Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

DENON Envaya DSB-50 fekete szürke

Termékkatalógus
DENON Envaya DSB-50 fekete szürke
Bluetooth hangszóró - hordozható, 2x6,5 W-os, vízálló és porálló (IP67), vezeték nélküli mobiltelefon vagy tablet segítségével, Bluetooth aptX 4.1, Envaya Link sztereó párosítás, mikrofon hang- és hangparancsokhoz (Siri), USB (töltés), AUX 3,5 mm, tartós 10 órás üzemidő, fekete és szürke színben
Kód:  DEN151c1 Termékszám:  DSB50BG Gyártó honlapja:

DENON Envaya DSB-50 fekete szürke

A DENON designer hangszórók örömöt nyújtanak a zene valódi szerelmeseinek, akik mindig és mindenhol vágynak az egyedülálló zenehallgatás élményére. Függetlenül attól, hogy a vízen tartózkodsz éppen, túrázol, vagy a megfelelő légkört szeretnéd megteremteni otthonodban vagy a kertben, ezek mindegyikére alkalmas az Envaya DSB-50 fekete szürke hangszóró. Nem kell többé a szükségtelen kábelek miatt aggódnod és a medence sem fog gondot okozni egy nyári pártban az esetlegesen bekövetkező károkat tekintve. Egyszerűen párosítsd a hangszórót az intelligens eszközzel a Bluetooth segítségével, és élvezd ki a legmagasabb zenei hangokat és a legmélyebb, legütősebb basszust. 

A DENON Envaya DSB-50 hangszóró legfontosabb jellemzői

  • Az IP67 védelmi osztály, amely védelmet nyújt a víz és a por ellen
  • Hosszú, akár 10 órás üzemidő 
  • Integrált mikrofon az okostelefon hanggal történő vezérléséhez
  • Lenyűgöző hangzás az innovatív technológiának és formatervezésnek köszönhetően
  • Elegáns és modern Envaya hangszóró-design
  • Csuklópánt a könnyű hordozhatóság érdekében
  • A Bluetooth párosításnak köszönhetően nincsenek felesleges kábelek
  • Sztereó módban való csatlakozás lehetősége

Ellenáll még a sokat követelő körülményeknek is

Az IP67 tanúsítványnak köszönhetően megbízható víz elleni védelem (legfeljebb 1 méter mélység 30 percig) és por elleni védelem jellemzi. Minden Envaya DSB-50 csatlakozó vízálló sapkákkal van felszerelve, a készülék teste pedig vízálló anyagból készült. Ne félj bevinni a hangszórót a fürdőszobába, vagy akár a zuhanyzóba, a fürdőkádba vagy a medencébe. Emellett a kábelek hiánya biztosítja a teljes biztonságot nedves használat során is. A kézben vagy hátizsákban hordható praktikus zsinór lehetővé teszi a könnyed kültéri használatot.

A kristálytiszta hangzás Téged is elvarázsol

Az Envaya DSB-50 hangszóró minőségi feldolgozása nem az egyetlen előnye. Legkiemelkedőbb tulajdonsága elsősorban a hangminősége, ami meglehetősen kivételes a fenti átlag méretű meghajtóknak és a valóban nagyerejű erősítőknek köszönhetően. Az így kapott hangot fejlett jelfeldolgozási technológiák is kezelik. Ha ez nem lenne elég, a DSB-50 még többet kínál! A tartós borítás és a csúcsminőségű hangzás mellett a mindennapi feladatok gyakorlatias segítője is egyben. A beépített mikrofon segítségével fogadhatsz telefonhívásokat, vagy egyszerűen párosíthatod az egyéni hangszórókat az Envaya Link sztereó üzemmódjával, hogy még ennél is nagyobb hangzást érj el. Ebben a kisméretű hangszóróban hatalmas energiát kaphatsz, amely mindig magával ragad majd.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DENON Envaya DSB-50 fekete szürke
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DENON Envaya DSB-50 Black Grey. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DENON Envaya DSB-50 Black Grey.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ