AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

DJI Osmo Action 4 Adventure Combo

Termékkatalógus
DJI Osmo Action 4 Adventure Combo
4,9 10 értékelés
Kültéri kamera - vízálló, akár 4K felbontású és 120 sn. /s, 155°-ig terjedő látószög, gyorstöltés, hangvezérlés, függőleges és vízszintes rögzítés lehetősége, két színes érintőképernyő, elektronikus stabilizálás
185 790 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  DJI23_29 Termékszám:  CP.OS.00000270.01 Gyártó honlapja:
DJI Osmo Action 4 Adventure Combo 185 790 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

191 310 Ft
Szett megvásárlása

DJI Osmo Action 4 Adventure Combo

Rögzítsd az összes kalandodat a DJI Osmo Action 4 akciókamera segítségével

Oszd meg másokkal is, hogy mit élsz át, vagy őrizd meg a kalandjaid lenyűgöző felvételeit a jövőbeli felhasználásra. Akár a hegyekben túrázol, akár a hullámokat szelídíted a szörfözés során, akár kerékpározol, síelsz vagy snowboardozol a hegyekben, a DJI Osmo Action 4 akciókamera kiváló minőségű, stabil 4K UHD videót készít 120 fps sebességgel. A DJI Osmo Action 4 arra lett tervezve, hogy bármikor és bárhol készíthessünk felvételeket. A tartós kialakításnak és a nagy kapacitású akkumulátornak köszönhetően nem számít, hogy meleg van-e vagy hideg. Az Adventure Combo készlet egyszelfibotot és extra akkumulátorokat is tartalmaz, hogy még több felvételt készíthess.

Mindig nagyszerű képminőség

A DJI Osmo Action 4 kültéri kamera 1/1,3" képérzékelővel van felszerelve, amely minden egyes pixelből a legtöbbet hozza ki. A széles f/2,8 rekesznyílás és a 2,4 μm-es egyenértékű pixelméret részletgazdag képeket rögzít. A széles dinamikatartományt és a több mint egymilliárd színt a 10 bites D-Log M színmód támogatása biztosítja. A DJI Osmo Action 4 képes 4K UHD videók rögzítésére 120 fps sebességgel, és képes a lassított felvételek készítésére, a 155°-os felvételi szög pedig az emberi szemhez hasonló perspektívával merít el az akcióban. A HorizonSteady 360º-os stabilizálásgondoskodik a nagyszerű felvételekről, függetlenül attól, hogy hány csavart, fordulatot vagy vízszintes forgást hajtasz végre. A DJI Osmo Action 4 RockSteady 3.0 funkcióval rendelkezik, amely biztosítja a POV felvételek stabilizálását még 4K/120 fps felvételek készítése közben is. A HorizonBalancing segítségével a kamera ±45º-ig képes korrigálni a vízszintes dőlést. A továbbfejlesztett színhőmérséklet-érzékelő képes biztosítani a valós színtónusokat kültéri, beltéri és akár víz alatti felvételek készítésekor.

Lépd túl a határokat a DJI Osmo Action 4 kamerával

Told ki a határaidat, és készíts magával ragadó videókat a kalandjaidról a DJI Osmo Action 4-gyel. Számtalan funkcióval van tele, amelyek megkönnyítik a felvételek készítését. A mágneses kialakításnak köszönhetően a kamera rögzítése gyors és intuitív. A DJI Osmo Action 4-et függőleges felvételek készítésére tervezték. A védőkeretnek köszönhetően másodpercek alatt készíthetsz függőleges felvételeket minőségromlás nélkül. A DJI Osmo Action 4 két érintőképernyővel rendelkezik, így nem kell az egész kamerát elforgatni a paraméterek beállításához, amikor szelfit készítesz, módot váltaszvagy videót játszol le. A C1-C5 gyorsbillentyűkön könnyen beállíthatod a gyakran használt funkciókat, hogy egyetlen Quick Switch gombbal vagy hangutasításokkal gyorsan válthass az üzemmódok között.

Kompakt kialakítás, hosszú élettartam és 18 m-ig vízálló

A DJI Osmo Action 4 akciókamera mindenhová elkísér. Kompakt kialakítása ellenére elég strapabíró ahhoz, hogy kemény környezetben is megállja a helyét. Nedves kézzel történő használat? Gyerekjáték. A DJI Osmo Action 4 ugyanis 18 méterig vízálló, így nyugodtan merülhetsz és készíthetsz felvételeket a víz alatt. Az akciókamera akkumulátora akár 2,5 órányi felvételt is kibír, a gyorstöltéssel pedig 18 perc alatt 80%-os töltöttségre töltheted. Ráadásul a DJI Osmo Action 4 úgy készült, hogy a forró és a fagyos napokon is lenyűgöző felvételeket tudj készíteni. Akár -20°C-os hőmérsékleten isakár 150 percnyi felvételt tudsz készíteni. Nagyszerű funkció az InvisStick AI szelfibot eltávolítása, így nagyszerű perspektívát kaphatsz a felvételeken egy akadályozó bot nélkül.

A DJI Osmo Action 4 kamera intelligens üzemmódokat kínál a videók javítására

A DJI Osmo Action 4 akciókamera úgy lett kialakítva, hogy dinamikus felvételeket készítsen tiszta hanggal, így gyors tempójú jeleneteket, például sportversenyeket is rögzíthetsz. A DJI Osmo Action 4 három beépített mikrofonnal kiválóan rögzíti a sztereó hangot. A fejlett szoftver képes csökkenteni a szélzajt, hogy a gyors mozgások során is tiszta hangot biztosítson. Az akciókamerához egy külső DJI mikrofont is csatlakoztathatsz, hogy tovább bővítsd a felvételi lehetőségeidet. A kamera lehetővé teszi más mikrofonok csatlakoztatását is egy Type-C to 3,5 mm-es kábel segítségével. Haszeretnéd, a DJI Osmo Action 4 kameráról készült felvételeket élőben közvetítheted Wi-Fi-n vagy mobiltelefonod hotspotján keresztül, és megoszthatod a környezeteddel. Ha hosszabb streamelésre készülsz, akkor a kamerát külső áramforráshoz csatlakoztathatod, hogy meghosszabbítsd az akkumulátor élettartamát. A DJI Osmo kamera vezérlését a hangoddal is egyszerűbbé teheted. Csak nyomd meg röviden a Quick Switch gombot, és a kamera közli veled az aktuális felvételi módot. A DJI Osmo Action 4 beépített időkód funkciója lehetővé teszi, hogy több kamera felvételeit szinkronizáld a méglenyűgözőbb szerkesztési hatás érdekében.

Könnyű szerkesztés a LightCut alkalmazásban az AI segítségével

Használd ki a LightCut előnyeit, amely automatikusan felismeri a felvételek elemeit, és ajánlja a felvételek megfelelő sorrendjét, így pillanatok alatt nagyszerű 4K HD videót készíthetsz. Rengeteg sablon áll rendelkezésedre, hogy még lenyűgözőbbé tehesd DJI Osmo Action 4 videóidat. Az alkalmazás képes automatikusan kiválasztani a kerékpározás, búvárkodás, szörfözés vagy síelés/hófutás klipjeit. Ezután ezeket a felvételeket exkluzív sablonokhoz rendeli, hogy elkészítse videóidat. Ezenkívül kempingezéshez, utazáshoz és vlogoláshoz is rendelkezésre állnak sablonok. A DJI Osmo Action 4vezeték nélkül is csatlakozhat Wi-Fi-n keresztül. Így gyorsan és egyszerűen megtekintheted és elvégezheted a beállításokat anélkül, hogy a DJI Osmo Action 4-ről le kellene mentened a felvételeket.

DJI Osmo Action 4 Adventure Combo kültéri kamera csomagolásának tartalma


Paraméterek

Összehasonlít

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Ausztria Kész!

Típus és működés

Típus
Családi, Outdoor Kész!

Memória és tárhely

Belső memória
0 MB (0 GB) Kész!
Támogatott video formátumok
H.264, MP4, H.265 Kész!
SD kártya max. méret
512 GB Kész!

Kimenetek

Audio/Video
USB-C Kész!
Adat interfészek
USB-C, Wi-Fi, Bluetooth Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése
Li-Po Kész!
Tápellátás típusa
USB-C Kész!
Akkumulátor üzemideje
2,67 óra Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
145 g Kész!
Szélesség
4,42 cm Kész!
Magasság
4,42 cm Kész!
Mélység
7,05 cm Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DJI Osmo Action 4 Adventure Combo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DJI Osmo Action 4 Adventure Combo. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DJI Osmo Action 4 Adventure Combo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DJI Osmo Action 4 Adventure Combo. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DJI Osmo Action 4 Adventure Combo.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ