30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

DENON DJ SC6000M PRIME

Termékkatalógus
DENON DJ SC6000M PRIME
Ingyenes
szállítás boltjainkba
DJ kontroller - DJ lejátszó, 2 egyedi analóg sztereó RCA kimenet, 2 RCA digitális kimenet, 3x USB 3.0, Ethernet, 10,1"-os érintőképernyő, Engine OS operációs rendszer, Wi-Fi, HDD foglalat, motoros 8,5"-os jogwheel, 8 megvilágított pad, mintavételi frekvencia: 96 kHz, 24 bit-es mélység
Kedvezmény
Ha ennyit vásárolsz: 1 db
753 090 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 vagy több db
730 500 Ft/db
Megtakarítás: 0 Ft
753 090 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  AUDI08Dc6 Termékszám:  SC6000M Gyártó honlapja:
DENON DJ SC6000M PRIME 753 090 Ft Kérés esetén megrendeljük
Vásárlás

DENON DJ SC6000M PRIME

DENON DJ SC6000M PRIME - alapvető eszköz minden DJ számára

A DENON DJ SC6000M PRIME DJ-vezérlő többmagos processzorral működik, és a fejlett ENGINE OS rendszert használja. A vezérlő támogatja az olyan tömörítetlen formátumokat, mint az AIFF, FLAC, ALAC és WAV. Az ENGINE OS lehetővé teszi Rekordbox, iTunes, Serato és NI Traktor gyűjteményekből származó zeneszámok importálását a teljes munkafolyamat optimalizálásával egyidejűleg. A DENON DJ-hez lejátszók vagy telefonok is csatlakoztathatók, de a berendezés  rendelkezik továbbá 3 USB-porttal és egy 2,5"-os merevlemezfoglalattal SATA-csatlakozóval vagy egy SD-memóriakártya foglalattal. A független mikrofonbemenetek így két személy által tartott beszédekhez vagy előadásokhoz is használhatók. A DENON DJ SC6000M PRIME érintőképernyője 10,1 hüvelykes, amely többféle érintéssel vagy gesztussal vezérelhető. Vagy a zeneszám lejátszásának haladását láthatod vagy gyorsan és hatékonyan navigálhatsz a gazdag zenei könyvtárában. Biztos tetszeni fog, hogy a jog wheel nagyobb felülettel rendelkezik (8,5"), és lehetővé teszi, hogy könnyebben dolgozhass a pitch és scratch sávokkal. A 8 erőteljes pad háttérvilágítással rendelkezik, ami minden helyzetben jól látható. 

A DENON DJ SC6000M PRIME Controller legfontosabb jellemzői

  • A DENON DJ SC6000M PRIME 10,1 hüvelykes, színes, gesztusvezérlésű, multi-touch kijelzővel rendelkezik.
  • Digitális kimenetek (24-bit/96kHz)
  • A vezérlő két réteggel működhet, egyedi kimenetekkel.
  • Tömörítetlen formátumok lejátszása (FLAC, ALAC, WAV)
  • 8 multifunkciós pads a Cue Points, Loops, Slices és Rolls számára
  • A 8,5"-os jog wheel közepén egy nagy felbontású LCD kijelző található.
  • A jog wheel RGB háttérvilágítása személyre szabható és a stabilitás beállítható
  • 3× USB port és 1× SD port a zenei fájlok lejátszásához + beépített 2,5" HDD Sata foglalat
  • Rekordbox adatbázis importálás és teljes DVS Serato DJ kompatibilitás
  • StagelinQ
  • Serato DJ Pro vezérlő mód
  • LAN akár 4 játékos csatlakoztatásához

Teljesen funkcionális és testreszabható jog wheel

A 8,5"-es jog wheel a készülék egyik legfontosabb jellemzője. A közepén egy kiváló minőségű színes kijelző található, amelyen vagy a te logód vagy a zeneszám képi dizájnja jelenik meg. A DENON DJ SC6000M PRIME vezérlő jog wheel-je állítható RGB színezéssel rendelkezik. A kerék ellenállását is beállíthatod, hogy a lejátszás a lehető legkényelmesebb legyen. 

DJ kontroller DENON DJ SC6000M PRIME

A DENON DJ SC6000M PRIME készülékkel egyszerre két dal is lejátszható

A DENON DJ SC6000M PRIME két réteges működésre is képes. Minden egyes "réteg" saját hangkimenettel rendelkezik (24-bit/96kHz). A vezérlő támogatja az összes tömörítetlen formátumot, beleértve a FLAC, ALAC és WAV formátumokat, és természetesen az összes népszerű, gyakran használt tömörített zenei formátumot. 

DJ kontroller DENON DJ SC6000M PRIME

A DENON DJ SC6000M PRIME 10,1 hüvelykes HD kijelzővel rendelkezik

A fejlett, tágas érintőképernyős kijelzőn kényelmesen böngészhet a gazdag zenei könyvtárakban, mappákban, és könnyen szerkesztheti lejátszási listáit. A multitouch technológia és a gesztusvezérlés támogatásával könnyedén ráközelíthet a lejátszott hullámformára. 

DJ kontroller DENON DJ SC6000M PRIME

Timestretch-ben a legjobb

A DENON DJ SC6000M PRIME felismeri a zeneszámok tempóját (BPM). Ez a funkció egyre népszerűbb a DJ-k körében. A DENON-vezérlő egy olyan fejlett algoritmussal dolgozik, amely a digitális hangállományok tempóját jó közelítéssel becsüli meg. 

DJ kontroller DENON DJ SC6000M PRIME

Egyszerű és gyors keverés

A DENON DJ SC6000M PRIME beépített hangszínváltó funkcióval rendelkezik, amely megkönnyíti a harmonikus DJ-szettek keverését. Új zeneszámok létrehozása egyetlen érintéssel megoldható. 

DJ kontroller DENON DJ SC6000M PRIME

8 világító gomb

A DENON DJ SC6000M PRIME vezérlő 8 nagy érzékenységű, háttérvilágítással ellátott gombbal rendelkezik, amelyek különböző lejátszási technikák használatát teszik lehetővé. A gombok választható Hot-Cue, Loop, Roll és Slicer üzemmódokkal bírnak, amelyekkel egyszerű a hangminták szeletelése, az azonnali remixelés és a felépített bővítések/finomítások is. 

DJ kontroller DENON DJ SC6000M PRIME

A DENON DJ SC6000M PRIME-mal korlátok nélkül játszhatsz

A DJ-vezérlő 3 USB-bemenettel és egy SD-kártya bemenettel rendelkezik. Ez megkönnyíti, hogy több DJ felváltva játsszon. A DENON DJ SC6000M PRIME beépített rekesszel lett lelátva a merevlemez tárolására. A szinte korlátlan választék érdekében a DENON DJ SC6000M PRIME vezérlőt WiFi-n vagy Etherneten keresztül csatlakoztathatod az internethez, hogy zenét streamelhess a felhőből vagy a streaming könyvtárakból. 

A DENON DJ SC6000M PRIME lehetővé teszi a zene streamelését kedvenc szolgáltatásain keresztül vagy a felhőből

A beépített WiFi vagy vezetékes internetkapcsolat révén a DENON DJ SC6000M PRIME segítségével könnyedén streamelhetsz zenét a felhőből vagy népszerű streaming szolgáltatásokból. Használhatod például a Beatport LINK, a Beatsource LINK, a SoundCloud GO+ és a TIDAL szolgáltatást. 

A DENON DJ SC6000M PRIME segítségével igazán lenyűgöző fényshow-t hozhatsz létre

A DENON DJ SC6000M PRIME rendszer StagelinQ csatlakozási lehetőséggel rendelkezik. Nemcsak világszínvonalú zenei show-t varázsolhatsz, hanem a Denon DJ Soundswitch és Resolume segítségével a világítással is játszhatsz, és dinamikus fényhatásokat is bevethetsz, vagy akár videósorozatokat is elindíthatsz. 

DJ kontroller DENON DJ SC6000M PRIME

SoundSwitch

Ne habozz, és hozz létre egyedi fényjátékot! Könnyedén integrálhatod a SoundSwitch-et a DENON DJ SC6000M PRIME készülékkel lenyűgöző fényhatások kedvéért. 

DJ kontroller DENON DJ SC6000M PRIME

Resolume

Ez egy VJ-k és videóművészek számára készült eszköz. Ezzel a szoftverrel a DENON DJ SC6000M PRIME segítségével bármely vizuális videoeffektus irányítását a kezedben tarthatod. 


Paraméterek

MIDI
USB Kész!
Effekt egység
Nem Kész!
Analóg bemenetek
Nem Kész!
Mikrofon bemenet
Nem Kész!
Vonalkimenet
RCA Kész!

Jellemző

MIDI
USB Kész!
Effekt egység
Nem Kész!

Csatlakozás

Analóg bemenetek
Nem Kész!
Mikrofon bemenet
Nem Kész!
Vonalkimenet
RCA Kész!
Bluetooth
Nem Kész!

További tulajdonságok

Mellékelt szoftver
igen Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DENON DJ SC6000M PRIME Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DENON DJ SC6000M PRIME. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DENON DJ SC6000M PRIME.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ