Shop roku 30 dnů na vrácení

DonnaHAIR Forte 60 tob.

Termékkatalógus
DonnaHAIR Forte 60 tob.
5 4 értékelés
Étrend-kiegészítő - 3 aminosav megnövelt adagjával (metionin, cisztein, tirozin), csalán kivonattal, élesztőgombával és biotinnal, amely támogatja a normál hajnövekedést és segít hajtöredezés esetén - 124,83 Ft/db
7 490 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SIMDon433 Termékszám:  8594059734433
DonnaHAIR Forte 60 tob. 7 490 Ft Szállításra kész > 10 db
Vásárlás

DonnaHAIR Forte 60 tob.

A DONNAHAIR® FORTE étrend-kiegészítő minden egyes kapszulája három aminosav (metionin, cisztein, tirozin), sörélesztő és biotin megnövelt dózisát tartalmazza, amely támogatja a normál hajnövekedést, és segít a töredezés és a göndörödés ellen. - Egy új, hatékonyabb formula a természetes hajminőségért és a fokozott hajhullás elleni segítségért. * - Aminosavak és csalánkivonat egyedülálló kombinációját tartalmazza. - Kifejezetten a terhes és szoptató nők igényeihez igazítva. A DONNAHAIR® FORTE három aminosav (metionin, cisztein, tirozin), sörélesztő és biotin megnövelt dózisát tartalmazza, amely támogatja a normál hajnövekedést, és segít a töredezés és a göndörödés ellen. Ennek az összetételnek köszönhetően gyorsabb hatáskezdet érhető el, a termék hatása hosszabb ideig tart, és az eredményül kapott haj minősége láthatóan jobb. A termék csalánkivonattal is gazdagított, amely elősegíti a haj alapvető építőelemének, a keratinnak a képződését. * csalán kivonat, zsurló kivonat, biotin, cink.

Adagolás

Vegyél be rendszeresen napi 1 kapszulát étkezés után, bő folyadékkal. A termék hosszú távú használatra alkalmas. Cukorbetegek, terhes és szoptató nők is használhatják.

Figyelmeztetés

Ne lépd túl az ajánlott napi adagot. Gyermekek elől elzárva tartandó! A termék három év alatti gyermekek számára nem ajánlott. Nem helyettesíti a változatos étrendet.
? GYÁRTÓ: Simply You Pharmaceuticals a. s., Roháčova 188/37, 130 00 Prága 3, Cseh Köztársaság.

Összetétel

L-metionin 230 mg, L-cisztein 60 mg, L-tirozin 150 mg, Biotin 300 μg, Folsav 400 μg, A-vitamin 400 μg, Szárított sörélesztő kivonat 100 mg, Zsurló kivonat 71,5 mg (7 mg szilíciummal egyenértékű), 12 mg csalánkivonat, Cink 7,5 mg

Paraméterek

Hatás
Menopauza idején Kész!
Támogatott szervek
Haj, Köröm, Bőr Kész!
Kinek
Felnőtteknek Kész!
Forma
Kapszulák Kész!
Tabletták/kapszulák száma
60 Kész!

Hatás

Hatás
Menopauza idején Kész!
Támogatott szervek
Haj, Köröm, Bőr Kész!

Rendeltetés

Kinek
Felnőtteknek Kész!

Forma

Forma
Kapszulák Kész!

Csomagolás

Tabletták/kapszulák száma
60 Kész!
Tok
Kosár Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DonnaHAIR Forte 60 tob.. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DonnaHAIR Forte 60 tob..
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ