AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

DisplayPort átalakítók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Rendeltetés
Adat
(36)
Audio
(1)
Videó
(139)
Típus
Csatlakozó kábel
(59)
Átalakító
(75)
Elosztó/kapcsoló
(2)
Hub
(1)
Számítógépház tartozékok
(2)
Kábel hosszúsága
0,1 m
10 m
-
Szín
Antracitszürke
(1)
Fehér
(4)
Fekete
(117)
Piros
(2)
Fémes
(2)
Kék
(7)
Ezüst
(6)
Szürke
(11)
Türkiz
(2)
Szűrés

A DisplayPort átalakító fontos összekötő kábel és adapter, amely lehetővé teszi különböző típusú kimenetekkel és bemenetekkel rendelkező eszközök összekapcsolását a vizuális tartalmak megjelenítéséhez. Ezek az adapterek a modern technológiai rendszerek elengedhetetlen részévé váltak, beleértve a széles körben használt eszközöket, mint például számítógépek és laptopok, továbbá televíziók, vetítő berendezések és monitorok. Hogyan válaszd ki a legmegfelelőbb terméket? Olvass tovább.

Tovább

Mire használható a DisplayPort átalakító?

A DisplayPort átalakító kulcsfontosságú elem a modern technológiai világban, amely különböző eszközök összekapcsolását és együttműködését teszi lehetővé. Ezeknek az adaptereknek köszönhetően kihasználhatjuk a különböző eszközök legjobb tulajdonságait.

Milyen típusú DisplayPort átalakító létezik?

A DisplayPort átalakító kulcsfontosságú a különböző eszközök kompatibilitásának biztosításában és összekötésében. Milyen típusok állnak rendelkezésre?

  • Mini DisplayPort a standard DisplayPort kompakt változata. Ez az átalakító lehetővé teszi Mini DisplayPort kimenettel rendelkező eszközök, például laptopok csatlakoztatását monitorokhoz, televíziókhoz és más különböző bemenetekkel rendelkező eszközökhöz.
  • DisplayPort – HDMI átalakító lehetővé teszi különböző eszközök, mint például televíziók, monitorok és projektorok összekapcsolását.
  • DisplayPort – VGA átalakító régebbi monitorok és projektorok csatlakoztatására szolgál.
  • DisplayPort – DVI átalakító gyakran használt felület a számítógépek, monitorok és projektorok összekapcsolására.
  • DisplayPort – USB-C átalakító új monitorok és kijelzők összekapcsolására használható.

Átalakító választásakor ügyelj a támogatott felbontásokra és frissítési frekvenciákra. Egyes átalakítók korlátozottabb felbontást és frissítési frekvenciát kínálhatnak, mint mások. A megfelelő DisplayPort átalakító kiválasztása biztosítja a zökkenőmentes és magas minőségű összekapcsolást.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
139 termék

DisplayPort átalakítók

DisplayPort átalakítók

A DisplayPort átalakítók kategóriában összesen 139 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó displayPort átalakítók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább displayPort átalakítók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb displayPort átalakítók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: displayPort átalakítók vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ