Rapture AlzaBoxy Q1

D-Link DUB-2315

Termékkatalógus
D-Link DUB-2315
Port replikátor - USB-C/USB 3.0 és 2.5G ethernet adapter, kompatibilis Windows, Mac OS és Linux rendszerekkel, 2 LED-es kijelző, Plug & Play, kábel hossza 15 cm
17 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  Dlink23_25 Termékszám:  DUB-2315 Gyártó honlapja:
D-Link DUB-2315 17 990 Ft Kérés esetén megrendeljük
Vásárlás

D-Link DUB-2315

A nagy fájlok átvitele és az adatok biztonsági mentése mostantól gyorsabb lesz a D-Link DUB-2315 adapternek köszönhetően, amely ideális a nagyobb igénybevételt jelentő munkák során. Egyszerűen csatlakoztasd a D-Link DUB-2315 adaptert a számítógép USB-C vagy USB 3.0 (A-típusú) portjához, majd csatlakoztasd az RJ-45 Ethernet csatlakozót, és élvezd az akár 2,5 Gbps sebességű adatátvitelt.

Az adatátviteli sebesség kétszínű LED-es jelzése

A D-Link DUB-2315 adapterre vetett gyors pillantásból megtudhatod, hogy pontosan milyen gyors az adatátvitel. Ha a LED zöld színnel villog, az átviteli sebesség 100 és 1000 Mbps között van. Ha narancssárga színnel villog, az adatátviteli sebesség eléri a 2,5 Gb/s-ot.

Könnyű telepítés és nagyszerű hordozhatóság

A D-Link DUB-2315 adapter egyszerűen elfér a zsebedben, táskádban vagy pénztárcádban is, így bárhová magaddal viheted. Amikor csatlakoztatod a számítógéphez, a telepítőszoftver automatikusan elindul, így nem kell semmit telepítened a CD-ről, és illesztőprogramokat sem kell letöltened.

Az adaptert közvetlenül a számítógép portjáról táplálja

Amikor az adaptert a számítógéphez csatlakoztatjuk, a működéshez szükséges áramot közvetlenül a számítógépről kapja. A D-Link DUB-2315 adapter támogatja az USB 3.0 szabványos energiatakarékossági funkciót, de az energia felfüggesztés és visszaállítás funkciót is használja, hogy minimalizálja az energiafogyasztást alacsony hálózati forgalom, üresjárati időszakok vagy az Ethernet kábel kihúzása esetén.

A D-Link DUB-2315 adapter főbb jellemzői

  • Akár 2,5 Gbps adatátviteli sebesség
  • Ideális megoldás olyan laptopokhoz és PC-khez, amelyek nem rendelkeznek RJ-45 (LAN) csatlakozóval
  • USB-C port vagy USB 3.0 Type-A¹ laptopon használható
  • Kétszínű LED állapotjelző (zöld/narancs)
  • Hordozható, Plug & Play telepítés, Windows és Mac OS operációs rendszerekhez

¹Az USB 1.1 port használatavagy USB 2.0 befolyásolhatja a készülék teljesítményét. Az ajánlott port USB 3.0

Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si D-Link DUB-2315. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si D-Link DUB-2315. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte D-Link DUB-2315. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte D-Link DUB-2315.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ