AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

DJI O3 Air Unit

Termékkatalógus
DJI O3 Air Unit
5 2 értékelés
Drón kiegészítő A DJI O3 Air Unit kompakt és könnyű testbe integrálja a DJI legmodernebb videóátviteli technológiáját, így a DJI O3 Air Unit új szintre emeli az FPV élményt. Élvezd a kiváló nagyfelbontású videoátvitelt nagyobb távolságokról, alacsony késleltetéssel. Az O3 Air Unit 1/1,7 hüvelykes érzékelőjével, 155°-os szuperszéles látószögével, zászlóshajó videotechnológiájával és egyéb fejlesztéseivel ugrásszerű fejlődést jelent a képalkotási teljesítmény terén.
110 690 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  DJI22_73 Termékszám:  CP.FP.00000070.01 Gyártó honlapja:

DJI O3 Air Unit

A DJI O3 Air Unit kompakt és könnyű testbe integrálja a DJI legmodernebb videóátviteli technológiáját, így a DJI O3 Air Unit új szintre emeli az FPV élményt.Élvezd a kiváló nagyfelbontású videoátvitelt nagyobb távolságokról, alacsony késleltetéssel.Az O3 Air Unit 1/1,7 hüvelykes érzékelőjével, 155°-os szuperszéles látószögével, csúcs videotechnológiájával és egyéb fejlesztéseivel ugrásszerű fejlődést jelent a képalkotási teljesítmény terén.[1] Emellett számos termékkel kompatibilis, és olyan videoátviteli megoldást kínál, amely segít a kreativitás kibontakoztatásában a forgatáson.[2]

Zászlóshajó videoátvitel
A DJI O3+ videóátviteli funkcióval felszerelt DJI O3 Air Unit számos hatékony videóátviteli funkciót biztosít.Vezéreld drónod gyors reakcióval, és éles, ultraéles élő képeket kapsz.A 2T2R minden irányú antennák további stabilitást és zökkenőmentes videoátvitelt biztosítanak a jellefedettség tartományán belül.

Hiszed, ha látod
A DJI O3 Air Unit akár 1080p felbontású videoátvitelt kínál, miközben a képkocka sebessége is magas; 100 fps.Támogatja a H.265 videokódolási formátumot is, ami további tisztaságot és simaságot biztosít az élő előnézetben.

Tégy meg még egy mérföldet
Repülj messzebbre és fedezz fel többet a DJI O3 Air Unit 10 km-es kiterjesztett átviteli hatótávolságával.Még a frekvenciasávot is képes automatikusan kiválasztani az optimális jelhasználat érdekében, és kiváló interferencia-elhárítási teljesítményt is nyújt.[7] A stabil, nagy hatótávolságú kapcsolat nyugalat biztosít repülés közben, és lehetővé teszi, hogy a távoli tájat úgy élvezd, mintha a tenyereden lenne.

Emeld a vizualizációi szintjét
A DJI O3 Air Unit minden területen továbbfejlesztett képalkotási specifikációkkal rendelkezik.A készülék kameramodulja 20 GB beépített tárhellyel, valamint 1/1,7 hüvelykes érzékelővel rendelkezik, amely részletgazdagabb és kiváló minőségű képeket kínál.Támogatja a 4K/60 fps videót, és 155°-os szuperszéles felvételeket készít a lenyűgöző vizuális hatások érdekében.[8] Emellett a D-Cinelike színmód nagyobb kreatív szabadságot biztosít a színbeállításban, és lehetővé teszi a felvételek rugalmasabb szerkesztését és testreszabását.

Javítsd alkotásaid
Az O3 Air Unit használható a DJI Avata ND szűrőkészlettel (ND8/16/32).[9] Az ND-szűrők kiváló minőségű anyagokból készülnek, és valósághű színeket és világos/sötét kontrasztot biztosítanak, valamint rugalmas rekeszszabályozást és expozícióválasztást tesznek lehetővé.

Finomhangold az élményt
A DJI O3 Air Unit támogatja a Canvas módot, amely lehetővé teszi, hogy testre szabd a DJI Goggles 2 vagy DJI FPV Goggles V2 képernyőjén megjelenő információkat.Állítsd be a PID paramétereket, és állítsd be a rendszert a stílusodnak megfelelően.

Tele energiával
A DJI O3 Air Unit széles körű kompatibilitást kínál egy könnyű és kompakt testben a rugalmas kombinációkhoz és rögzítéshez.A DJI Goggles 2 és a DJI FPV Remote Controller 2 használatával teljes mobilitást élvezhetsz.[10]

Kompatibilis több DJI eszközzel
DJI Goggles - A DJI Goggles 2-vel új szinten élvezheted a kényelmet és a komfortot.A mostantól kisebb, könnyebb és Micro-OLED képernyővel felszerelt készülékekkel kivételesen tiszta képet élvezhetsz az égbolton való navigálás közben.
DJI FPV Goggles V2 - DJI O3 képátvitellel a nagy felbontású, alacsony késleltetésű, nagy hatótávolságú átvitel és erős interferencia elleni védelem érdekében.
DJI FPV Remote Controller 2 - Az ultraalacsony késleltetésű távirányító Halo-effektusú vezérlőpálcákkal és ergonomikus kialakítással rendelkezik, amelyek nagy pontosságú vezérlést biztosítanak.Indítsd el az M módot, hogy szabadon repülhess és fejlettebb manővereket hajthass végre.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DJI O3 Air Unit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DJI O3 Air Unit. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DJI O3 Air Unit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DJI O3 Air Unit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DJI O3 Air Unit.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ