vezérlés típusa
Készüléken Kész!
Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Motor típusa
BLDC Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Résszívó Kész!
Töltési módok
Töltő adapter Kész!
Kefék
Állati szőrre, Turbó Kész!
További kiegészítők
Fali tartó Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak
» A modern álló porszívók használatával gyerekjáték a porszívózás

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Concept VP6110 ICONIC Animal Smart 25,2V, 40 perc Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT VP6110 ICONIC Animal Smart 25,2 V 40 min. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CONCEPT VP6110 ICONIC Animal Smart 25,2 V.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ