Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

DENON Envaya DSB-150 Black Grey

Termékkatalógus
DENON Envaya DSB-150 Black Grey
Bluetooth hangszóró - hordozható, 2x8,5 W, vízálló és porálló (IP67), mobiltelefonról vagy tabletről vezeték nélküli kapcsolattal, Bluetooth aptX 4.1, Envaya Link sztereó párosítás, mikrofon a hang- és hangutasításokhoz (Siri), USB (töltéshez), 3,5 mm-es AUX, 11 óra működés, MaxxBass, MaxxEQ, MaxxVolume, fekete-szürke
Kód:  DEN151b1 Termékszám:  DSB150BKG Gyártó honlapja:

DENON Envaya DSB-150 Black Grey

A Designer DENON hangszórók örömöt nyújtanak az igaz zene szerelmeseinek, akik mindig és mindenhol páratlan zenehallgatásra vágynak. Legyen Ön akár a vízen, a túrázáson, akár a házban és a kertben szeretné a megfelelő légkört megteremteni, az Envaya DSB-150 fekete-szürke hangszórók mindezen feladatokat tökéletesen ellátják. Nem kell többé szükségtelen kábeleket cipelnie, dugdosnia, és nem kell aggódnia  a medencében egy nyári parti során bekövetkező esetleges károk miatt. Egyszerűen párosítsa a hangszórót az intelligens eszközzel a Bluetooth-on keresztül, és élvezze a legmagasabb hangmagasságokat és a legmélyebb basszust! 

A DENON Envaya DSB-150 hangszóró legfontosabb jellemzői

  • védelmi osztály: IP67;  védelmet nyújt a víz és a por ellen
  • tartós lejátszás, egy töltéssel akár 11 óráig működik
  • integrált mikrofon az okostelefon hanggal történő vezérléséhez
  • lenyűgöző hangzás,  az innovatív technológiáknak és formatervezésnek köszönhetően
  • elegáns és modern Envaya hangszóró-design
  • csuklópánt a könnyű hordozhatóság érdekében
  • nincsenek szükségtelen kábelek a Bluetooth párosításnak köszönhetően
  • lehetőség sztereó módra való csatlakozásra

Ellenáll a kihívásoknak

Az IP67 tanúsítványnak köszönhetően megbízható víz elleni védelme (legfeljebb 1 méter mélységben,  30 percig) és por elleni védelme biztosított. Minden Envaya DSB-150 csatlakozó vízálló sapkával van felszerelve, és a készülék teste vízálló anyagból készül. Ne féljen új hangszóróját bevenni a fürdőszobába, vagy akár a zuhanyzóba, a fürdőkádba vagy a medencébe! Ráadásul a kábelek hiánya biztosítja a teljes biztonságot nedves használat során is. A kézben vagy hátizsákban hordható praktikus vezeték kültéri használatra csábítja Önt.

A kristálytiszta  hang elvarázsolja Önt

Az Envaya DSB-150 hangszórónak azonban  nem egyetlen előnye a minőségi kidolgozás. Ez elsősorban inkább a hangminőség, ami pedig  meglehetősen kivételes,  az átlagon felüli méretű meghajtóknak és a valóban energikus erősítőknek köszönhetően. A végeredményként kapott hangot számos fejlett jelfeldolgozási technológia is kezelte. Ha ez még nem lenne elég, a DSB-150 még többet kínál! A tartós védőtok és a csúcsminőségű hangzás mellett a mindennapi feladatok gyakorlati segítője is. A beépített mikrofon segítségével telefonhívásokat intézhet, vagy egyéni hangszórókat párosíthat egyszerűen az Envaya Link sztereó üzemmódjába, és így még több teret racionalizálhat. Egy kis csomagban Ön hatalmas energiát kap, amely mindig magával ragadja.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DENON Envaya DSB-150 Black Grey
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DENON Envaya DSB-150 Black Grey. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DENON Envaya DSB-150 Black Grey. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DENON Envaya DSB-150 schwarz-grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DENON Envaya DSB-150 schwarz-grau.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ