Shop roku Slevy s AP+

Dino Hupikék törpikék

Termékkatalógus
Dino Hupikék törpikék
Puzzle - 60 db- 5 éves kortól alkalmas a gyermekek számára- Cseh Köztársaságban készült
Kód:  HRAif2214 Termékszám:  8590878383081 Gyártó honlapja:

Dino Hupikék törpikék

 A kirakózás évek óta nagyszerű szórakozási lehetőség. Már nagymamáink is velük játszottak, és a népszerűsége ma sem csökkent. Kirakózni nem csak pihentető és szórakoztató is egyben, de kreatív tevékenység is, amellyel a logikus gondolkodás és finommotoros képességek is karban tarthatóak. Különböző bonyolultságú kirakósok készülnek, így kiválaszthatod egyszerűség szerint gyermeked számára a megfelelőt (néhány nagy darabos), vagy találhatsz felnőtteknek valót is, amely akár ezer darabos is lehet és a kirakása egy egész napot is igénybe vehet. Ismered azt az érzést, amikor a kirakós darabkái elkezdenek összeállni és ráébredsz, hogy egy újabb kihívást győztél le?

 

A puzzle nem csak egy szimpla kirakós játék

  • Hagyományos relaxációs szórakozási lehetőség
  • Lehetőséget ad a finommotoros képességek, logika és fantázia gyakorlására
  • Kihívás nyújt számodra és a barátaid számára
  • Tökéletes ajándék lehet szeretteidnek
  • Kiváló dekoráció lehet belőle, ha a kirakás után bekeretezed az elkészült képet
 

A Törpikék kalandjai

Ki nem szeretné ezeket az apró, kék, mosolygós hősöket? Mindannyian egy faluban élnek, amelyben a lakóházak mérges gombákra hasonlítanak. A kirakós számos motívumot tartalmaz, és összesen 60 darabos. Hagyd, hogy gyermeked fejlessze képzeletét, finommotoros készségeit és logikáját ezeket a törpikés kirakósokat használva. 

 

Siess!

Ezek a kirakósok a nehézségüket tekintve a legkönnyebbtől a legidőigényesebbig sorolhatóak, ezért 5 éves kortól ajánlottak a gyermekek számára.


A Dino Hupikék törpikék kirakós egy cseh termék. Az kirakós anyaga egészségtudatos és rendkívül ellenálló kartonból készült. Nem kell aggódnod, hogy nem lesz benne mind a 60 darab a csomagban, mert minden egyes puzzle lézeres ellenőrzésen megy keresztül, így biztosítva van, hogy egy darab sem hiányzik a későbbi kirakás során.

 
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dino Hupikék törpikék
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dino Šmoulové. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dino Smolou. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dino Smolou. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dino Smolou.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ