Shop roku Akvizice ApF HU

Dino Korallok

Termékkatalógus
Dino Korallok
Puzzle - 1500 darabos, 15 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAa7822 Termékszám:  8590878551572 Gyártó honlapja:

Dino Korallok

A kirakózás megtanítja a türelemre, fejleszti az ujjai ügyességét, és megoldás lehet az unalmas estékre is. Lehet, hogy az elején úgy érzi majd magát mint Hamupipőke, aki lencsét válogatott a hamu közül, de biztosak vagyunk benne, hogy a puzzle hamarosan gyerekjáték lesz az Ön számára. Találja meg az 1500 darabos puzzle darabkáinak helyét, melyik darab hova illeszkedik, és meglátja, az eredményért magáért beszél majd.  A bekeretezett kép a korallok világáról méltó dekorációja lehet bármely helyiség falának.

A főbb előnyei

  • Puzzle masszív, tartós kartonból
  • Cseh termék
  • Elektronikus termelés ellenőrzés amely garantálja a puzzle teljességét
  • Szórakozás az egész családnak, vagy akár egyéni célokra is
  • Vonzó képvilág
  • 1500 darabos
  • 15 éves kortól ajánlott

Puzzle - kikapcsolódás az egész családnak

A Korallok kirakóssal elláthat egészen a különféle színes korallokkal teli tengerfenékre is. A puzzle egy cseh termék amelynek kimagasló precizitását elektronikus termelés ellenőrzés során biztosítják. A puzzle 1500 darabból áll, kemény és tartós, magas minőségű anyagból készült.

A kirakott puzzle méretei:
370 × 270 × 55 mm

Ne hagyja tétlenkedni agyát

A Korallok puzzle 1500 kiváló darabból áll, azonban nem feltétlen csak az Ön szórakoztatására. Akár a családja vagy a barátai társaságában is remek kikapcsolódási lehetőséget nyújt. Természetesen azok is nagyra értékelhetik, akik kedvelik a magányt. Az idő csak úgy repül, amikor a kirakóval foglalatoskodik, gyorsabban is, mint szeretné. Emellett tudta, hogy a puzzle kirakása tökéletes az agy tornáztatására? Fejleszti a türelmet, a pontosságot, a logikát, a reflexeit és a memóriát is.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dino Korallok
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dino Korály. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dino Corals. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dino-Korallen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dino-Korallen.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ