Shop roku Shop roku

D-Link DGS-1100-26MP

Termékkatalógus
D-Link DGS-1100-26MP
Switch - Gigabit, 24port 10/100/1000, 2x Combo (RJ-45 + SFP), 802.3at PoE+, PoE 370W teljesítménnyel, ONVIF, Smart Managed (web, SNMP, DNA)
Kód:  NN311b22b Termékszám:  DGS-1100-26MP Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

D-Link DGS-1100-26MP

A DGS-1100 sorozatú kapcsoló megfizethető megoldás a kis- és középvállalkozások számára, mindkét fióApproxan és tárgyalóteremben. A teljesítmény minimalizálása minimális gondokkal és optimalizálás a gyors és biztonságos videocsatlakozáshoz . De ez egy rugalmas megoldás, amely megfelel a hálózat szándékainak. Továbbá fejlett irányítási, diagnosztikai, problémamegoldó és energiahatékonysági követelményeknek is megfelel. Köszönhetően a PoE-nek, távolról képes VoIP telefonokat, vezeték nélküli hozzáférési pontokat vagy hálózati kamerákat táplálni.

Főbb jellemzők

  • Nagy sebességű hálózat menedzsmenttel
  • Optimalizált élő videó és hang
  • Automatikus zónafoglalás előválasztással
  • Teljesítmény PoE + 802.3at max. teljesítmény 370 watt
  • Fejlett biztonság és túlterhelésvédelem
  • Sima integráció az ONVIF monitorozással
  • Switch management segédprogram ugyanazon a szegmensben

Fontos időpontok azonnal

A DGS-1100 sorozat támogatja az Auto Surveillance VLAN (ASV) valós idejű video streaminget anélkül, hogy veszélyeztetné a közös hálózati adatok továbbítását. Az Auto Voice VLAN a VoIP-hez legjobban megfelel. Automatikusan hozzárendel egy magasabb prioritású VLAN hanghívást, hogy a kapcsoló garantálja a VoIP forgalom megbízhatóságát és biztonságát. A beállítások segítségével beállíthatja a sávszélességet minden olyan fontos porthoz, amelyhez preferenciát igényel.

Biztonságos működés

A kapcsoló olyan fejlett biztonsági funkciókkal rendelkezik, mint a statikus MAC, a Storm Control és az IGMP Snooping. A statikus MAC lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hozzáférési hozzáférést biztosító MAC-listákat hozzanak létre bizonyos portok számára, segítve ezzel a rendszergazdáknak a hozzáférést a csak engedélyezett eszközökhöz. A Storm Control figyelemmel kíséri az adást, és olyan csomagok esetén, amelyek elárasztják a hálózatot, blokkolja és eldobja azokat. Az IGMP Snooping képes csökkenteni az L3 routerek terhelését és védeni a sávszélességet és a hálózati átvitelt.

A kapcsolat biztonsága

A kapcsolóberendezés az Loopback Detection és a Cable Diagnostics, amelyek megkönnyítik a hálózati rendszergazdák számára a hálózati betegségek megtalálását és megoldását. A Loopback Detection az adott port által létrehozott hurkok észlelésére szolgál, és automatikusan kikapcsolja az érintett portot. A kábeldiagnosztikai funkció azonnal teszteli a rézkábelek minőségét, érzékeli típusát és károsodást észlel . A fel nem használt kötegek készenléti állapotba vannak kapcsolva, és nagy mennyiségű energiát takarítanak meg.

Minden a hüvelyk alatt

A D-Link Network Assistant intuitív webes felülete, amely lehetővé teszi a hálózati rendszergazdák számára a hálózati forgalom kezelését az egyes portok szintjéig, segít gyorsan csatlakozni a hálózathoz. Ezzel a segédprogrammal nem kell megváltoztatnia a számítógép IP-címét, így a kezdeti beállítás néhány pillanat kérdése. Azt is megtalálja a kapcsolókat ugyanabban a hálózati szegmensben, hogy ömlesztett menedzsmentjüket játéknak tekintsék . A talált eszközök alapszintű és speciális beállításai, beleértve a jelszavas módosításokat és a firmware-frissítéseket is.

Paraméterek

Szélesség
440 mm Kész!
Magasság
44 mm Kész!
Mélység
290 mm Kész!
Funkciók
L2, PoE (Power over Ethernet), QoS (Quality of Service), Menedzselhetőség (smart Switch, web Manageable), VLAN (Virtual Local Area Network) Kész!
Váltókapacitás
52 Gb/s Kész!

Méret

Szélesség
440 mm Kész!
Magasság
44 mm Kész!
Mélység
290 mm Kész!

Típus és funkció

Funkciók
L2, PoE (Power over Ethernet), QoS (Quality of Service), Menedzselhetőség (smart Switch, web Manageable), VLAN (Virtual Local Area Network) Kész!

Sebesség

Váltókapacitás
52 Gb/s Kész!
LAN portok átviteli sebessége
1 Gbit Kész!
Csomagkapcsolási kapacitás (64 bit/sec)
38,69 db Kész!

Tömeg

Tömeg
3 810 g Kész!

Portok

RJ-45
24 db Kész!
Dual Personality
2 Kész!

Portok

Dual Personality
2 Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: D-Link DGS-1100-26MP Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si D-Link DGS-1100-26MP. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si D-Link DGS-1100-26MP. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte D-Link DGS-1100-26MP. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte D-Link DGS-1100-26MP.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ