Shop roku AlzaBoxy Q1

CONCEPT ZK4021 PERFECT SMILE, fekete

Termékkatalógus
CONCEPT ZK4021 PERFECT SMILE, fekete
3,5 21 értékelés
Elektromos szájzuhany - szájcenter, alkalmas koronára és fogszabályzóra, 3 fúvóka a csomagban, akkumulátoros tápellátás, töltési idő 10 óra, üzemidő egy töltéssel 30 nap, töltőállvány a csomag része, méretek 22 × 9 × 6 cm (Ma×Sz×Mé)
17 390 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  CONUS087 Termékszám:  ZK4021
CONCEPT ZK4021 PERFECT SMILE, fekete 17 390 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

CONCEPT ZK4021 PERFECT SMILE, fekete

Szeretnél szép fényes és egészséges fogakat? A Concept ZK4021 PERFECT SMILE  elektromos szájzuhany 3 fogközti tisztítási módot kínál, amelyeket igényeid szerint választhatsz meg. Egyszerűen töltsd meg a 200 ml-es tartályt vízzel, válaszd ki a kívánt módot, és kezdd el a tisztítást. A csomagban található 3 különböző fúvóka közül választhatsz. Az áttekinthető LCD kijelzőn mindent láthatsz, amire csak szükséged van. Az IPX7 védelemnek köszönhetően a készüléket folyó víz alatt kimoshatod. A Concept ZK4021 PERFECT SMILE elektromos szájzuhany  a kényelmes kezelés érdekében ergonomikusan kialakított fogantyúval van ellátva.

3 tisztítási mód

3 fúvóka típus

LCD kijelző


A Concept ZK4021 elektromos szájzuhany legfontosabb jellemzői

  • Hatékony fogközti higiénia az otthon teljes kényelmében
  • Modern formatervezés fekete színkivitelben
  • Ergonomikus kialakítás a kényelmes kezelés elérése érdekében
  • IPX7 védelmi fokozat
  • Töltés USB kábelen keresztül
  • A fogak és az íny tisztításának és ápolásának 3 különböző módja a szájzuhany segítségével
  • Egyszerűen töltsd fel a készüléket vízzel
  • Víznyomás: Normal üzemmód 40-90 PSI, Soft üzemmód 20-50 PSI, Pulse üzemmód 15-90 PSI
  • Áttekinthető LCD kijelző
  • Cserélhető fúvókakészlet (Normal, Orthodontics, Tongue)

Hatékony fogközti higiénia az otthonod kényelmében


A ZK4021 fogközti higiéniai eszköz nagyszerű kiegészítője a mindennapi fogápolásnak. A fogközti tisztító szájzuhany sokkal hatékonyabb, mint a fogközi kefék vagy a fogselyem. Egyszerűen töltsd meg a készüléket vízzel, és kezdj hozzá a munkához. A készülék gondoskodik a fogközök tökéletes tisztításáról, eltávolítja a lepedékeket, ugyanakkor gyönyörűen masszírozza az ínyt. Rendszeres használatával csökkentheted az ínygyulladás, valamint a fogszuvasodás és a fogkő kialakulásának kockázatát. A szájzuhany használata egy valóban nagyszerű módja annak, hogy az otthonod kényelmében gondoskodhass fogaid egészségéről. A készüléket akkor is használhatod, ha fogkoronád, implantátumod, szájhidad vagy akár rögzített fogszabályozód van.


A fogak és az íny tisztításának és ápolásának 3 módja

A Concept ZK4021 PERFECT SMILE készülék 3 különböző tisztítási módot kínál, amelyeket igényeid szerint választhatsz meg. NORMAL üzemmód gondoskodik a mindennapi általános ápolásról, amely finoman és kíméletesen tisztítja a szájüreget. Ha érzékenyebbek a fogaid, használd a SOFT üzemmódot a fogak és az íny gyengéd tisztításának eléréséhez. A PULSE üzemmód ideális az ételmaradékok és a lepedék hatékony eltávolításához.

3 fúvókatípus a ZK4021 szájzuhanyhoz


A Concept ZK4021 fogászati központ csomagjában 3 fúvókatípus is található. A NORMAL fúvóka kiválóan alkalmas a szájban lévő ételmaradékok és lepedékek eltávolítására. A nehezen hozzáférhető helyeknél használd az ORTHODONTICS fúvókát, amely a fogszabályzó területén lévő maradványok eltávolításában is segíthet. A TONGUE fúvókát kifejezetten a nyelv tisztítására tervezték, ennek köszönhetően gyönyörűen friss és tiszta leheletet kapsz. A tökéletes és hibátlan tisztítás fenntartása érdekében javasoljuk, hogy a fejeket 6 havonta cseréld ki.


A Concept ZK4021 elektromos szájzuhany kiváló minőséggel és formatervezéssel büszkélkedhet

A Concept ZK4021 szájzuhany kiváló minőségű anyagból készült modern kialakításával és ergonomikusan formázott fogantyújával, amely kényelmesen illeszkedik a kézbe, garantáltan elnyeri a tetszésedet. Az elektromos szájzuhany kezelése így valóban nagyon kényelmes. A Concept ZK4021 PERFECT SMILE IPX7 védettségi besorolással rendelkezik. A kiváló minőségű Li-Ion akkumulátor gondoskodik a készülék hosszú távú működéséről. Az akkumulátor töltése indukciós töltővel történik.


Paraméterek

Típus

Típus
Szájcenter Kész!

Tápellátás

Töltési idő
10 óra Kész!
Üzemidő (egy töltéssel)
30 nap Kész!

Csomagolás

A csomag tartalma
Töltőállvány Kész!

Méret & súly

Szélesség
9 cm Kész!
Magasság
22 cm Kész!
Mélység
6 cm Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CONCEPT ZK4021 PERFECT SMILE, fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT ZK4021 PERFECT SMILE, black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CONCEPT ZK4021 PERFECT SMILE, čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONCEPT ZK4021 PERFECT SMILE - schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONCEPT ZK4021 PERFECT SMILE - schwarz.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ