Shop roku Slevy s AP+

Dino London Fényei

Termékkatalógus
Dino London Fényei
Puzzle - 6000 darabos
Kód:  HRAif2187 Termékszám:  8590878565050 Gyártó honlapja:

Dino London Fényei

A puzzle játékok évek óta kiváló szórakozást biztosítanak. Még nagyszüleink is játszottak velük, és még ma is népszerűek a gyermekek között. A közös puzzle kirakás nagyszerű pihentető szórakozást biztosít, de ugyanakkor kreatív elfoglaltság is amely segít a logikus gondolkodás és a finom motoros mozdulatok gyakorlásában. Számos összetettségi fokozat közül választhatsz, így gyermekeid számára dönthetsz akár olyan kirakós mellett is amley rendkívül egyszerű (kevés nagyméretű puzzle darabból álló csomag), de akár választhatod a felnőttek számára készült több ezer részes puzzlet is amelynek kirakása akár egy egész napot is igénybe vehet. Ismered azt az érzést, mikor már elkezdenek összeállni a darabok és úgy érzed, egy újabb kihívást teljesítettél sikeresen?

 

A puzzle nem csak egy kirakós

  • Hagyományos módja a pihentető kikapcsolódásnak
  • Lehetőséget biztosít a finom motoros mozgások, a logika, és a fantázia gyakorlására
  • Kihívás neked és barátaidnak
  • Tökéletes ajándék szeretteidnek
  • Kirakott képek nagyszerű dekorációk lehetnek, ha kirakás után úgy döntesz bekeretezteted őket
 

Multikulturális metropolisz

London a világ egyik leglátogatottab városa. A város fontos jellemvonásai közé tartozik a sokszínűség (főként kulturális értelemben). Épp ezért a Londonnal kapcsolatos motívumokban általában megtalálható a sokszínűség kifejeződése. Amikor nekilátsz kirakni egy ilyen jellegű puzzlet, a metropolisz fekete és fehér ábrázolása segít London építészetének és kulturájának megismerésében.

 

Igyekezz!

Az ilyen jellegű kirakósok a legnehezebbek és legidőigényesebbek közé sorolhatók, épp ezért 15 éves kortól ajánljuk az ilyen jellegű termékeket. Az összetettebb puzzle játékok kirakása közben mindenféleképp ajánlott egy egyedi rendszer használata, amely segíthet a kirakásban (például először rakd ki a sarkokat és csak utána a többit, stb.).

A Dino London Fényei Puzzle cseh termék. Részei teljes mértékben egészségbarát, és rendkívül tartós anyagból készültek. Nem kell amitt aggódnod, hogy nem fogod megtalálni mind a 6000 darabot a csomagban, mivel csomagolás előtt, minden termék egy lézeres ellenőrzésen esik át amely biztosítja, hogy a kirakáshoz szükséges darabok semmilyen körülmények között ne veszhessenek el.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dino London Fényei
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dino Světla Londýna. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dino Svetlá Londýna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dino Lichter von London. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dino Lichter von London.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ