Slevy s AP+ Slevy s AP+

Dino Vaiana

Termékkatalógus
Dino Vaiana
5 1 értékelés
Puzzle - 2 × 66 db-os
Kód:  HRAif2161 Termékszám:  8590878385191 Gyártó honlapja:

Dino Vaiana

A puzzle kirakós évek óta nagy népszerűségnek örvend. Már nagyanyáink is játszottak vele, és a mai gyerekek között is népszerű. A puzzle kirakása megnyugtató szórakozás, valamint kreatív tevékenység is, fejleszti a logikus gondolkodást és a finommotorikát. Különböző nehézségű puzzle-ök közül választhatsz, vannak egyszerűbb kirakók gyerekek számára, amelyek kevesebb számú és nagyobb méretű darabból állnak, valamint készítenek puzzle-t felnőttek számára is, ezek több ezer darabosak lehetnek, és kirakásuk akár egy egész napot is igénybe vehet. Ismerős az érzés, amikor a puzzle kezd összeállni, és rájössz, hogy sikeresen leküzdöttél egy újabb kihívást?

A puzzle nem hétköznapi kirakós

  • Hagyományos pihentető szórakozás
  • Lehetőséged van arra, hogy fejleszd a finom motoros képességeidet, a logikádat és a képzelőerődet
  • Kihívás neked és a barátaidnak
  • Tökéletes ajándék szeretteidnek
  • Az elkészült bekeretezett kép tökéletes dekoráció

Indulj kalandra Vaianával

Indulj merész kalandra Vaianával a nyílt óceánon. A puzzle kirakása során a gyerekek kalandos utazásra indulnak Vaianával és társával, Mauival. A puzzle két képet tartalmaz, mindegyik kép 66 darabból áll. Engedd, hogy gyermeked fejlessze képzelőerejét és finommotoros képességeit!

Gyermekek számára kiváló

Ez a puzzle a legegyszerűbben és a leggyorsabban kirakhatók közé tartozik. Négy éves kortól ajánlott.

A Dino Vaiana puzzle cseh termék. Egészségre nem káros és igen ellenálló kartonpapírból készült. Nem kell amiatt aggódnod, hogy a dobozban esetleg nincs meg mind a 122 darab, mivel valamennyi termék szigorú ellenőrzésen esik át, és garantáltan nem fognak darabok hiányozni a játékból.
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dino Vaiana
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dino Vaiana . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dino Vaiano. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dino Vaiana. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dino Vaiana.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ