AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Doogee T30 Max LTE 8 GB/512 GB Graphite Black

Termékkatalógus
Doogee T30 Max LTE 8 GB/512 GB Graphite Black
Tablet - 12,4" QHD 2560 × 1600 IPS kijelző, MediaTek Helio G99 2,2 GHz, 8 GB RAM, 512 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 2000 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, OTG, 4G/LTE és 3G, 50 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2,2), 20 Mpx szelfi kamera (f/2,4), Nano SIM + Nano SIM, USB-C, 33W gyors töltés, 10800 mAh akkumulátor kapacitás, Android 14
Előrendelési ár
163 090 Ft
Előrendelés Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  DoGeT17b1 Termékszám:  DGE002011
Doogee T30 Max LTE 8 GB/512 GB Graphite Black 163 090 Ft Várható időpont: május 31, 2024
Vásárlás

Az előrendelés előnyei:

  • Ár - Ha a termék végső ára alacsonyabb lesz, visszakapod a különbözetet. Amennyiben a végső ár magasabb lenne, arról e-mailben tájékoztatunk, amint az előrendelt termék készleten lesz.
  • Az előrendelést jogodban áll bármikor indok nélkül törölni.
  • Rendelés - Abban az esetben is megelőzhetsz másokat rendeléseddel, ha a választott termék épp nincs raktáron. 
  • Garancia - Garantáltan a lehető legrövidebb idő alatt kapod meg a terméket.
  • Nyugalom - Nem kell nyomon követned a rendelést, mi felvesszük veled a kapcsolatot, amint a termék beérkezése várható lesz.
  • Az előrendelés során nem szükséges előre fizetni, választhatsz utánvétes fizetést is.
  • Az előrendelési kampányban véges számú termék áll az Alza rendelkezésére, ezért előfordulhat, hogy előrendelésedet nem tudjuk azonnal teljesíteni.
  • A rendelkezésre álló készletek valamennyi, Alza által kiszolgált országok vásárlói között kerülnek elosztásra.
  • Az előrendeléssel kapcsolatos további feltételekről (vételár meghatározása, elállás, szállítás stb.) az Alza általános szerződési feltételeiben tájékozódhatsz.


Doogee T30 Max LTE 8 GB/512 GB Graphite Black

Ez a hasznos Doogee T30 MAX tablet megbízható segítőd lesz, és kompakt méretének köszönhetően könnyen hordozható a kezedben vagy egy kisebb táskában. Lehetővé teszi az interneten zajló események megtekintését, valamint videók és fényképek készítését, de alkalmazásokat is használhatsz vagy játékokat játszhatsz. A tablet 12,4" méretű kijelzővel készült, amelyet munkára és tanulásra is használhatsz. A játékok rajongói vagy a filmek szerelmesei is találnak kedvükre való szórakozást. 8 magos MediaTek Helio G99 processzor biztosítja a rendszer megfelekő működését. A rendszermemória mérete 8 GB. 512GB belső memóriát kínál a fájlok, fényképek és videók számára. Ezzel a memóriával akár hosszú videókat és kiváló minőségű fényképeket is gond nélkül kezelhetsz. Az energiát 10800 mAh. USB-C csatlakozóval készült.

Tablet Doogee T30 Max LTE 8 GB/512 GB Graphite Black ...
Tablet Doogee T30 Max LTE 8 GB/512 GB Graphite Black ...

Doogee T30 Max LTE 8 GB/512 GB Graphite Black tablet - lényeges jellemzők

  • Élvezd a multimédiás tartalmakat eme Doogee tablet segítségével!
  • 8magos processzor vezérli az összes műveletet és funkciót
  • A RAM kapacitása 8 GB
  • 12,4" kijelzőt kapott
  • USB-C csatlakozót kínál
  • A fő (hátsó) kamera felbontása 50 Mpx
  • Az akkumulátor kapacitása 10800 mAh
  • 33 W vezetékes töltés jellemzi
  • A grafikus munkához, a játékhoz vagy a grafikaigényes alkalmazások használatához a tablet beépített Mali-G57 grafikus chippel rendelkezik
  • A belső tárhely max. 2000 GB méretű Micro SDXC típushoz tartozó memóriakártyával bővíthető
  • WiFi, Bluetooth, GPS, A-GPS és GSM vezeték nélküli technológia gondoskodik a kapcsolatról a külvilággal
  • A tablet helyet biztosít egy Nano SIM típusú elsődleges SIM kártya, és Nano SIM típusú másodlagos SIM kártya számára
  • 4G/LTE és 3G mobilhálózat teszi lehetővé az internet-hozzáférést, az e-mailek küldését és fogadását, a multimédiás tartalmak és alkalmazások letöltését, és még sok mást
  • A tablet teljes mértékben kompatibilis az OTG funkcióval
Tablet Doogee T30 Max LTE 8 GB/512 GB Graphite Black ...

Bárhol és bármikor készíthetsz fényképeket

A tablet fotózáshoz 50Mpx felbontású hátsó kamerát és 20Mpx elülső kamerát kínál. Ezen Doogee tablettel 2560 × 1440 (Quad HD) maximális felbontású videók készíthetők. Amikor gyenge fényviszonyok között készítesz fényképeket vagy videókat, a LED háttérvilágítás segít biztosítani a szükséges képminőséget. Ez a funkció különösen hasznos, ha esti vagy éjszakai jeleneteket készítesz, gyenge megvilágítású helyeken, vagy ha jól megvilágított portrékat szeretnél készíteni. Egy fotó expozícióját a rekesznyílás is befolyásolja. Ezen Doogee tablet esetén a hátsó (fő) kamera rekesznyílása f/2,2, míg az elülső kamera fényereje f/2,4. Kisebb mélységélességet tesz lehetővé, amely lehetővé teszi a témára való fókuszálást és a háttér elmosását. 1080p (Full HD) 30fps és 1440p (QHD) 30fps fotófelbontásra támaszkodhatsz.

Megbízható teljesítményű akkumulátor

Ezen Doogee tablet 10800 mAh kapacitású akkumulátort kínál. 33 W maximális teljesítményű vezetékes töltéssel tölthető fel. A játékok vagy nagy grafikaigényű alkalmazások zökkenőmentes működése érdekében a tablet Mali-G57 grafikus chippel rendelkezik, amely elég erős a multimédiás tartalmak kezeléséhez.

Tablet Doogee T30 Max LTE 8 GB/512 GB Graphite Black ...
Tablet Doogee T30 Max LTE 8 GB/512 GB Graphite Black ...

A nagyszerű Doogee tablet elegendő memóriával rendelkezik

Ezen Doogee tablet funkcióinak és műveleteinek működését Android 14 verziójú Google Android operációs rendszer kezeli. Az Android híres a nyitottságáról és az elérhető programok és alkalmazások széles választékáról. A tablet által kínált RAM 8 GB méretű, amely képes a 3D-s játékok és a virtuális valóság kezelésére. 512 GB belső memória áll rendelkezésedre a fényképek, videók és egyéb fájlok számára, amely a legigényesebb felhasználók számára is ideális, és megoldja még a legnagyobb terjedelmű adatok és alkalmazások tárolását is. Ha a tablet memóriája mégsem lenne elegendő a számodra, kiegészítheted azt egy 2000 GB maximális méretű Micro SDXC memóriakártyával.

Ez az előnyös Doogee tablet a kommunikáció változatos formáit teszi lehetővé

WiFi, Bluetooth, GPS, A-GPS és GSM vezeték nélküli technológia biztosítja a kapcsolatot szeretteiddel. A WiFi-képes tablet lehetővé teszi a vezeték nélküli internethálózatokhoz való csatlakozást, ami gyors internet-hozzáférést jelent bárhol, ahol van elérhető jel. A Bluetooth technológia használatával a tablet vezeték nélkül csatlakoztatható különböző eszközökhöz, megkönnyítve számodra a vezetékes kapcsolat nélküli kommunikációt és adatmegosztást. Az A-GPS egy továbbfejlesztett GPS-változat, amely nemcsak a műholdas jeleket, hanem a földi mobilhálózatokból és referenciaállomásokból származó adatokat is felhasználja. Ez az innováció javítja a helymeghatározás sebességét és pontosságát, ami különösen akkor hasznos, ha a műholdak jele gyenge vagy akadozik. A tablet rendelkezik nyílással egy Nano SIM típusú elsődleges SIM kártya, és Nano SIM típusú másodlagos SIM kártya számára. 4G/LTE és 3G mobilhálózat teszi lehetővé az internet-hozzáférést, az e-mailek küldését és fogadását, a multimédiás tartalmak és alkalmazások letöltését, és még sok mást, és a fájlok letöltése, a streamek nézése és a másokkal való összeköttetés videohívásokon keresztül gyors és problémamentes lesz.

Tablet Doogee T30 Max LTE 8 GB/512 GB Graphite Black ...
Tablet Doogee T30 Max LTE 8 GB/512 GB Graphite Black ...

Jól átgondolt funkciók

Élvezd mindennapjaidat ezzel az előnyös Doogee tablettel! A tableten elérhető az OTG funkció, ami lehetővé teszi az eszközhöz más perifériák, például egér, billentyűzet vagy USB-meghajtó csatlakoztatását. A környezettel való kapcsolat tekintetében jól fognak jönni a különböző érzékelők, nevezetesen az előnyös mozgásérzékelő, digitális iránytű, giroszkóp, fényérzékelő, g-szenzor és ujjlenyomat olvasó. Csak érintsd meg a tabletet, és az ujjlenyomat-felismerés feloldja azt. A digitális iránytű funkció megkönnyíti a tájékozódást a városban és utazás közben. A tablet beépített giroszkóppal rendelkezik, amely érzékeli a készülék helyzetét, és beállítja a képernyő tájolását, hogy a lehető legkellemesebb legyen a használata. A fényérzékelő méri a környezeti fényszintet, majd automatikusan beállítja a kijelző fényerejét és kontrasztját. Így optimális olvashatóságot biztosít, miközben sötét környezetben a fényerő csökkentésével automatikusan spórol az akkumulátor energiájával. A G-szenzor képes érzékelni a tablet térben történő mozgását. Képes azonosítani, hogy a tablet nyugalomban van, ringatózik, vagy egy mozgó személy zsebében van.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

mozgásérzékelő, digitális iránytű, giroszkóp, fényérzékelő, g-szenzor és ujjlenyomat olvasó

A csomag tartalma:

töltő (adapter kábellel), töltőkábel, tok és fólia a kijelzőre

Méret:

285,1 × 185,4 × 7,9 mm (ma×sz×mé)

Tömeg:

678 g

Paraméterek

Összehasonlít
Kijelző mérete
12,4" (31,5 cm) Kész!
Felbontás - pixel
QHD 2560 × 1600 Kész!
Kijelző pixelsűrűség
244 PPI Kész!
RAM mérete
8 GB (8 192 MB) Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
12,4" (31,5 cm) Kész!
Felbontás - pixel
QHD 2560 × 1600 Kész!
Kijelző pixelsűrűség
244 PPI Kész!

Tárhely

RAM mérete
8 GB (8 192 MB) Kész!
Tárhely kapacitás
512 GB Kész!
Memóriakártya max. mérete
2 000 GB (2 048 000 MB) Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Az elülső (szelfi) kamera felbontása
20 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,4 Kész!
Maximum videó felbontás
2560 × 1440 (Quad HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
1080p (Full HD) 30fps, 1440p (QHD) 30fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Energia­ellátás és akkumulátor

Akkumulátor kapacitása
10 800 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
33 W Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,2 GHz Kész!
Processzor modell
MediaTek Helio G99 Kész!
Grafikus chip
Mali-G57 Kész!

Egyéb tulajdonságok

Funkciók
OTG, Gyorstöltés Kész!

Software

Operációs rendszer
Google Android Kész!
Operációs rendszer verziója
Android 14 Kész!

Konstrukció és szín

Magasság
285,1 mm (28,51 cm) Kész!
Szélesség
185,4 mm (18,54 cm) Kész!
Mélység
7,9 mm (0,79 cm) Kész!
Tömeg
678 g (0,68 kg) Kész!
Szín
Fekete Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Töltő (adapter kábellel), Töltőkábel, Tok, Fólia a kijelzőre Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Doogee T30 Max LTE 8 GB/512 GB Graphite Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Doogee T30 Max LTE 8GB/512GB Graphite Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Doogee T30 Max LTE 8 GB/512 GB Graphite Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Doogee T30 Max LTE 8GB/512GB Graphit Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Doogee T30 Max LTE 8GB/512GB Graphit Schwarz.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ