Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

Dino Eiffel-torony tavaszi panoráma puzzle

Termékkatalógus
Dino Eiffel-torony tavaszi panoráma puzzle
Puzzle -1000 darabos
Kód:  HRAif2177 Termékszám:  8590878545342 Gyártó honlapja:
Dino Eiffel-torony tavaszi panoráma puzzle Megszűnt

Dino Eiffel-torony tavaszi panoráma puzzle

A Puzzle már nagyon rágóta sokaknak szerez örömteli perceket, remek szórakozást. Már nagymamáink is játszottak vele, és a mai gyerekek között sem veszíti el népszerűségét ez a játék. A kirakós kiváló relaxációs szórakozás, de egyben egy olyan kreatív tevékenység is, amely lehetővé teszi a logikus gondolkodás fejlődését. Különböző puzzle-komplexumok vannak, így kiválaszthat egy kirakós játékot gyerekeknek, mely egyszerűbb (kis darabok) vagy a felnőtteknek is, valami nehezebbet, amely akár több ezer darabot is tartalmaz, és a kirakás akár egy egész napot is igénybe vehet. Ismered az érzést, amikor a képk hirtelen elkezd összeállni, és rájössz, hogy épp most teljesítettél egy újabb kihívást?

 

Nem csak egy egyszerű puzzle

  • Hagyományos szabadidős szórakozás
  • Lehetőség van arra, hogy fejlődjön a logikus gondolkodás és a fantázia is 
  • Kihívást jelent számodra és barátaid számára egyaránt
  • Tökéletes ajándék szeretteidnek
  • Dísznek is tökéletes, ha a kész képet bekeretezed
 

Virágzó Eiffel-torony 

Párizs az egyik leglátogatottabb város a világon, és bűn lenne nem megnézni a híre Eiffel-tornyot, ha arra jár az ember. Ez a romantikus emlékmű még gyönyörűbb, ha tavaszi látogatást tervezel, hiszen olyankor a különböző növények éppen virágoznak. A puzzlenak köszönhetően ez a látvány otthonod kényelmében tárul eléd anélkül, hogy bárhová is menned kellene.

 

Kihívás

Ez a termék a legnehezebb és időigényesebb darabok közé tartozik, ezért a 15 éveseknek és náluk idősebbek számára ajánlott. Ha összetettebb, ilyen összetett rejtvényeket készítünk, akkor jó egy olyat választani, amelyet össze tudsz rakni (például az első széleket stb.).
A Dino Eiffel-torony puzzle Panoramic Springben cseh termék. Az anyag egészségtudatos és rendkívül ellenálló karton. Nem kell aggódnod, hogy a csomagban nem találod meg a puzzle mind az 1000 darabját, mivel minden puzzle lézeres ellenőrzésen megy át, ami garantálja, hogy a későbbiekben sem marad ki semmilyen részlet.

 
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dino Eiffel-torony tavaszi panoráma puzzle
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dino Eiffelova věž na jaře Panoramic . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dino Eiffelova veža na jar Panoramic. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dino Eiffelturm im Frühjahr Panorama. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dino Eiffelturm im Frühjahr Panorama.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ