Shop roku AP+ plus nový vizuál

DJI Osmo Action 4 Standard Combo

Termékkatalógus
DJI Osmo Action 4 Standard Combo
4,6 10 értékelés
Kültéri kamera - vízálló, akár 4K felbontás és 120 képkocka/mp, akár 155 fokos látómező, gyorstöltés, hangvezérlés, függőlegesen és vízszintesen is rögzíthető, dupla színes érintőképernyő, elektronikus képstabilizálás
141 790 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  DJI23_28 Termékszám:  CP.OS.00000269.01 Gyártó honlapja:
DJI Osmo Action 4 Standard Combo 141 790 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

147 310 Ft
Szett megvásárlása

DJI Osmo Action 4 Standard Combo

Rögzítsd az összes kalandodat a DJI Osmo Action 4 akciókamera segítségével

Oszd meg másokkal is, hogy mit élsz át, vagy őrizd meg a kalandjaid lenyűgöző felvételeit a jövőbeli felhasználásra. Akár a hegyekben túrázol, akár a hullámokat szelídíted a szörfözés során, akár kerékpározol, síelsz vagy snowboardozol a hegyekben, a DJI Osmo Action 4 akciókamera kiváló minőségű, stabil 4K UHD videót készít 120 fps sebességgel. A DJI Osmo Action 4 arra lett tervezve, hogy bármikor és bárhol készíthessünk felvételeket. A tartós kialakításnak és a nagy kapacitású akkumulátornak köszönhetően nem számít, hogy meleg van-e vagy hideg.

Mindig nagyszerű képminőség

A DJI Osmo Action 4 kültéri kamera 1/1,3" képérzékelővel van felszerelve, amely minden egyes pixelből a legtöbbet hozza ki. A széles f/2,8 rekesznyílás és a 2,4 μm-es egyenértékű pixelméret részletgazdag képeket rögzít. A széles dinamikatartományt és a több mint egymilliárd színt a 10 bites D-Log M színmód támogatása biztosítja. A DJI Osmo Action 4 képes 4K UHD videók rögzítésére 120 fps sebességgel, és képes a lassított felvételek készítésére, a 155°-os felvételi szög pedig az emberi szemhez hasonló perspektívával merít el az akcióban. A HorizonSteady 360º-os stabilizálásgondoskodik a nagyszerű felvételekről, függetlenül attól, hogy hány csavart, fordulatot vagy vízszintes forgást hajtasz végre. A DJI Osmo Action 4 RockSteady 3.0 funkcióval rendelkezik, amely biztosítja a POV felvételek stabilizálását még 4K/120 fps felvételek készítése közben is. A HorizonBalancing segítségével a kamera ±45º-ig képes korrigálni a vízszintes dőlést. A továbbfejlesztett színhőmérséklet-érzékelő képes biztosítani a valós színtónusokat kültéri, beltéri és akár víz alatti felvételek készítésekor.

Lépd túl a határokat a DJI Osmo Action 4 kamerával

Told ki a határaidat, és készíts magával ragadó videókat a kalandjaidról a DJI Osmo Action 4-gyel. Számtalan funkcióval van tele, amelyek megkönnyítik a felvételek készítését. A mágneses kialakításnak köszönhetően a kamera rögzítése gyors és intuitív. A DJI Osmo Action 4-et függőleges felvételek készítésére tervezték. A védőkeretnek köszönhetően másodpercek alatt készíthetsz függőleges felvételeket minőségromlás nélkül. A DJI Osmo Action 4 két érintőképernyővel rendelkezik, így nem kell az egész kamerát elforgatni a paraméterek beállításához, amikor szelfit készítesz, módot váltaszvagy videót játszol le. A C1-C5 gyorsbillentyűkön könnyen beállíthatod a gyakran használt funkciókat, hogy egyetlen Quick Switch gombbal vagy hangutasításokkal gyorsan válthass az üzemmódok között.

Kompakt kialakítás, hosszú élettartam és 18 m-ig vízálló

A DJI Osmo Action 4 akciókamera mindenhová elkísér. Kompakt kialakítása ellenére elég strapabíró ahhoz, hogy kemény környezetben is megállja a helyét. Nedves kézzel történő használat? Gyerekjáték. A DJI Osmo Action 4 ugyanis 18 méterig vízálló, így nyugodtan merülhetsz és készíthetsz felvételeket a víz alatt. Az akciókamera akkumulátora akár 2,5 órányi felvételt is kibír, a gyorstöltéssel pedig 18 perc alatt 80%-os töltöttségre töltheted. Ráadásul a DJI Osmo Action 4 úgy készült, hogy a forró és a fagyos napokon is lenyűgöző felvételeket tudj készíteni. Akár -20°C-os hőmérsékleten isakár 150 percnyi felvételt tudsz készíteni. Nagyszerű funkció az InvisStick AI szelfibot eltávolítása, így nagyszerű perspektívát kaphatsz a felvételeken egy akadályozó bot nélkül. A DJI Osmo Action 4-hez egy GPS-es Bluetooth távirányítót is kapsz, hogy megkönnyítsd a kamera használatát. Az akciókamera képes rögzíteni a sebességadatokat, a dőlésszöget, a gyorsulást és még sok mást.

A DJI Osmo Action 4 kamera intelligens üzemmódokat kínál a videók javítására

A DJI Osmo Action 4 akciókamera úgy lett kialakítva, hogy dinamikus felvételeket készítsen tiszta hanggal, így gyors tempójú jeleneteket, például sportversenyeket is rögzíthetsz. A DJI Osmo Action 4 három beépített mikrofonnal kiválóan rögzíti a sztereó hangot. A fejlett szoftver képes csökkenteni a szélzajt, hogy a gyors mozgások során is tiszta hangot biztosítson. Az akciókamerához egy külső DJI mikrofont is csatlakoztathatsz, hogy tovább bővítsd a felvételi lehetőségeidet. A kamera lehetővé teszi más mikrofonok csatlakoztatását is egy Type-C to 3,5 mm-es kábel segítségével. Haszeretnéd, a DJI Osmo Action 4 kameráról készült felvételeket élőben közvetítheted Wi-Fi-n vagy mobiltelefonod hotspotján keresztül, és megoszthatod a környezeteddel. Ha hosszabb streamelésre készülsz, akkor a kamerát külső áramforráshoz csatlakoztathatod, hogy meghosszabbítsd az akkumulátor élettartamát. A DJI Osmo kamera vezérlését a hangoddal is egyszerűbbé teheted. Csak nyomd meg röviden a Quick Switch gombot, és a kamera közli veled az aktuális felvételi módot. A DJI Osmo Action 4 beépített időkód funkciója lehetővé teszi, hogy több kamera felvételeit szinkronizáld a méglenyűgözőbb szerkesztési hatás érdekében.

Könnyű szerkesztés a LightCut alkalmazásban az AI segítségével

Használd ki a LightCut előnyeit, amely automatikusan felismeri a felvételek elemeit, és ajánlja a felvételek megfelelő sorrendjét, így pillanatok alatt nagyszerű 4K HD videót készíthetsz. Rengeteg sablon áll rendelkezésedre, hogy még lenyűgözőbbé tehesd DJI Osmo Action 4 videóidat. Az alkalmazás képes automatikusan kiválasztani a kerékpározás, búvárkodás, szörfözés vagy síelés/hófutás klipjeit. Ezután ezeket a felvételeket exkluzív sablonokhoz rendeli, hogy elkészítse videóidat. Ezenkívül kempingezéshez, utazáshoz és vlogoláshoz is rendelkezésre állnak sablonok. A DJI Osmo Action 4vezeték nélkül is csatlakozhat Wi-Fi-n keresztül. Így gyorsan és egyszerűen megtekintheted és elvégezheted a beállításokat anélkül, hogy a DJI Osmo Action 4-ről le kellene mentened a felvételeket.

DJI Osmo Action 4 Standard Combo kültéri kamera csomagolásának tartalma


Paraméterek

Összehasonlít

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Ausztria Kész!

Típus és működés

Típus
Családi, Outdoor Kész!

Kimenetek

Audio/Video
USB-C Kész!
Adat interfészek
USB-C, Wi-Fi, Bluetooth Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás
1 770 mAh Kész!
Akkumulátor megjelölése
Li-Po Kész!
Tápellátás típusa
USB-C Kész!
Akkumulátor üzemideje
2,5 óra Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
145 g Kész!
Szélesség
4,4 cm Kész!
Magasság
3,18 cm Kész!
Mélység
7 cm Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DJI Osmo Action 4 Standard Combo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DJI Osmo Action 4 Standard Combo. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DJI Osmo Action 4 Standard Combo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DJI Osmo Action 4 Standard Combo. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DJI Osmo Action 4 Standard Combo.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ