30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Crucial MX300 1TB

Termékkatalógus
Crucial MX300 1TB
5 7 értékelés
SSD meghajtó - 2.5", SATA III, olvasási sebessége akár 530MB/s, írási sebessége akár 510MB/s, véletlenszerű olvasás 92000/írás 83000 IOPS, Micron® 3D TLC NAND technológia, Acronis® True Image HD, 7 mm
Kód:  CR006z4i Termékszám:  CT1050MX300SSD1 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Crucial MX300 1TB

Növeld a PC-d teljesítményét, élettartamát és általános hatékonyságát. Indítsd el a rendszert másodperceken belül és ne vesztegesd az idődet végtelen hosszú betöltéssel. Az MX300 fantasztikus 1 TB kapacitással rendelkezik, így ha gyors és nagy tárolóhelyet keres, az MX300 tökéletes választás! Hozzon ki többet a számítógépéből és növelje meg teljesítményét szinte minden területen. 

Legfontosabb jellemzői

  • SSD kiegyensúlyozott és vonzó paraméterekkel
  • Nagy írási és olvasási sebesség folyamatos és rendszertelen műveletek során
  • Írásgyorsító technológia a gyorsabb működésért állandó terhelésnél is
  • Akár 90% -kal kevesebb energiafelhasználás, mint a hagyományos meghajtóknál
  • Hardveres titkosítás (256bit. AES, TCG Opal 2.0, IEEE-1667)
  • Túlmelegedés és hirtelen áramszünet elleni védelem
  • Acronis True Image HD Klónozó program

Azonnali fejlődés

A Crucial MX300 minden fájltípus esetén eléri az 530 MB/s olvasási, és 510 MB/s írási segítséget, hogy Ön azonnal élvezhesse a termék előnyeit. Könnyedén csökkentheti a betöltési időt és gyorsíthatja a megerőltető programok használatát.  Az exkluzív írásgyorsító technológia megbízható és villámgyors adatírást biztosít a termék hosszú élettartama során. 

Egyéb előnyök

A meghajtó kifinomult 3D NAND sejteket vesz igénybe a gyorsaság növeléséhez és az élettartam javításához. A lemez adaptív hővéedelmi technológiával felszerelt, amely dinamikusan kiegyenlíti az alkatrészek használatát attól függően, hogy milyen módon használja Ön a lemezt. Emellett az Extrém Energia Hatékonyság megnöveli a meghajtó hatékonyságát 90%-al más meghajtókhoz képest, egyúttal növelve az akkumulátor időtartamát is. 

Tökéletes cégeknek

A teljeskörű védelmi funkciók igencsak hasznosak a vállalati szférában. Tartsa biztonságban az érzékeny adatokat a hackerek és tolvajok elől a 256-bit AES titkosítóval, amely igen népszerű bankok és kórházak körében. A Crucial MX300 egyike azoknak a meghajtóknak, melyek megfelelnek a Microsoft eDrive, IEEE - 1667 és TCG Opal 2.0 titkosító szabványoknak.

Paraméterek

Méret

Magasság
7 mm (0,7 cm) Kész!

Hasznosítás

Rendeltetés
Számítógépekhez, Laptopba Kész!

Tulajdonságok

Belső interfész
SATA III Kész!
Random olvasási sebesség
92 000 IOPS Kész!
Random írási sebesség
83 000 IOPS Kész!
Olvasási sebesség
530 MB/s Kész!
Írási sebesség
510 MB/s Kész!
Speciális funkciók
3D NAND Kész!

Cellaméret

Cellaméret
TLC (Triple-Level Cell) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes winchester

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Crucial MX300 1TB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Crucial MX300 1TB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Crucial MX300 1 TB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Crucial MX300 1TB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Crucial MX300 1TB.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ