Akvizice ApF HU Shop roku

Concept VP6200 ICONIC Aqua Flex 29,6V, 60 perc

Termékkatalógus
Concept VP6200 ICONIC Aqua Flex 29,6V, 60 perc
4,2 30 értékelés
Álló porszívó - felmosóval, akkus, alkalmas minden padlótípushoz, allergiásoknak és állatszőrhöz, nedves tisztítás, száraz tisztítás, felszívás, Li-ion akkumulátor, működési idő 60 perc, töltési idő 5 óra, HEPA szűrő és HEPA H13 szűrő, 450 W teljesítmény, zajszint 82 dB, gyűjtőtartály űrtartalma 0,5 l, vezérlés a készüléken, tömege 2,75 kg, felmosó textil, víztartály és fali tartó a csomag része, fekete és ezüst kivitel
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  TYCON413 Termékszám:  VP6200
Concept VP6200 ICONIC Aqua Flex 29,6V, 60 perc 79 490 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Concept VP6200 ICONIC Aqua Flex 29,6V, 60 perc


A Concept VP6200 ICONIC aqua flex praktikus és könnyű segédeszköz az egész lakás vagy ház takarításához. A 3 az 1-ben funkciónak köszönhetően akár rúdporszívóként, akár kézi porszívóként is használhatod, amely megkönnyíti az autó belsejében lévő szennyeződések elérését. A kiváló minőségű Li-Ionakkumulátornak köszönhetően a ConceptVP6200ICONICaqua flex porszívó akár 60 percig is tisztíthat egyetlen töltéssel. A porszívó rugalmas fejjel büszkélkedhet, amely lehetővé teszi, hogy az alacsony bútorok alatti nehezen hozzáférhető helyekre is eljuss.Két speciális kefe biztosítja az egész háztartás kényelmes és rugalmas tisztítását.



3 az 1-ben

Flexibilis, rugalmas fej

Szabadon álló

A  Concept VP6200 ICONIC Aqua Flex rúdporszívó legfontosabb jellemzői

  • Akár 60 perc tisztítás töltésenként
  • A porszívó előnye a nagy teljesítmény
  • Elegáns megjelenés fekete és ezüst színben
  • A porszívó nagy teljesítményű és kiváló minőségű BLDC motorral rendelkezik
  • 2 kefe közül választhatsz, hogy minden felülettel megbirkózhass
  • Concept VP6200 ICONIC Aqua Flex porszívó PET kefével
  • Egyszerre felmos és porszívózik
  • Praktikus rugalmas fej
  • 3 speciális üzemmód - Low, Normal és High
  • Levehető kézi porszívóval is rendelkezik
  • A szennyeződések közvetlenül a gyűjtőtartályba kerülnek

Concept VP6200 ICONIC Aqua Flex 3 az 1-ben rúdporszívó

A vezeték nélküli rúdporszívó minden otthon nagyszerű segítője. Elegáns rézszínű megjelenésével biztosan elnyeri tetszésed. A porszívó nagy teljesítményű és kiváló minőségű motorral büszkélkedik, amely nagy szívóerőt biztosít, és megkönnyíti az egész háztartás tisztítását.A porszívó egy levehető kézi porszívóval is rendelkezik, amelyet a kisebb szennyeződések feltakarítására használhatsz. A könnyű kialakításnak köszönhetően nagyon kényelmes a használata. A Concept porszívóval öröm tisztítani! Ha meg kell szakítanod a takarítást, nem kell a porszívót a padlóra helyezned, mivel az önállóan is megáll.

Praktikus rugalmas fej

A Concept VP6200 ICONIC aqua flex rúdporszívó egy speciálisan kialakított rugalmas csuklóval rendelkezik, amely maximális rugalmasságot biztosít az egész lakás tisztítása során. Egy hosszabbítócső is tartozik hozzá, így még az alacsony bútorok vagy ágyak alatt is könnyedén porszívózhatsz anélkül, hogy gyakrankellene lehajolnod. 

Porszívózik és felmos egyszerre

A Concept VP6200 ICONIC Aqua Flexegy praktikus törlőkendővel is rendelkezik, amellyel egy mozdulattal felmoshatod a kemény padlót. Egyszerűen töltsd meg a tartályt desztillált vízzel, és csatlakoztasd a turbókefe szívófejet. Nyomd meg a gombot a tartályon a szövet nedvesítéséhez és a felmosás megkezdéséhez. Törlés után vedd le a kendőt, és teddamosógépbe.

Concept VP6200 ICONIC Aqua Flex s minőségi és kefe nélküli BLDC motorral

A Concept VP6200 ICONIC aqua flex porszívó egy kiváló minőségű BLDC motorral rendelkezik, amely nagy teljesítményt és gazdaságosabb működést biztosít. A motor megbízhatóbb és sokkal hosszabb élettartamú, mint a hagyományos motorok.

Porszívó speciális kefékkel

A Concept VP6200 ICONIC aqua flex porszívó egy speciális önhajtásos padlószívófejjel is rendelkezik, amely növeli a szívóerőt. Kevesebb idő alatt hatékonyabban takaríthatsz. 2 kefe közül választhat, amelyek bármilyen felülettel megbirkóznak. A szőnyegkefe speciális sörtékkel és gumipengékkel rendelkezik, így a keménypadlókon és a szőnyegeken is használható. Ha otthonodban kemény padló van, akkor a HardFloor kefét ajánljuk, amely speciálisan puha felülettel rendelkezik. Nagyon kíméletes a padlóhoz, és akár 3-szor több szennyeződést is képes felfogni.

Kiváló minőségű LED világítás a padló szívófejen

A Concept VP6200 ICONIC aqua flex porszívó padló szívófeje minőségi LED-világítással rendelkezik, amelynek köszönhetően egy porszemet sem fogsz elszalasztani. Tökéletes arra, hogy fényt világítson oda, ahová nem látsz.

Praktikus kézi porszívó

A Concept VP6200 ICONIC Aqua Flex vezeték nélküli porszívó nagy előnye kézi porszívózás lehetősége a levehető egységnek köszönhetően. Könnyedén megtisztíthatod segítségével az apró szennyeződéseket az asztalon, a kanapé alatt, vagy akár az autód is is kitakaríthatod segítségével. Ez asokoldalú segédeszköz résszívófejjel is rendelkezik,amely kiválóan alkalmas a nehezen hozzáférhető területek tisztítására.

Concept VP6200 ICONIC Aqua Flex 3 speciális üzemmóddal rendelkezik

A Concept VP6200 ICONIC aqua flex vezeték nélküli rúdporszívó 3 speciális üzemmóddal rendelkezik, amelyekkel az egész háztartás tisztítását megkönnyítheted. Használhatod a Low, Normal vagy High üzemmódot is.


Concept porszívó akár 60 percig egyetlen töltéssel

A kiváló minőségű, 2500 mAh kapacitású Li-Ion akkumulátor egyetlen feltöltéssel akár 60 perc porszívózást biztosít. A Concept VP6200 ICONIC Aqua Flex rúdporszívó nagyszerű előnye a vezeték nélküli működés, így nem kell aggódnod a kábelek miatt, amelyek csak útban lennének takarítás közben. ALi-ion akkumulátort nagy teljesítmény és nagyon hosszú élettartam jellemzi.


A Concept VP6200 ICONIC Aqua Flex porszívó egyszerű és gyors karbantartása

Annak érdekében, hogy ne csak a tisztítás, hanem a karbantartás is kényelmes legyen, a Concept VP6200 ICONIC Aqua Flex nagyon könnyű és gyors tisztítással büszkélkdik. Ha megtelt a 0,5 literes szennyeződéstartály, egyszerűen nyomd meg a porszívó tetején található gombot atartály kivételéhez és a szennyeződés kiürítéséhez. A HEPA 13 szűrő könnyen kimosható folyó víz alatt, megszárítható és a tartályba visszaszerelhető. A porszívó egy szűrőszennyeződés-érzékelőt is  tartalmaz, amely jelzi, ha cserére van szükség.

Kiegészítők:

  • Víztartály
  • 2x tisztító kendő
  • Rövid résszívófej kefével
  • Hosszú résszívófej
  • Fali konzol

Paraméterek

Összehasonlít
Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Puha felületek, Kárpit, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló, Sima padlók Kész!
Tápellátás típusa
Akkus Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Puha felületek, Kárpit, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló, Sima padlók Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő, HEPA H13 szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
450 W Kész!

Zaj

Zajszint
82 dB Kész!

Tartály

Űrtartalom
0,5 l Kész!

Méret & súly

Tömeg
2,75 kg Kész!

Tulajdonságok

Vezérlés típusa
Készüléken Kész!
Motor típusa
BLDC Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Résszívó Kész!
További kiegészítők
Felmosó textil, Víztartály, Fali tartó Kész!

Szín

Szín
Fekete, Ezüst Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak
» A modern álló porszívók használatával gyerekjáték a porszívózás

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Concept VP6200 ICONIC Aqua Flex 29,6V, 60 perc Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT VP6200 ICONIC Aqua Flex. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CONCEPT VP6200 ICONIC Aqua Flex 29,6 V 60 min.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ