AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

D-Link DES-1210-52

Termékkatalógus
D-Link DES-1210-52
Switch - 48 x 10/100 Mbit/s + 2 x Combo 1000BaseT/SFP + 2 x 10/100/1000 Mbit/s
Kód:  NN311b6a Termékszám:  DES-1210-52 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

D-Link DES-1210-52

A D-LINK DES-1210-52 része az olyan 3. generációs WebSmart switch-eknek, amelyek magukba integrálják a fejlett menedzsment és biztonsági funkciókat, a nagy teljesítményt és a kiterjedt skálázhatóságot. Könnyen használható, és emelett teljes és megfizethető megoldást nyújt a kis- és középvállalkozások számára. A fémszerkezet 19"-os rack-be illeszkedik és az üzemeltetése még ventilátort sem igényel, tehát nem fogja feleslegesen melegíteni a szekrényt és elvenni a hűtést a többi elemtől a szekrényben. A kapcsoló 48 db 10/100 Mbps-os porttal van ellátva, amelyek két SFP porttal és két gyors, 10/100/1000 Mbps-os porttal vannak kiegészítve.

Főbb jellemzői

  • Gyors hálózat (17.6 Gbps) menedzsmenttel
  • Optimalizálva van a videó és a hang élő közvetítéséhez 
  • Automatikus sávfoglalás előbeállítások lehetőségeivel
  • Fejlett biztonság és túlterhelésvédelem
  • Segédprogram a switch-ek adminisztrációjához ugyanabban a szegmensben

Biztonsági funkciók: ACL, RADIUS, DHCP Server Screening...

Az innovatív D-Link Safeguard Engine megvédi a kapcsolót az olyan túlcsordulások ellen, amelyeket a nemkívánatos forgalmak vagy a vírusok okoznak. Ezenkívül a kapcsoló támogatja a hozzáféréses ACL listákat (Access Control Lists) és a 802.1X hitelesítést a portok alapján és a külső RADIUS szervereken keresztül. Az IP-MAC-port kapcsolaton keresztül az adminisztrátorok nyomon követhetik az IP-címek helyét, mégpedig a forrás IP-címét a megfelelő MAC-címhez és forrásporthoz kapcsolva. A biztonság növelésének érdekében rendelkezésre áll a DHCP Server Screening, amely kiszűri a felhasználói portokról a kalóz DHCP szerverekről származó csomagokat, hogy megakadályozza az illetéktelen IP-címek kiosztását.

Egyenletes VoIP átvitel az Auto Voice VLAN és a fejlett QoS segítségével

A D-Link DES-1210-52 ideális a VoIP környezetbe való telepítéshez, mivel támogatja az Auto Voice VLAN-t és a Differentiated Services Code Point (DSCP) QoS-t a VoIP alkalmazásokhoz. Az Auto Voice VLAN automatikusan átirányítja a hangforgalmat az IP telefonról a hozzárendelt VLAN-ba, hogy javítsa a VoIP szolgáltatások működését. A magasabb prioritásnak és a dedikált VLAN-nak köszönhetően a switch garantálja a kiváló minőségű és biztonságos VoIP forgalmat. A DSCP megjelöli az IP csomag részeit és így lehetővé teszi a különböző szolgáltatási szintek hozzárendelését a hálózati forgalomhoz. A sávszélesség szabályozásának (Bandwidth Control) segítségével a hálózati rendszergazda bizonyos sávszélességet tarthat fenn olyan fontos funkciókhoz, amelyek nagyobb sávszélességet vagy magasabb prioritást igényelnek.

Megbízható működés az IGMP Snooping, a Port Mirroring, a Spanning Tree és az LACP használatával

A kapcsoló számos funkcióval van ellátva a 2. rétegen (L2), beleértve az IGMP Snooping-ot, a Port Mirroring-ot, a Spanning Tree-t és a Link Aggregation Control Protocol-t (LACP). A hálózat karbantartási funkciói közé tartozik a hurkok érzékelése (Loopback Detection) és a kábel diagnosztikája. A Loopback Detection az adott port által létrehozott hurkok észlelésére szolgál és automatikusan kikapcsolja az érintett portot. A kábel diagnosztikáját a hálózati rendszergazdák használják a fémkábelek minőségének gyors letesztelésére, valamint a kábelhiba típusának meghatározására.

SmartConsole és a switch-ek tömeges adminisztrációja

A D-LINK DES-1210-52 switch meglepi a tulajdonosát a SmartConsole szoftverrel, amely lehetővé teszi a rendszergazdák számára, hogy könnyen megtalálják a D-Link WebSmart kapcsolókat ugyanabban az L2-es hálózati szegmensben. A kapcsolók a képernyőn jelennek meg és azonnal használhatók. Ezzel a segédprogrammal egyszerűen konfigurálhatja a Smart kapcsoló alapértelmezett beállításait és a felhasználónak emiatt nem kell megváltoztatnia a PC-je IP-címét. A megtalált kapcsolóknál széles körben módosíthatóak a konfigurációs beállítások, beleértve a jelszavak megváltoztatását és a firmware-k frissítését is.

 

Paraméterek

Szélesség
440 mm Kész!
Magasság
44 mm Kész!
Mélység
250 mm Kész!
Típus
Rack Kész!
Funkciók
L2, QoS (Quality of Service), Menedzselhetőség (smart Switch, web Manageable), VLAN (Virtual Local Area Network) Kész!

Méret

Szélesség
440 mm Kész!
Magasság
44 mm Kész!
Mélység
250 mm Kész!

Típus és funkció

Típus
Rack Kész!
Funkciók
L2, QoS (Quality of Service), Menedzselhetőség (smart Switch, web Manageable), VLAN (Virtual Local Area Network) Kész!

Sebesség

Váltókapacitás
17,6 Gb/s Kész!
LAN portok átviteli sebessége
1 Gbit Kész!
Csomagkapcsolási kapacitás (64 bit/sec)
13,1 db Kész!

Portok

RJ-45
48 db Kész!
SFP
2 db Kész!
10/100/1000Base-T
2 Kész!
Dual Personality
2 Kész!

Portok

10/100/1000Base-T
2 Kész!
Dual Personality
2 Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: D-Link DES-1210-52 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si D-Link DES-1210-52. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si D-Link DES-1210-52. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte D-Link DES-1210-52. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte D-Link DES-1210-52.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ