AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Demeliss 3974

Termékkatalógus
Demeliss 3974
Hajszárító - ionizáló, 2200 W teljesítmény, hideg levegő fújás, 2 sebességfokozat, 3 hőmérséklet fokozat, akasztó pánt a csomag része, 2 m hosszú kábel, fekete kivitel
11 890 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  DEMFV748 Termékszám:  3974
Demeliss 3974 11 890 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Demeliss 3974

Gyönyörű, fényes és egészséges haj? A közismert Demeliss gyártó által készített hajszárító nem okoz majd csalódást. Elvarázsol gyengéd és kíméletes hajápolással. A nagyszerű kialakítású hajszárító praktikus funkciókkal rendelkezik, többek között ionizálás és hideg levegő. A hajszárító nagy teljesítményű motorja rendkívül megbízható és hosszú élettartamot garantál, teljesítményfelvétele pedig 2200 W. 2 sebességfokozattal büszkélkedhet, és 3 hőmérséklet-fokozat teszi lehetővé a legmegfelelőbb kiválasztását.

Hajszárító Demeliss 3974 Csomag tartalma
Hajszárító Demeliss 3974 Oldalnézet

A népszerű Demeliss 3974 hajszárító legfontosabb jellemzői

  • A közkedvelt Demeliss hajszárító segítségével hajad puha, lágy esésű és fényes lesz
  • Az ionizátornak köszönhetően csodásan puha és lágy esésű lesz a hajad
  • A hajszárító nagy teljesítményű motort kapott, amelynek teljesítményfelvétele: 2200 W
  • 2 sebességfokozat közül választhatod ki a frizurának leginkább megfelelőt, és 3 hőmérsékletfokozat teszi lehetővé a legmegfelelőbb kiválasztását
  • A hideg levegőáramlás kiválasztása nagyszerű megoldás a frizura végső formázásához
  • A kábel hosszúsága: 2 m
  • A csomagban érkezik többek között egy akasztó pánt
  • Színe: fekete

Ionok a tökéletes hidratálásért

A híres Demeliss hajszárító nemcsak megjelenésével, hanem ápoló funkcióival is rabul ejti A tökéletes frizurához vezető első lépés a hajszárítással kezdődik, hiszen elengedhetetlen a későbbi hajformázáshoz. A neves Demeliss hajszárító az ionizátorral gondoskodik arról, hogy hajd puha és sima legyen. Az ionizátoros hajszárító a negatív töltésű ionok elvén alapul amelyek hidratálják a hajat, egyúttal megakadályozzák hajszálak kiszáradását és hullámosodását. A hajad kellemes tapintású, puha és szép lesz. Utolsó lépésként remek választás a hideg levegő gomb, amely rögzíti a frizurát, ugyanakkor nem melegíti túl és nem károsítja. A csomagban a közismert Demeliss hajszárítón kívül a következő tartozékok kapnak helyet akasztó pánt.

Megjegyzés:
» Széleskörű hajszárító kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Demeliss 3974 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Demeliss 3974. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Demeliss 3974. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Demeliss 3974 Fön. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Demeliss 3974 Fön.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ