Shop roku Effaclar

DOMO DO222SV

Termékkatalógus
DOMO DO222SV
Álló porszívó - bármilyen típusú padlóhoz, 21,6 V kapacitású, Li-ion akkumulátor, 4 óra töltési idő, 20 perc működési idő, hepa szűrő és mosható szűrő, 0,7 l-es portartály, fali tartó, rotációs turbókefe és résszívó, színe: fekete és piros
Kód:  DOMVT222 Termékszám:  DO222SV

DOMO DO222SV

A(z) DOMO DO222SV alkalmas a ház vagy lakás tisztán tartására. A működési idő 20 perc egy feltöltésre a lítium-ionos akkumulátornak köszönhetően. Töltéséhez szükséges becsült idő 4 óra. 2 az 1-ben kialakításával külön dolgozhatsz függőleges porszívóval vagy a morzsaporszívóval, amely kitűnő bútorok tisztítására. A függőleges porszívó elsőosztályú rövid szálú szőnyegek, csempék és más kemény padlófelületek takarításához. A pormentes levegőt a(z) hepa szűrő és mosható szűrő garantálja. A felszívott porszemcsét és pöszmötöt tartályba gyűjti, ami könnyen üríthető.

A(z) DOMO DO222SV rúdporszívó érdekes előnyei

  • Az üzemidő összesen 20 perc, a töltési idő 4 óra
  • Lítium-ion akku
  • Tartozékok: fali tartó, rotációs turbókefe és résszívó

A(z) DOMO DO222SV álló porszívó ügyes tartozékai

A(z) DOMO DO222SV hatékonyságát tovább fokozzák tartozékai. A legfontosabbak egyike az úgynevezett réstisztító, amelynek köszönhetően gond nélkül kitisztíthatod a radiátorokat. A turbókefe gyorsan forgó kefehengere munkát és időt takarít meg, illetve mélyebben kitisztítja a szőnyeget és a kárpitot.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DOMO DO222SV
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DOMO DO222SV. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DOMO DO222SV. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DOMO DO222SV. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DOMO DO222SV.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ