Akvizice ApF HU Slevy s AP+

DINO illusztrált világtérkép puzzle

Termékkatalógus
DINO illusztrált világtérkép puzzle
Puzzle - 300 darabos, XL-es méretű darabok
Kód:  HRAif2166 Termékszám:  8590878472112 Gyártó honlapja:

DINO illusztrált világtérkép puzzle

A kirakós játékok már nagyon régóta népszerű szórakoztató játékok. Játszottak velük nagyanyáink, szüleink és mi is, és népszerűségük mit sem veszített, azóta is népszerűek még a mai gyerekek körében is. Egy kirakós játék összeillesztése nem csak nagyon remek szórakoztató pihenés, hanem egy kreatív tevékenység is egyben, ami gyakorlatja veled a logikus gondolkodást és a finom motorikus képességek használatát. Különböző bonyolultságú kirakósjátékok vannak, így kiválaszthatod gyerekeidnek azokat, amelyek egyszerűségükkel és XL-es méretű darabjaikkal az ő szintjüknek felel meg, illetve választhatsz feladványokat felnőttek számára is, amelyek több ezer darabot tartalmaznak, és kirakásuk egy egész napot is igénybe vehet. Ismered azt az érzést, amikor végre az utolsó darabbal összeáll a puzzle, és rájössz, hogy megfeleltél egy újabb kihívásnak?

 

A kirakosók nem csak hétköznapi kirakós játékok

  • Egyben hagyományos pihentető szórakozás is
  • Lehetőség a finom motoros készségek, a logika és a képzelőerő használatának gyakorlására
  • Kihívás számodra és a barátaid számára is
  • A tökéletes ajándék szeretteid számára
  • Nagyszerűek dekoráció gyanánt is, ha, miután kiraktad, bekeretezed őket
 

Rakd ki az egész világot

Ez a speciális oktatási puzzle a gyermekeidet úgy ismerteti meg a világ elrendezésével, hogy tanulás közben remekül szórakoznak. Kirakni a kontinenseket a vizes területekkel együtt az XL-es méretű darabok segítésével nagyszerű szórakozás lesz a gyerekeidnek. A teljes öröm pillanatai mellett a gyerekek gyakorolni fogják a képzelőerejük, a finom motoros készségeik és a logikájuk használatát.

 

Nem maradsz le semmiről!

Ezek a feladványok, nehézségi fokuk alapján, a legegyszerűbbnek számítanak, és nem túl időigényesnek, ezért 8 évesnél idősebb gyermekeknek már bátran ajánlhatóak.

A Dino illusztrált világtérkép puzzle egy cseh termék. Az anyaga egy egészség-tudatos és nagyon ellenálló karton. Amiatt sem kell aggódnod, hogy a csomagban nem találod meg az összes 300 darab XL-es puzzle-darabot, mert a gyártás végén minden egyes darabot lézerrel letapogatnak, amely biztosítja, hogy a későbbi kirakás során nem fog hiányozni egyetlen egy darab sem.

 
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DINO illusztrált világtérkép puzzle
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dino Ilustrovaná Mapa Světa . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dino Ilustrovaná Mapa Světa . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dino illustrierte Karte der Welt. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dino illustrierte Karte der Welt.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ