Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Concept VT-8010

Termékkatalógus
Concept VT-8010
4,5 20 értékelés
Hősugárzó - kerámia anyag, 5 teljesítmény szint, 2000W teljesítmény, termosztát, túlmelegedés elleni védelem, hideg levegő funkció, távirányító, LED kijelző, 24 órás időzítő, oszcilláció: 70° C
Kód:  CONTE009 Termékszám:  VT8010 Gyártó honlapja:

Concept VT-8010

 
Vhodné použití

Allergiásoknak és asztmásoknak is

A Concept VT-8010 kerámia hősugárzó PTC fűtőelemekkel rendelkezik. Amennyiben egy fűtetlen helyiségbe kerül, a készülék gyengéden, a levegő párátlanítása és oxigén elégetése nélkül kezd üzemelni. Így mind az allergiás, mind pedig az asztmás betegek is használhatják. A PTC kerámia fűtőelemek formájában megjelenő új technológia ráadásul jelentős energiamegtakarítást is jelent. Sőt, a hősugárzót a tengelye körül 70 fokos szögben elforgathatja.

könnyű kezelhetőség

Kínál akár 5 munkanapon beállítások: LOW HIGH FAN ECO szél. Az eszköz lehet használni a fűtő hűtés után.Minden kényelmesen működtethető távvezérléssel és állítsa be a pályán a LED-kijelző érintőképernyő. 

Ovládání
Nastavení teploty

Automatikus hőmérséklet-beállítás

A hőmérsékletet a nap bármely szakában automatikusan beállíthatja 16 és 32° C közé. Sőt, a modell egy 24 órás időzítővel is rendelkezik. Ennek a funkciónak hála, már a hazaérkezésed előtt felfűtheted a házat vagy a lakást. A hősugárzó egy ventilátorral, termosztáttal és hármas biztosítékkal is rendelkezik túlmelegedés és a felborulás esetére.

 

Műszaki paraméterek:

  • 5 üzemmód: LOW, HIGH, ECO, FAN, ANTI-FREEZE
  • Kettő az egyben - télen és nyáron is használható
  • Termosztát
  • Távirányító
  • 24 órás időzítő
  • Oszcilláció: 70°
  • LED kijelző
  • Biztosíték a készülék felborulása esetén
  • Dupla hőbiztosíték
  • Kábel hossza: 1,6 m
  • Szín: Fekete
  • Fogyasztás: 2000 W
  • Feszültség: 220-240 V

Tartozékok:

  • Távirányító elemekkel CR / 2032 / 3V

 

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Concept VT-8010
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept VT-8010. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Concept VT-8010. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept VT-8010. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Concept VT-8010.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ