Shop roku Akvizice ApF HU

DNP FOTOLUSIO DS-RX1

Termékkatalógus
DNP FOTOLUSIO DS-RX1
5 3 értékelés
Hőszublimációs nyomtató - fotónyomtatáshoz tervezve, 300x600 dpi felbontás, 8 bit színmélység, YMC és laminációs UV réteg, alacsony költségű fotónyomtatás, nagy nyomtatási teljesítmény, kompatibilis: Windows XP, Vista 7, USB 2.0 B típus
Kód:  FOM110 Termékszám:  EX21199

DNP FOTOLUSIO DS-RX1

Nagy teljesítményű DNP FOTOLUSIO hőszublimációs nyomtató nagy nyomtatási teljesítménnyel. Lehetővé teszi 15 x 20 cm méretű fényes és matt fényképek könnyű és gyors kinyomtatását. Lehet 300 x 600 dpi felbontással nyomtatni. Az alacsony energiaigény és gazdaságos nyomtatás óvja a pénztárcád tartalmát a magas minőség veszélyeztetése nélkül. A tálca legfeljebb 700 10 x 15 cm méretű fotópapírt tartalmazhat. A készülék UV laminációs réteget is kínál átlátszó fényképek létrehozásához.

A DNP DS-RX1 FOTOLUSIO fotónyomtató kompakt méretének köszönhetően könnyen elfér bármely asztalon a fotólaborodban. Az YMC típusú színösszeállítást (sárga, bíborvörös, türkiz) használja, amelyben keveredik a kiegyensúlyozott színskála minden 8 bit mélységű árnyalata. A nyomtató fel van szerelve USB interfésszel, és biztosítja a kompatibilitást a Windows XP, Vista és 7 operációs rendszerekkel.A csomag csak a nyomtatót tartalmazza tartozékok és színes patronok nélkül.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Macbook airral kompatibilis-e a nyomtató?

Szép napot kívánok! Az alábbi nyomtatóból szeretnénk 2 db-ot rendelni cégünk számára. A kérdésem az volna, hogy ehhez a nyomtatóhoz tartozó printer media kit-et forgalmaztok e, esetleg, hogy milyen típusú kell ehhez a nyomtatóhoz? Maga a géphez tartozik e minimális mennyiségű nyomtatópapír? Válaszotok előre is köszönöm! Nemwna Tímea

Kérdések és válaszok: DNP FOTOLUSIO DS-RX1
Kiegészítők: DNP FOTOLUSIO DS-RX1
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DNP FOTOLUSIO DS-RX1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DNP FOTOLUSIO DS-RX1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DNP FOTOLUSIO DS-RX1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DNP FOTOLUSIO DS-RX1.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ