Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Concept VT-8020

Termékkatalógus
Concept VT-8020
4,8 9 értékelés
Hősugárzó - kerámia, 6 teljesítményfokozat, 2200 W-os teljesítmény, termosztát, túlmelegedés elleni védelem, hideg levegő funkció, távirányító, LED kijelző, 24 órás időzítő, 50 °-os oszcilláció
Kód:  CONTE010 Termékszám:  VT8020 Gyártó honlapja:

Concept VT-8020

Vhodné použití

Allergiásoknak és asztmásoknak is

A cseh Concept márka VT-8020 fűtőventilátora egy kerámia fűtőtest, amely PTC fűtőelemekkel működik. Amellett, hogy a helyiség  felfűtése gazdaságos, nem szárítja a levegőt és nem égeti el az oxigén. Ezért megfelelő allergiásoknak és asztmásoknak is. Ez az új technológia a PTC kerámia fűtőelemeknek köszönhetően jelentős energiamegtakarítást eredményez. A készülék igény szerint elforgatható tengelye körül 50 °szögben.

könnyű kezelhetőség

Kínál akár 6 munkanapon beállításokat: alacsony, közepes, magas ventilátor, ECO szél. Az eszköz lehet használni a fűtő hűtés után. Minden kényelmesen működtethető távvezérléssel és állítsa be a pályán a LED-kijelző érintőképernyő.

Ovládání
Nastavení teploty

Automatikus hőmérséklet-beállítás

A hőmérsékletet automatikusan beállíthatod bármelyik napszakra a 24 órás időzítővel 16 ° C és 32 ° C közötti tartományon belül. Még mielőtt hazaérsz, biztosra veheted, hogy felfűti lakásodat vagy nyaralódat a késleltetett indítás funkciónak köszönhetően. A ventilátor természetesen rendelkezik termosztáttal, és hármas, túlmelegedés valamint felborulás elleni védelemmel.

Műszaki paraméterek:

  • 6 üzemmód: alacsony, közepes, magas, eco, ventilátor, anti-freeze
  • 2in1 - téli és nyári használatra
  • Termosztát
  • Távirányító
  • 24 órás időzítő
  • Oszcilláció 50 °
  • LED kijelző
  • Biztosíték, amely kikapcsol abban az esetben, ha felborítod a készüléket
  • Háromszoros védelem túlmelegedés ellen
  • Kábelhossz: 1,6 m
  • Szín: Fekete
  • Fogyasztás: 2200 W
  • Feszültség: 220-240 V
  • Méretei: magasság 50 cm x szélesség 20 cm x mélység 19 cm

Tartozékok:

  • Távirányító elemekkel CR/ 2032/3V

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Concept VT-8020
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept VT-8020. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Concept VT-8020. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept VT-8020. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Concept VT-8020.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ